Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Nie mogę od niego wymagać że na pierwszej wizycie wyślę mnie na laparo Fakt że obiecał Droznosc za 2 miesiące to już dużo...
A wy bralyscie ten ovarin?
I co myślicie że nie dał nic na tą torbiel poza przeciwbólowymi?
No i powiem wam że moja koleżanka też u niego była i się dowiedziała że na pco wiec albo to przypadek albo on wszędzie pco widzi heh
Ja brałam ovarin,ale tylko przez jeden cykl ale myśle znów do niego wrócić. -
nick nieaktualny
-
Hipi - no raczej nie bedziemy tam brać mebli bo takie papierowe okleiny mają że szok. Już w sklepie to porysowane to co będzie w domu? W Agacie nie lepiej. No ale ten narożnik za to wygląda bardzo solidnie i wydaje się spoko. Tkanina też wydaje się trwała i gruba. On akurat mi się podoba. Kosztuje 2300zł więc cena też ok.
My sypialnię mamy z Ikei białą z drewna i jestesmy bardzo zadowoleni. Przeżyła nawet szaleństwa dzieckaMówi się, że Ikea to taka tandeta, ale niektóre rzeczy mają całkiem spoko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 20:44
-
A niedługo w sumie. Na poczatku starań brałam Miositogyn ale chyba tylko miesiąc bo zabrakło mi motywacji
Teraz podejście drugie z Miovarinem i biorę na razie jeszcze krócej.
W ogóle teraz się zorientowałam że piję jedną saszetkę dziennie a powinnam dwieMoj gin jest ogolnie sceptyczny co do tego ale ja stwierdziłam, że nie zaszkodzi a może pomoże.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 21:37
-
hipisiątko wrote:Przeczytaj proszę ustawę.
Chcą zapładniać tylko 1 komórkę i wprowadzić zakaz mrożenia czegokolwiek. A ivf tylko dla małżeństw. Czyż to nie jest chore ?a ciekawe kto takie in vitro będzie dofinansowywał. Sami mamy sobie płacić za chore pomysły rządzących? Przeczytałam o tej ustawie, aż mi się ciśnienie podniosło. Będziemy musieli robic ivf w Czechach. Dramat. Naprawdę, komuna nam się robi z powrotem
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Nefre ja chodziłam cały czas do jednego lekarza, wszystko było cacy. Później byłam na tabletkach więc też spoko. Po odstawieniu jeszcze przez pół roku nie widział nic niepokojacego. I nagle wyjechał z informacją że mam policystyczne jajniki. Więc to nie jest tak że musisz to mieć od zawsze
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Nefre No tak... Nie wiadomo w co wierzyć tak naprawdę, dlatego moim zdaniem słusznie idziesz jeszcze skonsultować to z innym. Może nie sugeruj mu nawet podejrzenia pco i zobaczysz co powie. Bo to też z lekarzami różnie bywa. Raz mi jeden wykrył niby nadżerkę i namawiał mnie oczywiście, żebym przyszła do niego prywatnie to ją usunie... A to była wizyta na nfz. Coś mi w tym nie pasowało, poszłam w następnym miesiącu do innego i okazało się, że żadnej nadżerki nie ma:/ A przecież sama tam sobie nie zajrzę. Nie wiadomo czasem co tymi lekarzami kieruje.
Ale jeśli nawet masz samo pco, to tak jak mówisz, nie ma tragedii, skoro hormony są w normie. Nie stresuj się. A powiedz, dużo miałaś na jajnikach tych pęcherzyków? -
A ja kawy juz nir pije od 2/tyg pewnie jak mi odzucilo tak nie mam smaka .. w ogole ostatnio odrzuca mnie od picia czegokolwiek
Bylam wczoraj u rodzinnego i o dziwo zrobil mi bhcg i tarczyce .. wyniki za kilka dni albo poczta przyjda albo wizyta u lekarza i tam poda wyniki .. maskara co za kraj ze internetowo nie mozna sprawdzić27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity