Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:heh no ja zawsze miałam ataki słodyczy, albo napady na konkretne żarcie np. kebsa..
A odkąd przeraziły mnie diagnozy i jem w miarę, to panuje nad sobą..
Mówiłam Evel, ze na ból najlepszy jest ruch, ale ja sama dzisiaj biore tabletki i idę spać chyba.. Boli mnie dupa i serce dzisiajTylko moja cudowna kołderka może mnie ukoić.
Ja dziś nie pójdę na spacer bo mnie boli mega i mam obfity @ chyba będę leżeć .A roboty w domu pełno eheh
Generalnie to pierwszy raz mam taką obfitą@ i tak mnie boli mocno .Może ta meta tak działa albo przez to ze schudłam nie wiem ? -
nick nieaktualny
-
Ja też tak mam że wolę być w porządku i uczciwie ale aż do czasu jak mnie ktoś porządnie wkurzy. Z poprzedniej pracy odeszłam w raczej złośliwy sposób. Nie dali mi umowy (praca na czarno) więc jak się wnerwiłam to przyszłam do pracy tylko powiedzieć że odchodzę, pa i kij wam w oko.
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Evell
Pewnie tak. Ja kiedys miałam 7 dni.. ostatnio tak 2 dni + 3 plamienia. Ale pierwsze dwa powodz.. Juz nawet nie wiem co tam sie dzieje w srodku
Czasami lubi się pieprzyc nie raz w cyklu i nic na to nie poradzimy ja w którymś cyklu na cło miałam prawie 8 dni bo mi się @zamiast kończyć to od nowa poleciało masakra. -
nick nieaktualnyNefre_ms nie denerwuj się! te 3 dni przeżyjesz, a śmigną jak nie wiem co.
Mnie łapie przeziębienie.. Pewnie przez ten młyn w pracy...Działamy z Mężem, na szczęście na spokojnie i z przyjemnością, uff! bo w poprzednim cyklu była spina..
A ze świętami jestem w dupce póki co... Od soboty rana będę ogarniać wszystko... zawsze na wariata..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 19:35
-
nick nieaktualnyJedźcie, korzystajcie!
My może w pierwszy dzień świąt gdzieś na spacerek się wybierzemy
Ten mój Mąż to jest dobry, mówiłam Mu już dawno, żeby brał np. Profertil czy cuś takiego, wtedy oczywiści oburzenie, bo po co jak może być wszystko dobrze. Dziś Mu napomknęłam, że jak ja zrobię drożność, to On też musi być w pełni sił.. I że może jakiś suplemencik by zaczął brać, a On na to, że czemu Mu dopiero teraz o tym mówię, bo chyba by się przydało coś takiego, skoro nie jest super fit, nie żyjemy super zdrowo itd.
I jak tu nie zwariować.. hahahaNefre_ ms, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jaki macie sluz w ciąży ? Ja mam bardzo duzo wodnistego sluzu normalnie mnie zalewa czasami nawet siedzac czuje ze mi splywa ze srodka -serio hehe .. wkladki zmieniam ze 3 dziennie i w sumie troche zaczelo mnie to martwic czy aby napewno jest wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 20:49
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyNefre_ms no mam z Nim wesoło! Ale już wymyśliłam, że poproszę żeby w styczniu zamiast prezentu na urodziny(mam ja) poszedł na to badanie w końcu! tak żeby było wiadomo, czy coś poprawiamy czy jest ok.
Piękna ta czerwień, klasyczna i z pazuremJa swoje pewnie w niedzielę ogarnę, ale zwykłym lakierem.. kolor hmm czerwień albo może zaszaleje z jakimś złotym, w końcu to taki świąteczno-sylwestrowy kolor jedynie, a lakier taki mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 21:31
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny