Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:A gdzie się podziewałaś? Co tam słychać dobrego?
Ja już wracam. Ciuchy mi wyschły i deszczowo. Obiadek kompiel łuźio i spanko mi się marzy... wczoraj zaczęłam zmierzch oglądać od pierwszej części...ludzie jak ja kiedyś szalałam za ta seria a teraz , dopiero widzę tą ich grę aktorską hahaMultiwitamina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMultiwitamina no trochę dobrego słychać. Po 8 latach starań doczekałam się dwóch kresek i jestem w wielkim szoku! Nie wiem czy mogę się już cieszyć, ale wczoraj beta wynosiła 417.
Multiwitamina, Beatrix_, Ika83, Adry, Paula83, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Ja piernicze! Po pierwsze gratulacje!
Kochana Zdrowia! Ekstra!
P.s jesteś 4 ta na wątku z zaciazonych w tym miesiącu!
Razem z Tobą Wróbel Beatrix i Arienka
Dziewczyny czarujecie !
Dawać tu wirusy! Ja za tydzień chce 2kreski zamiast @ haha -
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Kochanie życzę Ci z całego serca żeby jednak było dobrze i wierzę że będzie. Nie martw się za wczasu. Beta jest plamień nie ma jest ok
Jakie objawy? Który dzień cyklu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Fajnie nam się tu zły urok odwrócił.
Ból brzucha jest ponoć normalny tak jak i piersi.
Kiedy Was zaczęło boleć jak na okres? I czy macie upławy? Ponoć się ma w ciąży...przepraszam za dociekliwosc...
Evell jajnik robi bunt i się domaga przyjaciela Twojego męża. Więc wiesz siła wyższa;p
Koniczynka krwawisz normalnie? Luteine wzięłaś, bo powinnaś odstawić
Ja już pojedzona i na łóżku.
od rana boli mnie tylko brzuch. Teraz tak bardzo ze ledwo daje rade. szok! nigdy mnie tak nie bolało.
caly dzien tylko plamienie. po poludniu tyle co przy podcieraniu. odstawilam Luteine.
najgorzej ze promieniuje do tylu i czuje jakbym w dupsku miala ostre noże czy huk wie co. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Możliwe że te plamienie to okres. Cienkie Endo i wywołane może tak być. Ale te plamienie masz takie że na wkładce sporo zostaje? I czy krew czy bardziej szlam
glownie brązowe plamienie. na papierze krew ale taka rozwodniona. na wkladce prawie nic. rano jeszcze cos tam bylo a od obiadu nic..tyle co na papierze przy siusiu.