Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
FRIDA u mnie mdlosci byly tylko do okolo 8tc ale ani razu nie zwymiotowalam i właśnie w 8tc przeszło i to dopiero stres ze byly dolegliwosci i minely.
A w ciąży z bliznikami nie mialam w ogole a ponoc przy ciazy blizniaczej powinno sie miec wszystko nasilone
A przy jednej ciazy zatrzymanej juz nie pamietam dokładnie ktorej mialam duzo objawow a mimo to sie skonczylo zatrzymaniem serduszka
Takze nie ma reguly.nie powiem bo jest to mega stresujace i ja do teraz sie stresuje bo nie mam prawie nic dolegliwości nawet piersi juz nie bola a jak zabola to sporadycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 09:54
Frida91 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka czyli u Ciebie nie było reguły... Wiem, że to u każdej może być inaczej i nawet u jednej kobiety dwie ciąże mogą być zupełnie różne.
Niepotrzebnie znowu się nakręcam i świruję. Po prostu to jeszcze bardzo wczesna ciąża i wiem, że jeszcze bardzo dużo czasu musi minąć zanim będzie względnie bezpieczna po 13 tyg... Ale nakręcanie też nic nie pomaga. -
Ja nie mam żadnych objawów. Nawet cycki mnie nie bolą. Czuję się jak nie w ciąży, a hcg niby przyrosło prawidłowo na ten etap. Nie wiem od czego to zależy, ale mnie też trochę matrwi brak objawów. Tylko, że u mnie wszystko jeszcze i tak niepewne. Nie zdziwię się jak nic z tego nie będzie...
-
Lavende86 wrote:Ja nie mam żadnych objawów. Nawet cycki mnie nie bolą. Czuję się jak nie w ciąży, a hcg niby przyrosło prawidłowo na ten etap. Nie wiem od czego to zależy, ale mnie też trochę matrwi brak objawów. Tylko, że u mnie wszystko jeszcze i tak niepewne. Nie zdziwię się jak nic z tego nie będzie...
-
Mi papa wyszlo bardzo dobrze. W ciazy z blizniakami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 10:52
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lavende mnie cycki zaczęły boleć jakoś koło 8tc, z synem jedynie kiedy test robiłam a potem już nie.
A powiedz mi jak Ci wyszło to NT na USG i ryzyko i potem ryzyko łączniw z Pappa? Ja biorę luteine i już mi ten facet co robił USG prenatalne powiedział że to może mieć wpływ na wynik Pappy. Okropnie nie chciałam tego robić ale mówił że muszę bo to cały pakiet mi przysługuje z NFZ. Wyniki mam w poniedziałek po 15stej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 11:06
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53b8a2461020.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb29d5867044.jpgArienkas83 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Lavende86 wrote:Ja nie mam żadnych objawów. Nawet cycki mnie nie bolą. Czuję się jak nie w ciąży, a hcg niby przyrosło prawidłowo na ten etap. Nie wiem od czego to zależy, ale mnie też trochę matrwi brak objawów. Tylko, że u mnie wszystko jeszcze i tak niepewne. Nie zdziwię się jak nic z tego nie będzie...
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
czekamynadzidzie wrote:Ja to Ci współczuję tego pesymizmu. Ja czasem jak jestem pesymistycznie nastawiona do czegoś to potem jak sie udaje to nie potrafię sie z tego cieszyć. Pesymizm jest strasznie zatruwajacy od środka. Ciesz się że sie udało. Ja bardzo bym chciała być na Twoim miejscu. A staram się dwa razy dłużej niż Ty i nic.
Tak na setio to jestem w pracy i staram się odganiać od siebie ten temat.
-
Dziewczyny a takie papa mozna zrobic w ktorym sie chce tyg ?czy musi byc jak przy badaniach genetycznych.
Kurcze ja bede w Pl 28 bedzie to cos 15/16tc ciekawe czy wtedy moglabym zrobic j wiem ze genetyczne nie dam rady juz:/27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:Dziewczyny a takie papa mozna zrobic w ktorym sie chce tyg ?czy musi byc jak przy badaniach genetycznych.
Kurcze ja bede w Pl 28 bedzie to cos 15/16tc ciekawe czy wtedy moglabym zrobic j wiem ze genetyczne nie dam rady juz:/