Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem, czy jest taka lista... Nie licząc jakichś kwasów złuszczających czy innych silnych substancji jak retinol właśnie, to chyba to są śladowe ilości w kosmetykach...
Chyba bym zwariowała jakbym jeszcze miała teraz czytać składy i sprawdzać wszystkie moje kosmetyki... Z tego co czytałam to nawet żel z kwasem hialuronowym można spokojnie stosować na skórę.
Chyba nie ma co panikowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 12:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie mam duphastonu bo niby skąd? Narazie jeśli przyjdzie @ to chyba nic nie zrobie. Na tym etapie nic chyba nie da się zrobić. Tego było bardzo niewiele. Zobacze jak będzie dalej. Co ma być to będzie. Mam zamiar zrobić jeszcze jeden test bo może już będzie negatywny i całe moje rozważania niepotrzebne. Nie sprawdzałam czy beta rożnie. Równie dobrze to może być biochemiczna.
-
Robiłam teraz test. Nie z porannego moczu i kreska jest ciemniejsza niż ostatnio. Narazie chyba nie ma co panikować. To było jednorazowe i bardzo niewiele. Moja siostra też tak miała w terminie okresu. Jeśli się to powtórzy to wtedy będę myśleć.
-
Apropo boli miesiaczkowy h to ja te skurcze Braxtona-Hicksa tak odczuwam, też w poniedziałek panikowalam że zaraz poronie. Niestety to nie tylko na początku nam ten ból dokucza. Ale Frida spokojnie, to nic nie znaczy, tak jest bardzo często.
Lavende terminie @ bardzo często macica się jeszcze oczyszcza delikatnie. Wiem, że pewnie bardziej by bolało gdybyś teraz się mega cieszyła a później okazałoby się, że się nie udało. Ale spróbuj też nie popadać w drugą stronę, niepotrzebny Ci dodatkowy stres. Ja wierzę, że ostatnia sytuacja to był przypadek i teraz wszystko będzie świetniePuscie sobie z małą fajny film, zróbcie kakako i wygrzewaj się żeby te chorobsko i źle myśli Cie opuściły
Frida91, Lavende86 lubią tę wiadomość