Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie gadałam z innymi i jeszcze bardziej mnie to dobija. Wygląda na to że będą czekać aż coś się nie zacznie dziać złego a potem to już pewnie szybką cesarka. Ewentualnie liczyć na cud że coś się samo zacznie ale ja naprawdę już w to nie wierzę.
Poprosiłam męża żeby zadzwonił do innego szpitala i zapytał czy mnie przyjmą i czy zaczęliby już coś działać. Ale odpowiedzieli że póki wszystko jets dobrze to też mogliby mnie jeszcze odesłać do domu i lepiej się nie wypisywać tylko już być tu pod obserwacją.
-
Multi właśnie cewnika nie założą mi póki co. Dopiero pewnie w niedzielę. Z tymi bólami podbrzusza to nawet nie muszę sciemniac bo spina mi się codziennie brzuch i zgłaszam to no ale na ktg czasem się to pisze a czasem nie.
Poprosiłam męża żeby mi kupił lewatywe w aptece to może sobie sama zrobię na rozkrecenie z tej desperacji. -
malutka_mycha wrote:Mi w niedzielę wielkanocna pierwszy raz wywoływałli więc nie jest powiedziane że przez weekend nic nie zrobia
-
Fizycznie czuję się ok chociaż w ogóle nie mam apetytu a tu jedzenie podłe. Na szczęście mąż mi dowozi. Ale psychicznie masakra
Jeszcze laska z sali obok mnie denerwuje bo w ogóle nie mam ochoty gadac a ona ciągle truje mi dupe albo dobija jeszcze swoim gadaniem. -
Frida91 wrote:Wiem to nie chodzi o to że weekend tylko że mają niby teraz taki zajob że nie mają jak
Ale oczywiście będziemy z gumy a potem cała frustrację pacjentów zbieramy oczywiście my a rządzący mają to w dup.ie
Mam nadzieję Frida, że wszystko się ułoży. Jesteś bliżej niż dalej. Poza tym ja bym wolała rodzić w poniedziałek niż weekend bo weekendy przeważnie dostają młodzi lekarze:p Więc czekaj w spokoju.
Pozdrawiam z dyżuruStarania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Promyk ja to najbardziej się boję że oni będą tak zwlekać póki czas a potem żeby nie blokować miejsca to dadzą mi parę godzin na rozkrecenie i jak nie to cc, albo co gorsza od razu na cc bo za długo będą czekać z wywoływaniem...
-
Frida91 niech ci mąż przywiezie słuchawki i udawaj że słuchasz muzyki.
Teraz jest straszne parcie na sn więc dla wygody nikt ci cc nie zrobi. Do poniedziałku to na pewno nie masz się czym przejmować a potem pewnie cię pogonią, choćby po to żeby łóżko szybciej zwolnić.Adry, Frida91, czekamynadzidzie, Multiwitamina lubią tę wiadomość