Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekamy miej nadzieje, patrz ze dobrze ze jest taka opcja! Poza tym medycyna ciagle idzie do przodu! Musi byc dobrze!
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
czekamynadzidzie wrote:W dorosłym życiu dalej sie tak trzymacie razem?
miałyśmy lekki kryzys jak byłyśmy nastolatkami ale raczej wynikało to z innych grup znajomych i zainteresowań. A teraz znowu ta różnica wieku się zaciera i mamy wspólnych znajomych
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
czekamynadzidzie wrote:Ja nie mam nic do in vitro. Boję się tylko tej stymulacji, tego mojego guzka czy sie nie rozrosnie, tego ze nie bedzie zarodków, tego ze beda Ale kiepskiej jakości no i najgorsze co mi spędza sen z powiek - tego ze sie nie uda i stracę możliwości dalszego leczenia, bo in vitro to tak naprawdę ostateczne rozwiązanie. Ehh... włącza mi sie moje czarnowidztwo
A na razie w ogóle nie masz się czego bać bo jeszcze troszkę czasu Wam zostaloczekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny założyli mi dzis cewnik Foleya. Ciesze się że wreszcie wzięli się do roboty ale jestem naprawdę już wkurwiona i zniesmaczona tym wszystkim. Nawet już nie mam doła po prostu ta służba zdrowia to żenada i jeśli jeszcze kiedyś będę w ciąży to już rodzić tylko prywatnie. Jest mi już nawet obojętne czy będzie cesarka czy cokolwiek aby tylko już stad wyjść. Zjebali mi cały ten czas oczekiwania na narodziny i końcówkę ciąży.
-
Ale proszę was i tak o kciuki albo i modlitwę kto może, żeby sam cewnik wystarczył i żeby poszło i ogólnie żeby wszystko się dobrze skończyło dla mnie i przede wszystkim dla Rozalki...
malutka_mycha, Multiwitamina, Wróbel, Lavende86, IssaMelissa, Zozo, czekamynadzidzie, Arienkas83, Beatrix_ lubią tę wiadomość
-
Adry wrote:Frida, myślę o Tobie cały czas. Mam mniej czasu na forum, ale mam Was w głowie i w sercu i już nie mogę się doczekać aż wrócicie do domu we trojke. Nie myśl już o Tym co było, to nie jest ważne, ważne jest to co przed Wami. Trzymam kciuki i zaciskam pośladki z całych sił za Was.
I dzięki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 11:57
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Frida cały czas masz tutaj nasze wsparcie, Ty wiesz! Jeszcze chwilka i bedzie Rozalka z nami!!!
Frida91 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
No ale już coś się dzieje bo brzuch spina mi się mega, aż boję się siadać, do tego krew zaczęła lecieć z tej rurki czyli idzie rozwarcie.
Multiwitamina, Adry, czekamynadzidzie, Arienkas83, Promyk89, IssaMelissa lubią tę wiadomość
-
Multi dobre
Kurde teraz łażę jka głupia w te i z powrotem i robię przysiadycały dzień bede tak nawalac byle się zaczęło
Mam sale cała dla siebie dziś to swobodniej się czuję. Brakowało mi trochę samotności.
A dziewczyny które miały wywoływany poród - też wam kazali być na czczo? Mi powiedzieli ze jeśli jutro pójdę rano na kroplowke to mam od północy nic nie jeść i nie pić ewentualnie małe lyczki wody. Chyba ich pojebało i zamierzam pić normalnie wodę ile chce cały poród a po kryjomu i jeść lekkie przekąski typu orzechy czy te tubki owocowe. Oczywiście po kryjomu. Przecież to może cały dzień trwać i co mam siedzieć o suchym pysku o szklance wody??czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Ale proszę was i tak o kciuki albo i modlitwę kto może, żeby sam cewnik wystarczył i żeby poszło i ogólnie żeby wszystko się dobrze skończyło dla mnie i przede wszystkim dla Rozalki...
Pomodle sie dzis za Was do Św. Rity. Może to dla kogoś śmieszne ja sama nie jestem praktykująca ale przez te pół roku gdy tak leżałam to modlitwa mi pomagała że będzie dobrze i mój synek przyjdzie na świat donoszony.Frida91 lubi tę wiadomość
-
Frida tu chodzi o znieczulenie. Jesli bedziesz musiala mieć narkoze do ewentualnej cesarki to musisz byc na czczo bezwzglednie! Bo jak sie porzygasz na stole to moze Ci sie dostac to do pluc a wtedy to juz jest zagrożenie Twojego zycia! Wode (niesmakowa) mozesz pic do 2h przed. Nie ma co podjadac bo mozesz sobie sama zrobic krzywde. A nigdy nie wiesz czy nie bedzie jak u wróbla albo mychy - zaczely naturalnie a skonczylo sie cesarkaPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱