Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:jod na receptę Mądra głowa...
Kochana z jodem uwazaj...co prawda jest czadem w składzie niektorych witamin...tych z DHEA glowbie bo jest tam olej z ryb...ale takiego czystego nie polecam...mozna sobie zaszkodzic...
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Mam dołka, mam grzybicę znowu, poza tym skierowanie na biopsję torbieli piersi. Kazał mi przerwać starania do czasu wyników. Jeszcze się nie zapisałam, mają oddzwonić gdzie mogę to zrobić. Muszę to skonsultować z lekarką z Invimed. Ja ledwo co miałam przepychane jajowody - przerwę to badanie było bez sensu a było bardzo przykre. To jest tylko torbiel a nie guz. Sam kierujący stwierdził że nie sądzi żeby to było coś złego. No chyba że się udało z ciążą wtedy albo nie ma problemu albo jest gigantyczny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 12:29
-
nick nieaktualnyWróbel wrote:Mam dołka, mam grzybicę znowu, poza tym skierowanie na biopsję torbieli piersi. Kazał mi przerwać starania do czasu wyników. Jeszcze się nie zapisałam, mają oddzwonić gdzie mogę to zrobić. Muszę to skonsultować z lekarką z Invimed. Ja ledwo co miałam przepychane jajowody - przerwę to badanie było bez sensu a było bardzo przykre. To jest tylko torbiel a nie guz. Sam kierujący stwierdził że nie sądzi żeby to było coś złego. No chyba że się udało z ciążą wtedy albo nie ma problemu albo jest gigantyczny.
Ja niestety miałam to samo też grzybicę pochwy i ostre zapalenie normalnie masakra nikomu nie źyczę.A u co jak się to objawia? U mnie się wszystko pieprzu od tamtego czasu. -
nick nieaktualny
-
U mnie się nie objawia. Sprawdziłam w zasadzie profilaktycznie. 2 razy odrobinę więcej śluzu było ale nie wiele. Raz odrobinę zapiekło ale tylko na chwilę. Lekarz daje mi krem na złagodzenie objawów a ja nie mam objawów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 12:54
-
Wróbel wrote:Mam dołka, mam grzybicę znowu, poza tym skierowanie na biopsję torbieli piersi. Kazał mi przerwać starania do czasu wyników. Jeszcze się nie zapisałam, mają oddzwonić gdzie mogę to zrobić. Muszę to skonsultować z lekarką z Invimed. Ja ledwo co miałam przepychane jajowody - przerwę to badanie było bez sensu a było bardzo przykre. To jest tylko torbiel a nie guz. Sam kierujący stwierdził że nie sądzi żeby to było coś złego. No chyba że się udało z ciążą wtedy albo nie ma problemu albo jest gigantyczny.
Nie martw sie. Na pewno bedzie dobrze! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a tam trudno. Kupisz sobie nowy, fajniejszy
My też mamy kiepski czas z mężem. Non stop o coś drzemy koty jakieś przesilenie czy coś?Adry lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej...
Ja jestem jakas przemeczona...od poniedziałku na 6 - zdecydowanie wole...
Do @ jeszxze troche i nie zrobie tych badań...wypadnie na rannej znianie lub nocnej...i znow miesiac czekać...
Brzuch mnie boli juz jakis czas na @ chyba ze to jelita bo ciagle mam wzdęcia.
Poza tym nie wiem co dzis bedziemy robic...moj musi odespac..a mi sie nic nie chce...
Wczoraj w pracy przrniesli mnie na inny dzial i zla jestem..bo stoje w miejscu... -
Multiwitamina wrote:Ja ostatni tydzień dałam koty z mężem. Teraz się uspokoiło.
Już w końcu sobota 2dni i wizyta. A już dziś bym chciała. Wczoraj troszkę brudziłam ale to tak minimalnie. Jak kosz z praniem dzwigłam. A u nas od kilku tygodni ani kropli deszczu ogród suchy . Podlewamy 2x dziennie. Dobrze że studnia jest
A jak Wasze samopoczucie? Moje zdecydowanie lepsze.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱