X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś dawno się nie odzywała kurcze mam nadzieje, że u niej wszystko dobrze ....
    Lavende odezwij się :)

Zozo
    A ty jak się czujesz po tym clo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell a jak letrozol? Masz jakieś uboczne?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre

Ja też mam na czerwono pomalowany tylko zwyklym lakierem nie chybrydowym kupiłam w rosmanie.Ale u mnie się paznokcie łamią strasznie nie wiem czemu . jak zapuszcze to pewnym czasie złamane heheh.
    Używa któraś z was Biotebal ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo wrote:
    U nas lipa poklocklismy się o pierdoly, niefajnie przed świętami ale cóż.. Dobrze ze jutro jedzie ale smutno mi, klotnie mi teraz nie potrzebne :(
    Niestety starania sprzyjają kłótniom, bo każdy jakiś taki nabuzowany, bo chce a się nie udaje.. .

Głowa do góry, jakiś seks na zgodę by się przydał ;)

czekamynadzidzie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Nefre

Ja też mam na czerwono pomalowany tylko zwyklym lakierem nie chybrydowym kupiłam w rosmanie.Ale u mnie się paznokcie łamią strasznie nie wiem czemu . jak zapuszcze to pewnym czasie złamane heheh.
    Używa któraś z was Biotebal ?

Ja kiedyś .. Też mam do niczego paznokcie, ale to ponoć mikrourazy od stukania w klawiaturę po x godzin dziennie w pracy a potem w sumie w domu też..

A jesteś w stanie teraz wydać z 50 zł na kuracje na paznokcie czy średnio?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag1988 wrote:
    Evell a jak letrozol? Masz jakieś uboczne?

Dopiero jutro kochana mam zacząć brać od 2 dc-6dc i szczere mówiąc trochę się boje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Dopiero jutro kochana mam zacząć brać od 2 dc-6dc i szczere mówiąc trochę się boje...

To niech na Ciebie działa cudnie!!! Nie bój się, jak dobrze kojarzę, to on działa inaczej niż clo, to może i będzie miał lżejsze skutki uboczne. Jakby tak pykło to byłoby pięknie! Tak na nowy rok! Trzymam kciuki żeby tak było u Was ;)

Evell lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie coś rozkłada... :( Mąż zrobił aspirynkę, oby mi to pomogło, bo mam teraz w pracy młyn i tak średnio żebym w domu została... A i te święta..

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam iść właśnie na ta kuracje i kuźwa zawsze coś heh muszę kiedyś się wybrać.

To herbatka z miodem i powinno pomóc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo wrote:
    Głowa do góry, jakiś seks na zgodę by się przydał ;)

Powiem Ci. Ze naeet nie mam ochoty. Brzuch mam ciągle wzdety i boli. Rano próbowaliśmy ale zero przyjemności tylko ból. Tak mam dostać w drugim cyklu zastrzyk :) a po clo średnio się czuje bardzo doskwiersly mi jajniki i całe podbrzusze. A dziś rano to był Maks 3 nospy forte i w końcu po obiedzie puscilo teraz dopiero nawraca ból ale mam nadzieję że już taki spokojniejszy :)[/QUOTE]
    A który masz dc ?
    Może była owulacja i coś się tam kiełkuje u Ciebie ? Powiem ci,że mnie w tym cyklu co zaszłam też strasznie bolał brzuch i jajniki. ...Oby to było to trzymam kciuki :)

Zozo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też biorę od niedawna ten biotebal i narazie nic nie mogę powiedzieć na ten temat ja się boję brać te witaminy i leki bo tu meta potem luteina w określonych dniach i teraz ten letrozol i boję się że mi wątroba zaraz wysiadzie od tych leków :(

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po porodzie też będę musiała coś ogarnąć na włosy i paznokcie bo to dramat.

Zozo wprawdzie bez leków ale też kiedyś tak miałam że w czasie domniemanie owulacji nie byłam w stanie uprawiać seksu bo bolało. Bardzo frustrujące. Nie wiem skąd wtedy takie odczucia.

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam na paznokcie Galacet plus - saszetki na 21dni.. robiłam juz 2 razy i zawsze ładnie mi twardnialy paznokcie. Z tym, ze efekt nie utrzymywał sie super długo

• Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 13:27

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolało tylko w pierwszym cyklu, wiec głowa do gory! A na śpiocha - tez opcja ;) ja to do pierwszego razu a raczej pierwszych dwóch- bo u mnie to na raty było, bo tak cieżko.. wiec i tak wszystko lepsze niz to .. a tak z innej beczki, to czy myślicie, ze jakbym w sobote pogadać z Lekarzem zeby On kilka słów powiedział Mężowi o badaniu ... co myślicie? Ok, czy sie raczej wkurzy?

Multiwitamina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie! Niby sie zgadza zeby isc, twierdzi, ze pójdzie, ale temat sie ciągnie juz długo... a ja to jestem z tych osób, co jak cos musza zrobic, chociazby nieprzyjemnego, to robie to jak najszybciej, a tu takie opory i przeciąganie.. mam tego dosyć..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zreszta patrzcie to ja cisne na drożność, chociaz wiem, ze bedzie to pewnie dramat, ale chce dziecka, wiec robie to! Swoją droga ja to po roku starań bede tak przebadana, ze ho ho.. ale co ja poradzę, ze jak cos moge to sie tego chwytam... i próbuje

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może warto sciemnic. Nawet jeżeli lekarz nie wymaga tych wyników to powiedzieć mężowi że macie 2 tyg, miesiąc na zrobienie wszystkich badań i dopiero zaczniecie leczenie. Przecież tego nie sprawdzi. Chyba że z Tobą chodzi na wizyty :)

Nefre_ ms lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 13:28

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez musial sprawdzic zanim zaczelismy stymulacje. A ze ja nie chcialam tego przeciagac to nie mial wyjscia. Jeszcze okazalo sie ze wybralismy zle laboratorium i lekarz kazal powtórzyć... Moj trochę marudzil ze ma znowu walić na akord ale co mial zrobić :D
    A też bylo z grubsza wiadomo ze to we mnie problem. Ale to przeciez nie oznacza ze i on nie moze mieć problemów...
    Ag powiedz mu ze lekarz kazal i koniec. Przeciez od tego sie zaczyna diagnostykę.

No, skończyliśmy pełnych 7 tygodni,jutro zaczynamy 8my ;)

Zozo lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
‹‹ 642 643 644 645 646 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ