X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki mocno cały czas trzymam!!! Wróbelku spokojnie!!! Olej babsko z pracy!

Evell lubi tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Wczoraj miałam fajny dzień jakoś spokojniej się czułam, pospałam sobie godzinke po poludniu a potem poszlam zrobić pazurki ;) Od razu lepszy nastrój. Normalnie jestem z siebie zadowolona po każdym dniu bez schizowania:P
    Wróbel przykro mi, trochę chamsko ta szefowa sie zachowała że od razu z pretensjami... Nie przejmuj sie.

Lavende ja też trzymam kciuki i czekam na wieści co u was :)

Ag1988, Nefre_ ms, Multiwitamina lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sobote ide do mojego Doktorka i pożyczę Mu zebysmy sie w przyszłym roku cześciej spotykali ;)

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag dzisiaj działaj ;) nie ma spania i obijania się!

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel.Nie przejmuj się ludzie są jacy są .Może trafiłaś na jej zły dzień...
    No ale co ona ślepa jest czy ki ch...nie widzi ,że jesteś w ciąży ?
    idz na zwolnienie i nie przejmuj się odpoczywaj jak najdłużej ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    Evell

ale uważaj z tym bieganiem.. Wolny trucht i nie za długo.. Max pół godziny. Chyba,że będziesz się zajebiście czuła..

Ogólnie ruch pomaga, bo macica się dotlenia.. i łatwiej się obkurcza i takie tam.. Ale jak wszystko - można przesadzić i dostać krwotoku.. więc spokojnie ;)

ja czasami idę na spacer tylko w pierwszy dzień i mi pomaga.. Dużo daje jak biegam zaraz przed okresem.
    Ale wiecie co najgorzej działa - brzuszki przed okresem. Mam wrażenie, że mięśnie są za bardzo zmęczone i tego gówna w środku nie trzymają jak trzeba i boli bardziej :)

Ag
    na śpiocha też może być fajnie hieh. Budzisz się czasami w nocy? :) można męża na półśpiocha wykorzystać hahaha, ALbo z rańca.. wtedy chyba najmilej się dzień zaczyna :)
    Ja jestem rano nieżywa i nie lubię... wiec wieczór zostaje. Na spokojnie, jak sie dzis uda, to bedzie ok, a jak nie, to trudno. Cykl luzik. Miej wyje*** e a bedzie Ci dane ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 11:00

Multiwitamina lubi tę wiadomość

• czekamynadzidzie Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel wrote:
    Cześć dziewczy ja miałam dziś przykrą sutuację w pracy. Zapomniałam wczoraj zapytać czy mogę dziś wcześniej się urwać o godzinę. Szefowa pozwoliła ale jaką mi awanturę zrobiła... Oskarżyła o oszkiwanie, bo tak się nnie robi na ostatnią chwilę itd. A ja się ttylko zapytałam czy mogę, przyznając się wwprost że zapomniałam i mówiąc że jak nie to ok. Zdaję sobie sprawę że to moja wina... Popłakałam sobie trochę ww koncie a teraz idę jej powiedzieć że od stycznie mnie nie będzie.
    ha! i dobrze! Zrób to o czym większość staraczek marzy: PIERDZIELNIJ JEJ L4 w twarz :D :D :D weź kurde krzyczeć na ciężarną ale to słabe :/ a może ona Ci zazdrości tej ciąży? ale ludzie potrafią byc :(

Nefre_ ms lubi tę wiadomość

Prawie 5 lat starań...
    33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
    26cs ---> IUI nieudane
    1) IMSI (długi protokół) Angelius
    6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
    2) ICSI (długi protokół) Novum
    11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
    7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
    3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
    9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
    4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
    FET 4AA--> 6dpt beta 22
    8dpt beta 78
    10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
    14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II

Córeczka 🥰🥰🥰
    5.10.2022 ❤️
    Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre nie mów o seksie...ja mam już prawie codziennie sny erotyczne. Ostatni seks był ten zapładniający. :P Wpierw miałam zakaz od doktorka, teraz nadal się boję. Do tego wiem na 100% że mąż by nie chciał. A ja się zastanawiam czy chociaż mogę sama sobie pomóc :P Ale z drugiej strony też się boję skurczów macicy. :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 11:16

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 13:27

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też za rankami nie przepadam. Chyba że w weekend jak wstajemy koło 12, to wtedy już w sumie nie jest rano :D

f1d9680377.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre takie mam ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0aa02492d986.jpg
    Krótkie bo mialam 2 mce przerwy od hybrydy i nie udalo mi się swoich zapuscic.
    Fajnie że masz juz ten termin zabiegu w razie czego :) serio szybko Ci idzie to zalatwianie wszystkiego :)

Co do seksu to wcześniej w ogole nie mialam ochoty a teraz też zaczęłam miec erotyczne sny i już sie nie hamujemy hehe ;)

Multiwitamina, malutka_mycha, Nefre_ ms, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png

Wysłany: 19 grudnia 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021

Wysłany: 19 grudnia 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Frida91 lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multi to chyba muszę sobie małego pomagacza kupić no bo nie mam ;) Kiedyś miałam takie wielkie dildo aż mój się śmiał :D Użyłam jakoś raz czy dwa i do kosza poszedł bo za wielki :P

Nefre mój w ciąży z synem nie chciał też. Jakoś ma opory, że puka dziecko. Nie podnieca go to, ma blokadę. Teraz nie próbowałam ale też okazji nie było bo synek chodzi spać równo z nami. Szkoda gadać w ogóle. Seksu mogę się spodziewać po porodzie jak schudnę 20 kg. :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 11:45

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • czekamynadzidzie Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienkas83 wrote:
    Multi to chyba muszę sobie małego pomagacza kupić no bo nie mam ;) Kiedyś miałam takie wielkie dildo aż mój się śmiał :D Użyłam jakoś raz czy dwa i do kosza poszedł bo za wielki :P

Nefre mój w ciąży z synem nie chciał też. Jakoś ma opory, że puka dziecko. Nie podnieca go to, ma blokadę. Teraz nie próbowałam ale też okazji nie było bo synek chodzi spać równo z nami. Szkoda gadać w ogóle. Seksu mogę się spodziewać po porodzie jak schudnę 20 kg. :/
    współczuję :( to się trochę w tej kwestii nie dograliście. Może ma stresującą pracę i dlatego tak mu spadło libido? A może jakieś sexy ciuszki, pończoszki pomogły by na tą sytuację?

Prawie 5 lat starań...
    33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
    26cs ---> IUI nieudane
    1) IMSI (długi protokół) Angelius
    6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
    2) ICSI (długi protokół) Novum
    11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
    7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
    3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
    9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
    4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
    FET 4AA--> 6dpt beta 22
    8dpt beta 78
    10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
    14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II

Córeczka 🥰🥰🥰
    5.10.2022 ❤️
    Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida super pazurki!!! Dziewczynki wszystkie sobie zafundujmy boski swiąteczny seks!!! A ja zamówiłam ładne nowe majteczki ;) a na marcowe wakacje mam juz upatrzone body koronkowe, szkoda, ze nie mam worka pieniędzy, bo lubię takie rzeczy kupować!

Nefre_ ms, Frida91 lubią tę wiadomość

• Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy- jemu libido już spadło przed 30stką (ma 37)... Po zaciążeniu z synem to już w ogóle klapa była aż do starań od zeszłego roku. Temat rzeka, dlatego cud że jestem w ciąży. Ale nie chcę o tym pisać. :)

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png

Wysłany: 19 grudnia 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borowiny podobno super sprawa na endo i zrosty, dużo o tym czytałam. Dziewczyny były zachwycone :)

f1d9680377.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wytrzymam do stycznia bo mam plana. Jak mnie jeszcze raz zdenerwuje to idę od razu ale jak nie to najpierw urlopik (grusza się przyda) a potem od razu L4. A do końca roku to już na luzie będę. Odechciało mi się wysilać się.

Ja nadal aktywna erotycznie. Mój też potrzeby ma nie zmniejszone.
    Bielizna zaczyna być trochę irytująca bo za duża się na wszystko robię jak Multi ale bez nie wyglądam fajnie więc nie ma co narzekać. Teraz zdecydowanie wolę ganić na glosa niż w kretyńsko wielkich majciochach.

npV2p1.png
‹‹ 639 640 641 642 643 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ