Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Zozo wrote:Podziwiam ja też zawsze mówię że nie ma co się za szybko chwalić ale nie wiem czy bym wytrzymała. Znając siebie to pewnie jak bym zobaczyła II kreski to chyba bym całemu światu to wygłosiła z radości. Ale wiadomo jak jest trzeba zdrowy umysł zachować.
Przy tych pierwszych ciazsch od razu sie chwalilam .. pozniej bylo mi jeszcze gorzej bo kazdy dopytywal po poronieniu kiedy następne .. spokoju nie dawali bo wiedzieli ze planujemy .. wiec teraz stwierdzilam ze powiem jak juz bedzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 20:08
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Arienkas83 wrote:Czarnulka a kiedy masz prenatalne?
14grudnia mam zwykle usg watpie zeby cokolwiek sprawdzali na tym etapieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 20:08
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Arienkas83 wrote:Czarnulka to może przynajmniej spokojniej z tymi badaniami. Mi sie te wyniki już śniły po nocach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 21:01
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Adry cudna pościel, sama bym taką chciała
Nefre to słabo, naczekałaś się tam i nic nie załatwiłaś...
Ja mam dziś kryzys... Od siedzenia w tym mieście i w tym robocie, wiem że już niedługo ale już nie wyrabiam. Znowu wczoraj dyr dzwonił i truł dupę. Do tego to ciągłe siedzenie... Czuję się jak więzień. Do tego czuję się tak ociężale, już przytyłam z 1,5kg i mam schizę że to od tego siedzenia i za chwilę będę wyglądać jak wieloryb. Ostatnio mam takie huśtawki, albo jestem nerwowa nie do zniesienia albo ryczę jak dziś w drodze do roboty... -
Frida tak jak dziewczyny pisza jeszcze chwile i pojdziesz na L4 . A co do nerwow i placzu to normalne pamietam jak w ciazy z blizniakami ryczalam non stop byle pierdołe haha .. w tej ciazy zdarzylo mi sie dwa razy na razie tak wkurzyc ze sie poryczalam .. a tak próbuje panowac nad soba
Frida91 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie w pracy dramat... „moj wspaniały zespół” zrobił aferę ze mam 4 dni wolnego ... takze specjalnie musze przyjść 27go... no cóż.. takie psy ogrodnika same nie wezmą a komuś tez nie pozwolą... na zasadzie - po co Ci wolne jak nie masz dziecka.. litości!!! Kiedyś nadejdzie dzien mojego triumfu i odejdę stamtąd!!! To bedzie piękny dzien!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 09:25
-
Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Teraz czytam, że brak mdłości często jest jak kobieta bierze witaminy i brała przed ciążą. Bo niedobory czesto powodują nudnosci. To moze nie taki zły znak...
Ag1988 to jest słabe ale często się zdarza w firmach... Taka dyskryminacja osób bezdzietnych. Sama nieraz się z tym kiedyś spotkałam, że ja mogę przyjść do pracy w okolicy świąt, bo ja przecież nie mam faceta ani dzieci. Bardzo to miłeMasz dzieci czy nie, masz takie samo prawo do urlopu jak inni!
-
nick nieaktualny