Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny dawno mnie nie było. Poczytałam co tam u Was i jestem w szoku. Gratuluję zaciazonym życzę spokojnej i szczesliwego końca ciąży. Nie słuchajcie przykrych opowiadan historii bo tylko zle wpływa. Cieszcie się ciążą.
Pisalyscie o czekoladzie aż mam ochotę na nią. Dziś tez z rana nie moglam wstać. Może jutro uda mi się pójść zrobić badania tsh. W poniedziałek umówiłam się z ginka. Zobaczy badania mojego. Ciekawe co o nich powie.KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
Od paru dni nie mam ochoty na owoce, jak nie ja bo uwielbiam. No i zjadłam teraz kilka czereśni, od razu ból brzucha i lecą dołem. Sorki za szczegóły
Adry - ja miałam mdłości w aucie gdy jechałam. Tzn wystarczyło otworzyć drzwi i gdy buchało na mnie to powietrze z auta. Teraz też tak mam ale słabiej, jadę z otwartymi oknami. Generalnie nie miałam jakiś dużych wymiotów, nie zdarzyło się żebym wymiotowała po jedzeniu. Jedynie gdy byłam głodna to mnie dźwigało, albo na zapach auta/ gdy było gdzieś duszno oraz nie mogłam przechodzić koło stoisk mięsnych. Zapach mięsa czułam z drugiego końca marketu. Gdy robiłam mięso na obiad to mnie dźwigało, nawet filety z kurczaka. Zachcianek jedzeniowych raczej nie miałam. Często było mi zimno - teraz też tak mam.
-
Adry wrote:aaa i lubiłam zagryzać kabanosy gorzką czekoladą
Haha, no nieźle! To ja na początku 1szej ciąży miałam okropną ochotę na sushi jak jeszcze nie wiedziałam że jestem. Teraz też tak miałam tydzień temu, tylko efektem tego sushi był ból brzucha i biegunka.
A tak to nie miałam jakiś dziwnych akcji jedzeniowych.
No i mam beta 978,2 IU/L W poniedziałek było 831,4 IU/L. Więc pewnie nic z tego nie będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 20:03
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny może miałyście podobne doświadczenia . Opisze wam coś.
Moje Miesiączki wystwpuja co 25-26 dni
Owulacja zawsze 12/13 dzień cyklu
Starania od ponad roku, bez rezultatu
Badanie hormonów - wyniki pozytywne
Wspomaganie Angus Castus + witaminy
W dzień owulacji krwawienie owulacyjnych , stosunek i potem jeszcze na drugi dzień również ale do rzeczy.
3go dnia od owulacji zaczęłam lekko krwawić - krew czerwona jasna.
Na drugi dzień lekko plamić a wieczorem bardzo brunatny śluz ale mało. Na zagnieżdżenie za wcześnie i na miesiączkę . Po owulacji również już jestem . W czym tkwi problem ? Może jest to normalne takie krwawienie srodcykkiczne ??? Chociaż w poprzednim miesiącu również zaczęłam plamić ale dopiero 9 dnia po owulacji.
Niby jest wszystko
Ok badania super , ale ciąży nie ma. ktoś miał podobnie z was ? -
Multiwitamina wrote:Noszem. Rzadziej jak kiedyś ale dla zasady. Bo nastał moment kiedy zwykle majtasy zaczęły mi się podobać! Wcześniej bokserki. Ale jak doszłam do majtasow to sobie powiedziałam ooo co to to nie , nos sobie pod warunkiem że o stringusiach nie zapomnisz , co by się nie poczuć staro. No cóż ten typ tak ma hehe
Adry, Multiwitamina lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱