Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWeszłam do wanny i sie rozkrecila. kap kap poszlo.
przysiegam ze tak bolacego nigdy nie mialam. rozrywa mnie dosłownie. polalam sie trochę ciepla woda a teraz pyralgina bo już nie wyrabiam..az na wymioty mnie bierze. serio nie wiem co sie dzieje... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Rozpiepszony masz cykl...Po kompieli weź termofor a jak nie masz to słoik zwinięty szmata. Wlej wrzątek i przyluz. Mi to zawsze pomagało. I nie bierz dlugiej kompieli zebys krwotoku nie dostala Dobrze że zaczynasz nowy cykl. Przed lapro się wyrobisz i do końca wakacji pewnie z brzuszkiem będziesz popierdzielac;)
tylko prysznic w wannie zawsze biore..tez sie boje infekcji.
Najgorzej ze mnie boli też z tylu...dupsko mi tez rozrywa..chyba ze to tak promieniuje.
Oby tabletka szybko podzialala.
na wakacje już sie nie zalapie...
evell bierz chlopa w obroty i tyle.
Powiedz ze Ty w tym domu nosisz spodnie hehh
moj tez dziś obrażony..Evell lubi tę wiadomość
-
Jestem, jestem kochana. Podczytuję was co jakiś czas po cichutku. Troszkę się pogubiłam w tematach i wiele rzeczy mi umknęło, ale jestem z wami. Próbuję złapać spokój ducha, choć na 3 dni przed terminem @ to bardzo trudne jest. Nie chcę też zasypywać wątku moimi stresami. Jak dojdę do siebie, to postaram się częściej udzielać, bo tu u was to naprawdę fajnie jest
Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych Trzymam mocno zaciśnięte kciuki za każdą z wasAdry lubi tę wiadomość
01.2019 udało się
02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
05.2019 będzie córeczka
09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami -
Gratulacje dla 2 kolejnych ciężarnych!!! Co tu się dzieje w tym miesiącu? Szok!
Mnie obudziła córa wołająca o siku, a potem o "hejbatke" i dopadla mnie bezsenność. Tak więc podczytuję forum czekając na sen. Dziś ostatni dzień wakacji i jutro do domku. Może ze mną jest coś nie tak, ale brakuje mi już trochę domu, własnej łazienki i łóżka...
Nic to - reszcie życzę takiego happy endu jak u tej czwórki -
nick nieaktualnyhej Wam.
Multi mi tez to pasowalo. ja to robilam u siebie na miejscu. kokosow nie bylo...fajny byl ten luz..
ludzie to zależy...ale na ogól trafialam na spoko rodziny.
Wczoraj po tabletce padlam. Rano przy siusiu sporo poszło. Najpierw czekalam na nią...ale teraz chce by sobie juz poszla..brzuch znów zaczyna sie odzywać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Multi - ja mam tak średnio mokro, śluz biały, wodnisty bardziej niż kremowy.
kaaarolynaaa - gratulacje!
Byłam pobrać krew na betę i babka tak się wkłuła że bolało i teraz mnie zgięcie łokcia boli jak nie wiem. Oby beta przyrosła...Evell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienkas83 wrote:Multi - ja mam tak średnio mokro, śluz biały, wodnisty bardziej niż kremowy.
kaaarolynaaa - gratulacje!
Byłam pobrać krew na betę i babka tak się wkłuła że bolało i teraz mnie zgięcie łokcia boli jak nie wiem. Oby beta przyrosła...
Przyrosnie. Zobaczysz❤ -
Aaaa zaraz mnie szlag trafi z tym moim avatarem, ucina mi czoło. Muszę w domu poprawić bo jak wgrywam ucięte od dołu to jakoś forum zapamiętało to ucięte czoło i tak.
Adry - kiedy miałaś objawy ciąży? W sensie jakieś wymioty, mdłości. Ja z pierwszym mdłości miałam jakoś w 2gim miesiącu, ale dość szybko mnie piersi bolały. A teraz mnie czasem bolą ale słabo. Z kolei dziś jakoś nie wymiotowałam rano i się martwię. Wczoraj i przedwczoraj to chciało mi się nawet w ciągu dnia a dziś tylko jak wsiadłam do auta po pobieraniu krwi i poczułam zapach, ale może sama sobie to wmawiam, albo to z nerwów.
Czy takie mdłości mają być cały czas...Z pierwszym nie pamiętam jak to było, jedynie że miałam silne dość i na pewno nie wmawiałam sobie, nieraz od razu po przebudzeniu mnie dźwigało.
Dziecko mi się rozchorowało, kicha jak szalony i ma katar Nie wiem co brać żebym się nie zaraziła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 09:43
-
nick nieaktualny