Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Adry wrote:k...mać musze nowy podział majątku zarządzic i to z nowym rokiem !!!
czekamy jesteś moją inspiracjąto duża odpowiedzialność
żeby była jasność
umiem się w życiu ustawić
Multiwitamina, hipisiątko, Adry lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
hipisiątko wrote:Jednak mam najlepiej z was. Nie pracuję zawodowo ( nie oznacza to że nie osiagam dochodu żadnego) mamy 3 konta i są wszystkie na mnie a mój mąż nawet upoważnienia do nich nie ma
masz szacun na dzielni!
hipisiątko, Adry lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Lavende nie porównuj bo to nie ma sensu. W lipcu gdy mi nie wyszło akurat spotkałam sąsiadkę 2 piętra niżej w końcówce ciąży ledwo już szła z mężem i synkiem. Puścili mnie przodem ns klatce mówiąc że ja pójdę szybciej bo jej już trudno się toczyć. No niby śmieszne ale ja prawie zemdlałam z żalu bo byłam tuż przed zabiegiem. Kij z tym że jej wcześniej pół roku nie widziałam. Dopiero teraz mogę z uśmiechem patrzeć na tą ich niunie, jest śliczna. I tak sobie myślę że kij wie ile się starali, może też mieli pod górkę. Takie porównania są bez sensu choć wiadomo że to boli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 21:47
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
U nas jest tak że cała kasa idzie na moje konto, sprzęty wszystkie typu lodówka, samochód, mieszkanie na mnie ale u nas to konieczność poniekąd. Ojciec męża już nie żyje i spadku (długi) się zrzekliśmy ale matka jeszcze tak, ma długi, nie wiadomo z czym wyskoczy i generalnie Boimy się obudzić z komornikiem na głowie. Wydatki natomiast wszystkie ustalamy razem nawet drobne.
Nefre_ ms, Adry lubią tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Lavende moze teraz niedlugo cos ruszy u Ciebie? Planujesz jeszcze jakies badania?
Nie ma co sie porównywać bo to w niczym nie pomaga a tylko dobija... Ale wiem że czasem ciężko:/Kto wie? Nie no... tak źle nie jest. Humor mi siada czasem w takich chwilach, ale nie na długo.
-
Hipi - jeśli Wam pasuje taki układ to ok. My tylko wyrażałyśmy swoje zdanie. Mi to nie przeszkadza, że jakaś kobieta siedzi w domu. To jej wybór. Każdy ma jakieś tam historie i o nich rozmawia. Taki temat akurat się pojawił.
Czekamy - nie mówiłam chyba, że nie chcę wcale tego dziecka. Fakt na tamtą chwilę miałam serdecznie dosyć wszystkiego. No ale człowiek to głupia istota i szybko zapomina to co złeTeraz już mam inne myślenie chociaż nadal się boję i czasem mam ochotę zmienić zdanie i założyć pas cnoty
Gdyby nie to, że mam świadomość, że znowu może to trwać dłuuugo to może i bym poczekała no ale nie mam dużo czasu.
hipisiątko, Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Hipi, zawsze ktoś Cię za coś skrytykuje. Od tego ma się rodzinę
Jak nie za to, to za coś innego. Taka ludzka natura. Kasy na utrzymanie Ci nie dają więc nie ich problem. A opinię swoją mogą mieć, ale zachować ją dla siebie. Ty też pewnie ich za coś krytykujesz. Tak to czasami funkcjonuje
Krystyna123, hipisiątko, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Ale masz rację, że u nas często nie akceptuje się tego, że ktoś nie pracuje. Jest to poczytywane jako lenistwo. Taką mamy teraz kulturę. Kiedyś nikt się temu nie dziwił. Jeszcze jak dziecko niańczysz to Ci odpuszczą, ale w innym wypadku musisz się przygotować, że się nasłuchasz
Jedyne wyjście to olać to.
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Hehe Krycha dobre
No właśnie, często takie kobiety nie mogą odejść z nieszczęśliwego związku bo nie mają nic. Albo mąż odejdzie pierwszy i wtedy płacz. Moja ciotka była zdradzana i tylko wybaczała wujkowi no bo gdzie ona pójdzie. Nie wyobrażała sobie życia na własny rachunek. Dla mnie - chore.Krystyna123, Adry lubią tę wiadomość
-
U nas mąż zarabia dwa razy więcej ale praktycznie tych pieniędzy nie wydaje. Zakupy robię ja (teraz żeby nie dźwigać jeździmy razem), rachunkami też się zajmuje, na moje potrzeby też jest. Mam mega luz z wydawaniem kasy. A mąż ma minimalne potrzeby więc zostaje więcej dla mnie
Lavende86, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
Krycha - Sytuacja nieprzyjemna no ale jak mus to mus. Zdarcie plastra też boli, ale potem jest ulga
No a tego kwiatu jest pół światu jak to mówią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 22:46
Krystyna123, Adry, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
Adry wrote:woda z imbirem
dużo wody z imbirem
Adry lubi tę wiadomość
-
Wstałam, wyprawiłam dziecko do przedszkola, a tatuś ją zaprowadził. Fajnie, że mąż jest w domu bo zawsze to luźniej u mnie z obowiązkami. Nie muszę jej odprowadzać tylko wracam do łóżka. Dzisiaj mam nockę więc dzionek jeszcze wolny. Zaraz robimy kawkę i wypijemy w łóżku jak za dawnych lat. Rzadko tak oboje jesteśmy w tygodniu rano w domu
Nefre_ ms lubi tę wiadomość