Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Arienka - NT przy córce w normie (nie wiem ile). Ogólnie usg wyszło ok. Miałam obecny 1 marker wad - ognisko hiperechogenne w sercu, ale to chyba na połówkowych wyszło. Po dodaniu wyników pappa ryzyko wzrosło ale nie na tyle żeby kwalifikowało sie to do amniopunkcji. Zespół Downa chyba coś koło 1:1000 (nie chcę kłamać).
-
Lavende jeszcze nie miałam. Niby mam termin wizyty na 14.12 ale próbuję przełożyć na kilka dni później... Chciałabym już zobaczyć serduszko i uspokoić się trochę, a jak 14.12 nie zobaczę to będę się potem stresować aż do nowego roku
-
Lavende może i masz rację. W piątek za tydzień czyli 14.12 to by było u mnie 6tydz+2 dni teoretycznie ale boję się, że to może być za wczesnie o te kilka dni i znowu nerwy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 11:50
-
Nefre_ ms wrote:Frida
Beta nie daje obrazu
Musisz czekać na USG
Coś mam wrażenie, że czasem mogą się dwa serduszka odezwać hahaha -
Nefre
Hehe no racja. Już jakoś muszę wytrzymać, zobaczę co mi odpisze, najchętniej bym przesunęła tak na poniedziałek-wtorek ale nie az na tydzien pozniej, bo zwariujęchociaż wtedy w sumie mogłabym od razu poprosić o zwolnienie.
Ty to też się nalatasz po tych lekarzach serio... Od jednego do drugiego hehe. Oszaleć możnaAle ciekawe co powie na tą torbiel właśnie.
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Nefre a przez io można poronić? Wtedy też miałaś podobne objawy tej io?
Wiesz w sumie to się tak nie robi z dnia na dzień, więc możliwe, że miałaś to już od jakiegoś czasu. Ale też nikt nie zdiagnozował u Ciebie wczesniej pcos a to przy tym na ogól występuje io.
Może i racja, warto się konsultować u innych zwlaszcza, że maja zupelnie rozne diagnozy...Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Nefre no racja... Szkoda, że też wcześniej nie poczytałaś o tym. Ale w sumie skąd człowiek ma wiedzieć i diagnozować sobie sam wszelkie możliwe choroby... Lekarze też niby nie zakładają od razu czarnego scenariusza. A przypomnij, długo wtedy Ci zajęło zajście w ciążę?