Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem że to lekarze też zalecal więc najlepiej chyba spytać lekarza czy nie zaszkodzi. Oni są sceptycznie nastawieni czasami do takich sposobów ale jak spytasz czy zaszkodzi to musi Ci odpowiedzieć tak czy nie
I pierwsze słyszę że po 30 facetami libido spada, to mojemu tylko 3 lata zostały, muszę go przeciorac póki mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 12:37
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Wiem że to lekarze też zalecal więc najlepiej chyba spytać lekarza czy nie zaszkodzi. Oni są sceptycznie nastawieni czasami do takich sposobów ale jak spytasz czy zaszkodzi to musi Ci odpowiedzieć tak czy nie
I pierwsze słyszę że po 30 facetami libido spada, to mojemu tylko 3 lata zostały, muszę go przeciorac póki mogę -
Nefre
Na endo tez podobno stosują ten olejek rycynowychyba nie zaszkodzi. A niby zmniejsza bóle. Tylko nie wolno podczas okresu.
A mojemu jednak nie przedłużyli umowy... Będą bam placic za mieszkanie do konca stycznia ale on pracuje do konca roku. A potem radzcie sobie. -
No musimy pomyslec dzisiaj jak wróci... Dobrze ze to mieszkanie do konca stycznia to nie musimy sie wynosic teraz w święta tylko juz po nowym roku. Muso byc dobrze w koncu.
Z tym olejkiem to w sumie zadna robotanamoczyc kawalek flaneli w tym olejku, to na brzuch, na to folia zwykla i na to termofor. I pol godzinki relaksu
na drugi dzien powtorka. I tak 2 dni w tygodniu chyba.
-
Mam taka nadzieję. W sumie to i tak oby z ciąża bylo wszystko ok a reszta jakos sama sie ułoży jak zwykle. Mój juz od dzisiaj ma wolne. Przynajmniej święta jeszcze na spokojnie
A ja robie bigos bo mam od wczoraj taka zachcianke ze myslalam ze padne, normalnie caly dzień czułam ten smakNefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Hehe no ja przedwczoraj mialam na babeczki z kremem a wczoraj ciagle gadalam o tym bigosie haha
ale czy ja wirm czy to objaw... :p Plakanie przy piosenkach świątecznych i obsesja na punkcie bigosu... No niezle ze mną
to raczej objaw choroby psychicznej nie ciąży:D
Nefre mi nie musisz tego tlumaczyc ale moj tak nie potrafi on woli zrezygnowac i miec spokoj niz kombinować. Nie umie tak i już nawet jeśli sam ma pod górkę to tak nie zrobi. Czasem mnie to wkurza ale w sumie też to mnie w nim urzekło od poczatkuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 14:30
-
nick nieaktualnyAg1988 wrote:Frida super pazurki!!! Dziewczynki wszystkie sobie zafundujmy boski swiąteczny seks!!! A ja zamówiłam ładne nowe majteczki
a na marcowe wakacje mam juz upatrzone body koronkowe, szkoda, ze nie mam worka pieniędzy, bo lubię takie rzeczy kupować!
Ja sobie napewno nie zafunduję dobrego seksu dziewczyny ale wam będę kibicowaćja dopiera po @.
Arienko myślę że na tym etapie jeśli chodzi o seks to nie ma się czego bać