X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2019, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj bylo tak goraco w nocy siw nie dalo spac deszcz dopiero nad ranem duchota niesamowita wczoraj 3 lody zjadlam tone wody wypilam.
    Wczoraj moj tata dowiedzial sie o naszej wyotowadzce nie od nas nawet nie zaaregowal tak jakby go to malo obchodzilo no przykre...

• Lavende86 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś znowu ma być gorąco. W nocy było przyjemnie :-) Gdyby nie brzuch to pogoda idealna na plażowanie nad jeziorkiem :-) W poniedziałek córka z mężem jadą nad morze. Czuję dziwny niepokój, że dziecko jedzie beze mnie. Jak matka psychopatka :-D Będę tęsknić strasznie. Ona za to twierdzi, że nie będzie :-P Cwaniara.

Siedzę u fryzjera. Chyba ostatni raz przed rozwiązaniem. Później już chyba nie dam rady.

Samosiowa staraczka, malutka_mycha lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj w nocy dojechalismy do teściów :) Nawet nie było tak źle. Robilismy postoje i spacerki wokół stacji :P Mała fikała dużo w podróży więc byłam spokojna.
    Dzisiaj gorąc niesamowity... Miłego weekendu wam życzę :)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida - miłego wypoczynku :-) Odpoczywaj ile się da.

Frida91 lubi tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Zozo padlam :D

Zozo lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Zozo wiesz co ja wyciągnęła zza pralki jak sprzątałam swoje mieszkanie po paru latach wynajmowania go studentom? Zużyte prezerwatywy tak więc nie stresuj się - bywa gorzej.

malutka_mycha, Zozo, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

npV2p1.png

Wysłany: 14 czerwca 2019, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel zanim doczytałam myślałam że Wasze :D

f1d9680377.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha, nie. Nie twierdzę że jestem pedantką ale tego chyba bym nie zrobiła. Z resztą ja nigdy gumek nie używałam.

A co do majtek na widoku poblicznym... Byłam kiedyś na rejsie jachtem z Islandii na Grenlandie. Bagażu dużo, limit samolotowy przeszkadzał bardzo. Koleżanka wzięła termos ale ponieważ "limity" to do środka napchała majtek. Jak się domyślacie na lotnisku sprawdzili zawartość termosu. Miny podobno były ciekawe hi hi hi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 15:57

Frida91, malutka_mycha lubią tę wiadomość

npV2p1.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jak teraz zdawaliśmy to mieszkanie to coś mnie tknęło i zajrzałam za pralkę a tam moje gacie i mojego brudna skarpeta hihi ;) Dobrze że wyjęłam zanim właściciel zauważył.
    A w ogóle to oddał nam już większość tej kaucji, resztę zatrzymał jeszcze żeby miec na opłaty i potem rozliczymy się :)

malutka_mycha lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png

Wysłany: 14 czerwca 2019, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakich klapek?

Ja w sumie mogę potowarzyszyc bo zakończyła karmienie. Decyzja została podjęta odgórnie, moja Szefowa zaczęła pluc mlekiem i jedyne co zdołało ja uspokoić to modyfikowane. Musiałam jej kilka dni temu podać bo mojego nie starczalo i nagle się okazało że tamto smakuje bardziej. Nie pozostało mi nic innego jak się dostosować. Teraz walczę żeby laktacje wyciszyć :/

A dlaczego idziecie do ortopedy? Kontrolnie?

f1d9680377.png

Wysłany: 14 czerwca 2019, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leków nie chce, odciagam po troszeczkę, organizm zalapie.

Pomaga, o co go poproszę to zrobi, jak nie poproszę to też :) tylko z racji tego że jest z nią mniej to ma większy problem zeby ja uspokoić jak płaczę "bez powodu" i bardzo go to denerwuje :) no i karmienie niezbyt mu idzie ale to kwestia już samej Ninki, do której trzeba mieć mnóstwo cierpliwości przy tej czynności. Na początku lipca idziemy do neurologopedy, może będzie już można zacząć jakieś ćwiczenia żeby jej to ułatwić.

A jaki Ty masz stosunek do tego że teściowa zawitała? Jak Wam się "współpracuje"? :)

f1d9680377.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 02:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2019, 11:06

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2019, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy z Was tez sie tak leje ja mam dzisiaj chyba najcieplej poprzednie dni nawet spoko przezylam ale dzisiaj to jest drama... mysmy wczoraj obchodzili 5 rocznice z mezem zajelismy sie przeprowadzka i wstyd sie przyznac ale zapomnielismy zupelnie o tej rocznicy haha
    A moj tato dzisiaj taki uprzejmy nie pytal o nic nie zagadywal o przeprowadzke i sie zastanawiam o co mu chodzi czy mily bo chce pobyc sam w domu czy tez mily bo chce zebysmy zdanie zmienili jednak jesliby chodzilo o to drugie to przeciez by cos powiedzial a tak nic. Ja to w ogole bardzo bym chciala zeby jeszcze kogos poznal a kiedys jak mama jeszcze zyla nawet nie chcialabym o tym slyszec jednak teraz wiem ze czlowiek potrzebuje tej 2 polowki ze dzieci nie zastapia zony meza itp...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 09:18

• Lavende86 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samosiowa - u nas też najgoręcej w tym tygodniu. Nie chcę nawet myśleć co będzie później bo jest ranek, a mi już ciepło. A w ciąży człowiekowi jeszcze cieplej i robi się nieciekawie :-P Są momenty, że mi słabo, kręci się w głowie, duszno. Nie pozostaje nic innego jak to znosić :-)
    Dziś muszę spakować córkę nad morze.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png

Wysłany: 15 czerwca 2019, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za noc, jestem wykończona. Od wczoraj Nina dużo gorzej jadła, połowa bokiem jej się wylewala. Nie najadala się i spała bardzo krótko. Do tego krtan jej się zapada bo ma wiotkosc. Ja już całą splakana bo oczami wyobraźni widziałam że znowu spada z wagi, zabierają ja do szpitala itd. Wręcz wylam, że nakarmić dziecka nie potrafię.
    Dobrze ze polgodzinna drzemka mnie trochę otrzezwila i spróbowałam innej pozycji do karmienia. Teraz ładnie je, mam nadzieję że tak zostanie. Zastanawiam się co mnie jeszcze zaskoczy. Głowa za chwilę mi chyba wybuchnie, mam ochotę się urznac żeby na chwilę o wszystkim zapomnieć.
    Sory że się tak że mnie wylalo ale po dzisiejszej nocy wróciły najgorsze koszmary.

f1d9680377.png

Wysłany: 15 czerwca 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry ja się z dzielnoscia chyba minęłam.
    ZLOTY!! Zaszalej :D pokaż jakie wybralas

Adry lubi tę wiadomość

f1d9680377.png

Wysłany: 15 czerwca 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zazdroszczę leniwe soboty. My od kilku godzin nie spimy, nadal nie wiem dlaczego :D

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2019, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Zozo, życzę Ci abyś dożyła takich lat i jeszcze dłużej w zdrowiu i szczęsciu :)

My spalismy dzisiaj do 9.... bez pobudek, młoda przyklejona do teściowej, teściowa zrobila kawe i śniadanie, leżymy ze starym na łóżku i gadamy o życiu :)

Lavende, ale super :D trochę oddechu złapiesz, na długo jedzie?

Multi, ja dwa dni z rzędu prasowałam nago :P

Mycha, Tyjesteś taka super dzielna

Dziewczyny, kolor klapek czarny czy złoty?

Pięknego dnia Wam życzę kobietki :)
    Zloty:p

Adry lubi tę wiadomość

• Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2019, 11:06

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021

Wysłany: 15 czerwca 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo ja też lubię patrzeć na takie szczęśliwe starsze pary. Idą za rękę, ciężko określić kto kogo podtrzymuje :) tyle lat z tą jedną osobą która na codzień tak bardzo Cię wkurza - szacun.

Zozo, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

f1d9680377.png
‹‹ 1141 1142 1143 1144 1145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ