Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefre_ ms wrote:Lavende
Cieszę się że zamierzasz w dobrym kierunkuNie daj się
Twoje źle fluidy to wrzucaj Będziemy Ci pomagać się ich pozbyć na tyle ile damy radę
Chyba że nie masz ochoty
czarnulka24, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Lavende86 wrote:Jest ciężko bo od tamtego poronienia nie minęło dużo czasu i czasem nachodzą mnie myśli, że ta ciąża pójdzie tymi samymi torami i tak samo się zakończy. Może jest jakaś przyczyna o której jeszcze nie wiem itd., może faktycznie to endometrium nie trzyma dobrze... No ale staram się dawać sobie wirtualnie plaskacza w twarz żeby nie gdybać bo co mi to da? Nic. Tylko się stresu najem, a efekt i tak będzie jaki będzie.
ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 18:14
Arienkas83, Lavende86 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ostatnio mam caly czas smaka na bialy ser z pomidorami
z synami tez miałam smaka na ser z pomidorami i podobne smaki co teraz .. jedynie przy synkach nir mialam smaka na slodkie zbyt a teraz mam tzw nie zeby az tak bardzo ale ogolnie musze cos wsysnac jakies ciasteczko czy batonik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 18:18
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lavende a co do endo to ja w styczniu bylam lyzeczkowana mialam odczekac 3 miesiace z ciaza a zaszlam w lutym i chlopcy sie utrzymali ..
takze nie mysl o tym endo .. bedzie dobrze!!! Ja tez sie boje okropnie ale musimy myslec pozytywnie !!
Choc ci powiem ze na to usg co mialam 10+2 jak szlam na nie to w sumie myslam ze pewnie nic z tego ale maz powtarzal zebym tak nie myslala i ze bedzie dobrze ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 18:26
Multiwitamina, Lavende86 lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Lavende fajnie ze sie odezwałaś. Dobrze ze nie jest zle! Bedzie co bedzie,staraj sie za duzo nie myslec, nie stresować. Zadbaj o siebie i o swoj spokój. Trzymam mocno kciuki zeby bylo dobrze!!
Ja wymyśliłam ze chyba przeloze wizyte z 14.12 na następny tydzien jak sie da... Bo to dopiero poczatek 7tyg bedzie i jak nie uslysze serduszka to bede sie stresowac az do nowego roku... A moze pare dni pozniej uslysze i juz wiekszy spokój bede miała... Juz teraz skreca mnie ciekawosc ale moze rozsadniej bedzoe wytrzymac jeszcze chwile. Mam nadzieję że z moją krewetką wszystko dobrze...
Multi ładny brzuszek wcale nie za dużyi tak jesteś szczuplutka
malutka_mycha, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
Multi super brzucholka masz.
Też chcę już taki choć mam już piłeczkę.
Lavende to dobrze że jest dobrze i nie zastanawiaj się co będzie.
Ja dziś powiedziałam synkowi o dzidziusiu w brzuchu.Mąż już chciał wcześniej powiedzieć ale jakos miałam opory. Cieszył sie ogromnie i imiona wymyślał. Mówił że myślał że nie będzie miał rodzeństwa, no mi się wtedy zaszkliły oczy. Oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie zasiała mu ziarenka niepewności. Mówiłam że póki się nie urodzi to nigdy nie wiadomo, że czasem dzidziuś może zachorować, ale teraz ładnie rośnie i jest zdrowy. Że trzeba myśleć że się urodzi zdrowiutki wiosną. Coś w tym stylu mówiłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 18:40
Multiwitamina, malutka_mycha, Adry lubią tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:Dobrze mu wytłumaczyłaś. Dziecko nigdy nie skłamie , a tak jak będzie się czuł wtajemniczony w wielki sekret . Znaczy nie wiem jakie masz podejście, ale my otwarcie zaczęliśmy mówić w 5 miesiącu, niedawno w sumie , bo już się ukryć nie da.
Mnie w tym tygodniu nagle tak zaokragliło ale nie czuje się ociężała . Dla mnie to nowość, bo nie miałam nigdy brzuszka nic .
Czarnulka , Lawende . Bardzo Wam kibicuje :*
Mamy malować pokoik w sobotędziewczyny farby w miętowym kolorze? Jakieś macie ? Mięta, łagodna zieleń albo błękit pastelowy
U mnie najpierw wiedzieli rodzice z moją siostrą i teściowie z siostrą męża. Niedawno jakoś tydzień tdmu się rozeszło na brata męża z rodziną, teściowa się wygadała, ale nie mam tego za złe. Za to moja mama się wygadała mojej ciotce i kuzynce-matce chrzestnej synka. Jeszcze babcia z dziadkiem nie wiedzą i dalsza rodzina. Także synkowi już powiedziałam bo nie chcemy się tak kryć przed nim.
Imiona: Alicja- ja też tak myślałamWojtuś-mój pomysł, Tomek-pomysł synka. Za to mąż mówił że Zosia którą ja chciałam na drugie.
W poniedziałek mam wyniki Pappa i ostateczne ryzyko, mam nadzieję że mi się jeszcze bardziej obniży. W życiu sama bym nie zrobiła tego testu po dobrym USG no ale pakiet to pakiet.
Multi ja ostatnio sama sobie miętę wymieszałam-biała z barwnikiem i wyszło b.ładnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 19:43
Adry lubi tę wiadomość
-
U mnie jeszcze nikt nie wie. Jesli usg 14bedzie ok to na swieta powiem rodzicom czyba ze ktos wcześniej jakos sie domysli ale nie sadze
Multiwitamina lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity