Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Krystyna ja też wiele rzeczy robię sama, piekę chleb, nie używam gotowców i patrzę na to co jem
Na ogół. Nawet te produkty eko nie są aż takie do końca eko. Ale od czasu do czasu można sobie pozwolić na coś niezdrowego, co się lubi.
Krystyna123, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj postanowiłam zrobić tosty zapiekane z serem, kiełbasą i cebulą. Idę na zakupy, przynoszę je, szykujęio nagle dociera do mnie że czegoś mi brakuje.... Co jest najważniejsze, przy robieniu tostów? Tak - zapomniałam kupić tosty.
Lecę po nie do sklepu, przynoszę, układam w opiekaczu: chlebek, serek, wędlinka, cebulka - wszystko jest. Zamykam opiekacz, po pięciu minutach sprawdzam czy nie zrobiło i cholera znowu coś mi nie gra. Tak - znowu zapomniałam o tostach a konkretnie o górnym toście na obu kanapkach...
To nie jedt najlepszy dzień na zabawy w kuchni...Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre - co ci na to przepisała? Dobrze, że poszłaś.
My dziś byliśmy w Black Red White i Agata meble pooglądać co jest. Chyba znaleźliśmy narożnik w tym pierwszym. Meble natomiast dramat. Tandeta. Nic mi nie wpadło w oko. Jeszcze Ikee chcemy zaliczyć. Ja dziś znowu nowe łupy dekoratorskie nabyłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Przeczytaj proszę ustawę.
Chcą zapładniać tylko 1 komórkę i wprowadzić zakaz mrożenia czegokolwiek. A ivf tylko dla małżeństw. Czyż to nie jest chore ?
Wybacz,muyślałam ,że piszesz o tej 12 listopad.Ale poczytam.no i co ich pojebało już dokłądnie ?