Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Historia z tym chłopczykiem rozdziera serce Taki malutki a chcą go zamordować bo inaczej tego się nie da nazwać. Była tam ponoć polska lekarka i on reaguje, nawet rusza nóżkami. Nie rozumiem dlaczego nie pozwalają go przenieść do innego szpitala.
-
KoniczynkaNaSzczęście wrote:O Boże....3mam kciuki...
Agulaa..oby nie biechemiczna..powtorz za 48godzinAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -
Multiwitamina wrote:Powinna być robiona w tym samym labo.
Jak nie masz plamień czy niepokojacych bóli to spokojnie nie stresuj się. Beta Ci przyrosnie , to wczesna ciążaAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -
nick nieaktualnyNa temat tego chlopca dużo pisze Cejrowski na fb..w tv generalnie malo o tym...
Odebrali prawa rodzicom i nie pozwalaja go zabrac ze szpitala- czekaja pewnie na organy...w tym szpitalu to norma...
Ahh życie bywa okrutne...
Wypilam 2 lampki wina i nie czuje nic...nic a nic... -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Wróciłam do domu po histeroskopii. Okazało się, że polip jednak był mimo, że na żadnym USG nie był widoczny. Ani u mojej dr ani w szpitalu przed zabiegiem. Został usunięty i poprawiono bliznę po cesarce. Może w końcu uwolnię się od plamień (chociaż paradoksalnie w tym cyklu nie miałam żadnych). Tylko w niektórych cyklach były.
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:Rób w tym samym. Słuchaj stres Ci nie pomoże a jak ma być dobrze to będzie a jak źle to nie poradzisz nic. Ja się dobrze czułam lerzalam nie przejrzałam nie stresowalam, a mimo wszystko nie utrzymałam. Tobie teraz nie wolno się stresować to przede wszystkim. Nie każda ciąża kończy się źle i nie szukaj sobie na siłę.Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Agulaa30 wrote:Dziekuje.za mile slowa...moze za wczesnie.zrobilam ta bete... jutro spodziewany temin.miesiaczki a ja zrobilam dzisiaj ze wzgledu na weekend moze mie potrzebnie ale czulam ze cos sie.zaczyna dziac
Spokojnie, będzie wszystko dobrze Wcale nie za wcześnie. Koleżanka z innego wątku zrobiła ostatnio betę przed terminem @ i miała wynik 2 z kawałkiem. I pięknie jej beta narasta. Trzymam kciuki, żeby i u Ciebie tak byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 23:27
Agulaa30 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Multiwitamina wrote:Koniczynko zdrówko
Ja już lecę spać.
Jutro z teściowa na Rzeszów zajrzę ale może mnie być mniej.
Miłego długiego weekendu drogie Panie:)
A ja dzisiaj piwkuję, też Wam życzę zdrówka
Miłego weekendu Dziewczynki A że mam wolny ( niestety nie cały majowy, ale ten ostatni kwietniowy ) to pewnie się będę odzywać na wątku
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Adry mój konflikt z siostrą trwa od wielu lat. Powód jest kretyński - ona nie akceptuje mojego ukochanego. Jakoś umknęło jej że to ja powinnam go akceptować a nie ona. Na razie postanowiłam dać sobie spokój. Nie chcę mnie widzieć to nie. Mam już i tak dużo stresu z staraniami, kolejnego mi nie trzeba.
-
Cześć dziewczyny! Wybaczcie miałam dużo pracy, do tego jeszcze ta choroba, ledwo stoję na nogach. Na szczęście dzisiaj sobota i cieszę się, że mogę wyleżeć. Mam okropny kaszel, gardło tak napierdziela, że ledwie łykam ślinę - zresztą jest całe czerwone, koszmar po prostu. Ale za to w łóżeczku się wygrzewam, z herbatką z miodem i lekami.
Robiłam betę wczoraj - i tak jak myślałam, nic z tego odstawiłam Dupka, teraz będę czekać aż przyjdzie @ -> mój wniosek - jednak warto wierzyć testom ciążowym
Możliwe, że się nie wstrzeliliśmy po prostu (mam nadzieję, że to jest ta przyczyna a nie cos innego). BO tak naprawdę w czwartek 15dc pani dr powiedziała, że pęcherzyk jest zbyt mały i nie urosnie. A po weekendzie we wtorek 19dc już było po owulacji (czyli jednak wziął się w garść i stanął na wysokości zadania). No i jak w czwartek sie dowiedziałam to odpuscilismy i piątek nie było przytulanka, dopiero w niedzielę. A potem pani dr obstawiała, że w sobotę była owulacja. Więc mogliśmy przegapić, a plemniki od wtorku do soboty... no cóż... mogły nie dać rady, a w niedzielę mogło być za późno. Tak to sobie jakoś tłumaczę. Zobaczymy co przyniesie przyszły miesiąc, strasznie żałuję, bo nie zrobiliśmy wszystkiego co mogliśmy zrobić a nie wiadomo kiedy bedzie następna owulacja, może znowu torbiele sie pojawia...
tak czy siak jestem mądrzejsza o to doświadczenie i teraz wiem, że nieważne co mówi doktor trzeba cisnąć, chocby nie wiem jak głowa bolała i byłabym zmęczona. Trzeba to trzeba i mój mąż do tego podchodzi jak nalezy, tylko ja czasem opadam z sił także czekam na @ teraz i witam się z wami w kolejnym 10 cyklu starań
nawet nieźle przyjęłam porażkę, spłynęło to po mnie. Może jak trafi mi się gorszy dzien to się załamię, ale teraz póki co jest okPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Multiwitamina wrote:Kochana a miałaś w okolicy owulacjo może? Bo ja się borykam teraz 4dni po owu i to takie krwiste? I też widział polipa na usg.
I jak się czujesz po histeroskopi? Mnie też czeka za 2 tygodnie jakoś
Teraz już z górki zobaczyszWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 10:53
-
Lavende będzie dobrze! Ważne, że polip usuniety, może właśnie on przeszkadzał i teraz się uda ?Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Multiwitamina wrote:Lawendo dziękuję za odpowiedź już teraz z górki będzie
Czekamy na dzidzie zdrowiej tam kochana . Nowy cykl nową szansą u Ciebie też się w końcu uda
Ja już oblecialam Rzeszów jeszcze jestem u teściowej na kawie i obiedzie. Plemienia mi się kończą bo już tylko drobne kilka kropel na wkładce. Zresztą wczoraj nas troszkę poniosło i znowu pewnie ruszyłam coś...Ale tak fajnie na spontanie wyszło..A już dużo nie krwawilam tyle co plamiłam..Multiwitamina lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
NO i to podejście mi się podoba, trzymam kciuki za późniejsze testowanie
Multiwitamina lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱