Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefre tak te wszystkie specyfiki Ovariny, inozytole itp. to witaminy, raczej suplementy diety niż leki. I kosztują sporo, ok 50-60zł
No to jeśli wiele elementów pasuje Ci do tej układanki, to może rzeczywiście warto to sprawdzić. -
nick nieaktualnyDzień dobry miłe panie ;* mnie dziś boli głowa od rana nic mi się nie chce ;/
Nefre ja mam całe opakowanie inofemu to ten sam skład co ovarin infolic itp.Tylko go nie używam bo mi nie podszedł jakoś ... ale ovarin jak najbardziej polecam i mam zamiar sobie go zakupić -
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Evell
Składy wszystkie maja takie same, tylko dawki i sposob podania jest inny.
Jednego pewnie trzeba brac 1 tabletka, innego 1 saszetke, a innego 2.. Jak w kazdym suplemencie.
"magnez magnezowi nie równy" Heheh
A coś bierzesz na ten ból głowy? Czy samo przechodzi?
Często biorę bo jak nie wezmę to mnie będzie cały dzień boleć.
A tyjak się dziś czujesz lepiej ?
Multi jaką ty witaminę D3 kupowałas ? Kurcze skończyła mi się już i pasowało by zamówić. -
Multiwitamina wrote:Evell swansona , tak jak magnez i potas , ale w ciąży zmieniłam na asmag i pregne.
Czarnulka polska pod pewnymi względami też ciężka, ale nie zachód też piękny nie jest. No ale wizyta Cię troszkę podbudowały? Może inaczej na Ciebwi patrzą po twoich przejściach? Myślisz zaliczyć giną w pl? Będziesz rodzić tam?
Nefre ja już byłam w desperacji nawet do Krakowa a to prawie 300uda Ci się znaleźć kogoś dobrego. A na ta chwilę też masz dobry plan. Skonsultuj się u tego z Wrocławia, idź za intuicja i będzie lepiej.
A do pl lece koncem grudnia i.jesli nadal bylo by ok to ide do swojego lekarza musze duzo duphasonu przepisac bo starsznie szybko mi sie konczy a tu nir maja czegos takiego27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nefre_ ms wrote:ee ja jak zaczęły mnie boleć jajniki w tym cyklu to zioła odupiściłam
Może też to ma wpływ na tą torbiel..
A o której jutro masz monitoring?On tam do późna siedzi, to przyjdę tak po 20.
-
Hehe Nefre, nie wierzę, że to zdziała nie wiadomo co
Ale co mi szkodzi? Wiadomo, że jeśli coś miało znacząco podziałać to Clo. No tak wejdę i wyjdę w sumie
No i całe szczęście ma ode mnie pobrać kasę jak za wizytę tylko raz za cały monitoring, niezależnie ile razy przyjdę w tym cyklu
-
Nie ma właśnie tam nikogo o takiej godzinie. A on ogólnie ma spore obsuwy w wizytach i boję się, że mnie nie wpuszczą i będę tam siedzieć 2 godziny
Nie lubię się tak wbijać, że "ja tylko na chwilę". Wolę być na konkretną godzinę. No ale cóż...
-
Haha no spróbuję
Jak nie wpuszczą to poczekam i wejdę po tych co już tam będą najwyżej
Jakie mam wyjście. Ale nie lubię tego, bo sama się wkurzam, jak czekam od cholery na swoją wizytę a ktoś włazi niby tylko "o coś zapytać" a potem tam siedzi dłużej niż ja
Masakra, najgorzej to u lekarza rodzinnego.
-
Nefre_ ms wrote:Czarnulka
A Ty po grudniowej wizycie w Polsce już zostajesz? Czy wracasz ?
Jeju ale bym wszystko dala zeby bylo tylko dobrze tak chce zeby sie udalo. Leki tez gwarancji nie daja. Bhcg zrobilam wczoraj ale nie wiem czy to mi cos daWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 12:08
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
A podczas ciazy tam bedziesz miala dobra opieke?
Ale ide za jakies 3/tyg czekam na info z data maja mi wyslac kiedy maja teramin .
Wiesz gdybyk teraz miala usg pozniej w polsce bym zrobila ze dwa razy bo bede dwa tyg wiec przed wylotem bym zrobila to bylby okolo 16tc a pozniej tu bym miala w 18-20tc usg27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Ale potem. Jak juz bedziesz połowie? to opieka lepsza niż w Polsce, gorsza czy taka sama?
Ale samo w sobie zainteresowanie ciezarna masakra..sprzety maja nowiutenkie usg super ale mowie zainteresowanie katastrofaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 12:19
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Adry wrote:Czarnulka, a gdzie Ty mieszkasz?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Ogolnie te dziewczyny które nie maja w ogole problemow w ciazy moga sobie chwalic ale jak sa jakiekolwiek problemy to rece rozkladaja27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Ja dziś się obudziłam w nocy o 2giej, potem o 5, no koszmar.
Bolał mnie jakby jajnik z prawej strony z boku. Podbrzusze nie i żadne bóle małpowe. Bolało mnie tak też raz przed 1 USG. Niby to normalne takie kłucia bo albo rozciąganie macicy albo powiększony jajnik z ciałkiem żółtym ciążowym. Nic, wzięłam nospę. Nie wiem znowu jak wytrzymam do wizyty 26.11.
-
No tak, nie plamię ani nic. W sumie dzwoniłam wczoraj do gina, okazało się że jest na urlopie do poniedziałku i nie wiedziałam.
Miałam też dziwne jakby kawałki śluzu przeźroczysto-białego. Powiedziałam o tym i o tym jajniku. Mówił że póki nie jest brązowe to jest norma, a z upławami to może mam grzyba, albo zwiększone ilości śluzu co się tak zbijają. Na ból się tylko pytał czy to taki miesiączkowy ale mówię że nie więc zrozumiałam że to norma. Mam luteine do środka i dupka i mam się nie przejmować.
Pogrzebałam w necie i piszą babki że też tak miały kłucia po bokach albo w jednym jakby jajnik. Nospa i magnez, nawet do 15tc może tak boleć. Komuś tam lekarz mówił że to z ciałka żółtego które pracuje póki łożyska nie ma i jajnik jest powiększony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 13:09
-
Adry wrote:A masz podejrzenia, że z tą ciążą też może być coś nie tak?
jedynie chyba tylko moja psycha haha27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity