X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja w 7tc + 1 dzień miała 11 mm :) W poniedziałek 7,8 cm. :D

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    heh no ja zawsze miałam ataki słodyczy, albo napady na konkretne żarcie np. kebsa..

A odkąd przeraziły mnie diagnozy i jem w miarę, to panuje nad sobą..

Mówiłam Evel, ze na ból najlepszy jest ruch, ale ja sama dzisiaj biore tabletki i idę spać chyba.. Boli mnie dupa i serce dzisiaj :) Tylko moja cudowna kołderka może mnie ukoić.

Ja dziś nie pójdę na spacer bo mnie boli mega i mam obfity @ chyba będę leżeć .A roboty w domu pełno eheh
    Generalnie to pierwszy raz mam taką obfitą@ i tak mnie boli mocno .Może ta meta tak działa albo przez to ze schudłam nie wiem ?

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka moja byla wtedy 6tyg+1 to może i teraz ma juz ok.centymetra :) Niech rośnie ;) Swoją drogą w 9 mcy tyle rośnie... Szok, dzień w dzień po 1mm a pozniej tk i więcej. To jest cud :)

Arienkas83 lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazwyczaj 5/6 dni ,ale ostatnio miałam 4 i jakiś wg skąpy był ten okres .Może mi się to endo trochę odbudowało. .. oby :)

Nefre_ ms lubi tę wiadomość

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak mam że wolę być w porządku i uczciwie ale aż do czasu jak mnie ktoś porządnie wkurzy. Z poprzedniej pracy odeszłam w raczej złośliwy sposób. Nie dali mi umowy (praca na czarno) więc jak się wnerwiłam to przyszłam do pracy tylko powiedzieć że odchodzę, pa i kij wam w oko.

Multiwitamina lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry trzymaj się ttam mocno.

npV2p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    Evell

Pewnie tak. Ja kiedys miałam 7 dni.. ostatnio tak 2 dni + 3 plamienia. Ale pierwsze dwa powodz.. Juz nawet nie wiem co tam sie dzieje w srodku :)

Czasami lubi się pieprzyc nie raz w cyklu i nic na to nie poradzimy ja w którymś cyklu na cło miałam prawie 8 dni bo mi się @zamiast kończyć to od nowa poleciało masakra.

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam na pysk a jutrzejszy dzień i piątek wcale nie będzie wyglądać lepiej. Dlaczego kobiety tak mają że planują w ciągu dnia milion rzeczy i później się dziwią że się nie wyrobił. Faceci chyba nie mają takich problemów :/

f1d9680377.png

Wysłany: 19 grudnia 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, chyba nie. Ja nie przygotowuje więc oprócz tego że będzie mnie bolał brzuch z przejedzenia to raczej będę odpoczywać :)

f1d9680377.png

Wysłany: 19 grudnia 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wigilię spędzacie u teściów?
    to nie odpoczniesz, bez sensu takie święta. Zwłaszcza że ma dwie cory, bardziej będziecie sobie w tej kuchni przeszkadzać niż pomagać :/

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ms nie denerwuj się! te 3 dni przeżyjesz, a śmigną jak nie wiem co.

Mnie łapie przeziębienie.. Pewnie przez ten młyn w pracy... :( Działamy z Mężem, na szczęście na spokojnie i z przyjemnością, uff! bo w poprzednim cyklu była spina..

A ze świętami jestem w dupce póki co... Od soboty rana będę ogarniać wszystko... zawsze na wariata..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 19:35

Wysłany: 19 grudnia 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie czaje co mają narty z pieczeniem wspólnego :)

AG bo jak się u siebie organizuje to właśnie tak wygląda że kobieta wygląda na totalnie wykończona bo nie ma kiedy usiąść nawet

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedźcie, korzystajcie!

My może w pierwszy dzień świąt gdzieś na spacerek się wybierzemy :)

Ten mój Mąż to jest dobry, mówiłam Mu już dawno, żeby brał np. Profertil czy cuś takiego, wtedy oczywiści oburzenie, bo po co jak może być wszystko dobrze. Dziś Mu napomknęłam, że jak ja zrobię drożność, to On też musi być w pełni sił.. I że może jakiś suplemencik by zaczął brać, a On na to, że czemu Mu dopiero teraz o tym mówię, bo chyba by się przydało coś takiego, skoro nie jest super fit, nie żyjemy super zdrowo itd.

I jak tu nie zwariować.. hahaha

Nefre_ ms, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha tak to jest jak się ma gości, to i sprzątania i gotowania więcej.. także trzeba się urobić...

• czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jaki macie sluz w ciąży ? Ja mam bardzo duzo wodnistego sluzu normalnie mnie zalewa czasami nawet siedzac czuje ze mi splywa ze srodka -serio hehe .. wkladki zmieniam ze 3 dziennie i w sumie troche zaczelo mnie to martwic czy aby napewno jest wszystko ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 20:49

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity

Wysłany: 19 grudnia 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre aaa spoko, tak pomyślałam ale nie byłam pewna. Cos mi nie grało :D no to super pomysł, uwielbiam narty a nawet jak mogę to nie mam z kim jeździć. Zazdraszczam :)
    macie swój sprzęt? Czy jezdzicie bardziej amatorsko?

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ms no mam z Nim wesoło! Ale już wymyśliłam, że poproszę żeby w styczniu zamiast prezentu na urodziny(mam ja) poszedł na to badanie w końcu! tak żeby było wiadomo, czy coś poprawiamy czy jest ok.

Piękna ta czerwień, klasyczna i z pazurem ;) Ja swoje pewnie w niedzielę ogarnę, ale zwykłym lakierem.. kolor hmm czerwień albo może zaszaleje z jakimś złotym, w końcu to taki świąteczno-sylwestrowy kolor jedynie, a lakier taki mam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 21:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    Mycha

No właśnie pojadę na narty zamiast siedzieć w kuchni =)

Zrobiłam paznokcie Semilac 027 Red =)

Pokaż :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Generalnie prezentów na urodziny sobie nie robimy tylko chcemy wakacje w marcu, ale taki "prezent nie-prezent" może mi zrobić..

Chyba, że 7go nie dostanę okresu to będzie nadzieja na II kreseczki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy, kiedyś się uda z takim prezentem! Mąż ma urodziny w czerwcu to też byłaby wtedy dobra opcja :D

A w drugim cyklu z clo masz dostać zastrzyk na pęknięcie?

‹‹ 641 642 643 644 645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ