Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki. Wczoraj miałam fajny dzień jakoś spokojniej się czułam, pospałam sobie godzinke po poludniu a potem poszlam zrobić pazurki
Od razu lepszy nastrój. Normalnie jestem z siebie zadowolona po każdym dniu bez schizowania:P
Wróbel przykro mi, trochę chamsko ta szefowa sie zachowała że od razu z pretensjami... Nie przejmuj sie.
Lavende ja też trzymam kciuki i czekam na wieści co u was
Ag1988, Nefre_ ms, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Evell
ale uważaj z tym bieganiem.. Wolny trucht i nie za długo.. Max pół godziny. Chyba,że będziesz się zajebiście czuła..
Ogólnie ruch pomaga, bo macica się dotlenia.. i łatwiej się obkurcza i takie tam.. Ale jak wszystko - można przesadzić i dostać krwotoku.. więc spokojnie
ja czasami idę na spacer tylko w pierwszy dzień i mi pomaga.. Dużo daje jak biegam zaraz przed okresem.
Ale wiecie co najgorzej działa - brzuszki przed okresem. Mam wrażenie, że mięśnie są za bardzo zmęczone i tego gówna w środku nie trzymają jak trzeba i boli bardziej
Ag
na śpiocha też może być fajnie hieh. Budzisz się czasami w nocy?można męża na półśpiocha wykorzystać hahaha, ALbo z rańca.. wtedy chyba najmilej się dzień zaczyna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 11:00
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Wróbel wrote:Cześć dziewczy ja miałam dziś przykrą sutuację w pracy. Zapomniałam wczoraj zapytać czy mogę dziś wcześniej się urwać o godzinę. Szefowa pozwoliła ale jaką mi awanturę zrobiła... Oskarżyła o oszkiwanie, bo tak się nnie robi na ostatnią chwilę itd. A ja się ttylko zapytałam czy mogę, przyznając się wwprost że zapomniałam i mówiąc że jak nie to ok. Zdaję sobie sprawę że to moja wina... Popłakałam sobie trochę ww koncie a teraz idę jej powiedzieć że od stycznie mnie nie będzie.
weź kurde krzyczeć na ciężarną ale to słabe
a może ona Ci zazdrości tej ciąży? ale ludzie potrafią byc
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Nefre nie mów o seksie...ja mam już prawie codziennie sny erotyczne. Ostatni seks był ten zapładniający.
Wpierw miałam zakaz od doktorka, teraz nadal się boję. Do tego wiem na 100% że mąż by nie chciał. A ja się zastanawiam czy chociaż mogę sama sobie pomóc
Ale z drugiej strony też się boję skurczów macicy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 11:16
-
Nefre takie mam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0aa02492d986.jpg
Krótkie bo mialam 2 mce przerwy od hybrydy i nie udalo mi się swoich zapuscic.
Fajnie że masz juz ten termin zabiegu w razie czegoserio szybko Ci idzie to zalatwianie wszystkiego
Co do seksu to wcześniej w ogole nie mialam ochoty a teraz też zaczęłam miec erotyczne sny i już sie nie hamujemy heheMultiwitamina, malutka_mycha, Nefre_ ms, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Multi to chyba muszę sobie małego pomagacza kupić no bo nie mam
Kiedyś miałam takie wielkie dildo aż mój się śmiał
Użyłam jakoś raz czy dwa i do kosza poszedł bo za wielki
Nefre mój w ciąży z synem nie chciał też. Jakoś ma opory, że puka dziecko. Nie podnieca go to, ma blokadę. Teraz nie próbowałam ale też okazji nie było bo synek chodzi spać równo z nami. Szkoda gadać w ogóle. Seksu mogę się spodziewać po porodzie jak schudnę 20 kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 11:45
-
Arienkas83 wrote:Multi to chyba muszę sobie małego pomagacza kupić no bo nie mam
Kiedyś miałam takie wielkie dildo aż mój się śmiał
Użyłam jakoś raz czy dwa i do kosza poszedł bo za wielki
Nefre mój w ciąży z synem nie chciał też. Jakoś ma opory, że puka dziecko. Nie podnieca go to, ma blokadę. Teraz nie próbowałam ale też okazji nie było bo synek chodzi spać równo z nami. Szkoda gadać w ogóle. Seksu mogę się spodziewać po porodzie jak schudnę 20 kg.to się trochę w tej kwestii nie dograliście. Może ma stresującą pracę i dlatego tak mu spadło libido? A może jakieś sexy ciuszki, pończoszki pomogły by na tą sytuację?
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualnyFrida super pazurki!!! Dziewczynki wszystkie sobie zafundujmy boski swiąteczny seks!!! A ja zamówiłam ładne nowe majteczki
a na marcowe wakacje mam juz upatrzone body koronkowe, szkoda, ze nie mam worka pieniędzy, bo lubię takie rzeczy kupować!
Nefre_ ms, Frida91 lubią tę wiadomość
-
Wytrzymam do stycznia bo mam plana. Jak mnie jeszcze raz zdenerwuje to idę od razu ale jak nie to najpierw urlopik (grusza się przyda) a potem od razu L4. A do końca roku to już na luzie będę. Odechciało mi się wysilać się.
Ja nadal aktywna erotycznie. Mój też potrzeby ma nie zmniejszone.
Bielizna zaczyna być trochę irytująca bo za duża się na wszystko robię jak Multi ale bez nie wyglądam fajnie więc nie ma co narzekać. Teraz zdecydowanie wolę ganić na glosa niż w kretyńsko wielkich majciochach.