Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavende86 wrote:Mycha - niedługo mała wyjdzie i cię pocieszy
A płacz to norma w ciąży. Trzeba sobie czasem popłakać żeby spuścić parę.
Nie no, jest spoko, wiem że już niedługo. -
Dzięki dziewczyny, dlatego trochę mniej pisze żeby nie smecic i się nie nakręcac. Ale słowa otuchy też mi są potrzebne
Arienka to bardzo malutko płacisz, fajny lekarz. Ja płaciłam 250 a płytki i zdjęć nie dostałam bo mała się nie ustawiła. Gdyby była taka opcja to jeszcze musiałabym doplacicAdry, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
Lavende86 wrote:A ten płacz to tak bez powodu? Czy się boisz o coś? Jesteś zdołowana?
ta bezsilność mnie chyba pokonała, ja jestem człowiek czynu i jak wywoływał am to było ok. Ale jak się okazało że wszystkie te rzeczy mogę sobie wsadzić głęboko to jakoś się posypalam. Dlatego dzisiaj jest takie apogeum.
-
Nefre w takim miłym otoczeniu przy takiej sympatycznej czynności możesz sobie o mnie porozmyslac
ogród i kwiaty mega mnie uspokajają. Ale najlepsze ze w sumie nie wiem czemu ale wszystkie kwiaty z domu mi pozdychaly, a kiedyś miałam dżunglę. Chyba za bardzo się na ogródku skupilam. Muszę sobie moją kolekcje odbudowac
Nefre_ ms, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
Pochwalę się Wam ile już nadłubałam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab35b22c0003.jpg
To gdzieś tak połowa. Jeszcze będzie trochę tego szarego, potem znowu taka część w paseczki no i wykonczę cały dookoła szarym. Może być?Krystyna123, Adry, Lavende86, Nefre_ ms, IssaMelissa lubią tę wiadomość
-
Adry wrote:Mycha, ale mi dałaś powera tym miłym kompletem
)))
Choć zobaczymy co odpisza. Czuje się trochę jak debil dając opis, "bardzo proszę aby tęcza na torcie była w kolorze/formie tęczy z ostatniego załączonego zdjęcia, które będzie na krowkach oraz zaproszeniach hahahahaha"
Chciałabym umieć sama zrobić tort ale cukiernik że mnie jak z koziej dupy trąbka
A usługodawcy są raczej przyzwyczajeni do różnych próśb i życzeń, myślę że akurat Twoje nie są jakoś specjalnie absurdalne
Sama wpadłas na motyw przewodni czy szukasz inspiracji po internecie?Adry lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:Kobietki, życzę Wam pięknego dnia, jesteście mądre, cudowne, wspaniałe i nie macie sobie rownych. Pozytywne nastawienie sle wszystkim wokolo!
Wypieki profeska, wykonanie i pomysl. Wygląda jak z jakiegoś katalogu. Fajne pamiątki będzie mieć później Maja. Już widzę jej sweet sixteenWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 07:44
Adry lubi tę wiadomość
-
Nefre szydełkiem. Na razie niczego nie wystawiałam. Jedną chustę zrobiłam tylko na zamówienie przyjaciółki więc dużo od niej nie wzięłam. Ogolnie nie bardzo się opłaca tak to wystawiać. Bo powiedzmy że na same materiały lepszej jakości wydam 70zł a trochę godzin mi to zajmie... A nie ma sensu sprzedawać tego wtedy np.za 100zł. A licząc sobie 10zł za godzinę pracy to musiałabym sprzedawać np.po 300zł a wtedy kto to kupi?