Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAg1988 wrote:Ja w pierwszym czułam,ale nie jakoś tak żeby to nazwać bólem, w drugim już mniej.. A w tym w ogóle zero... Zobaczymy, to mój 3 cykl stymulowany.. Ale uderzenia gorąca mam dalej...
Nastawiam się, że po tej drożności zaskoczy! Może też mój "łaskawy Mąż zrobi badanie..." w końcu...
Mój gin nie bardzo chce mi zrobić drożność bo on twierdzi,że mogę dostać zapalenia i od zapalenia może się zrobić wtedy niedrożność,ale ja bym chciała mięć to zrobione przecież nie każdy dostaje zapalenia,ale zawsze jest taka możliwość.
ja miałam 5 cykl stymulowany clo i teraz będe brała ten aromek we czwartek pierwszy raz. -
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Na jakiej podstawie on myśli że dostaniesz zapalenia?
Evell Ty masz mozluwosc konsultacji z innym lekarzem? Tak chociaż opinie poznać inna..Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Malutka widze ze wybralisce juz imie, super
malutka_mycha lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualnyZozo wrote:Ale ten wstrzas nie tyczy się chyba zdrowych osób tylko z chora tarczyca. Kurde ja zrobiłam zabieg a nikt mnie nie uświadomił o powikłaniach. Zresztą może i dobrze bo jakbym się nasluchala to bym go nie zrobiła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 07:46
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam zaufanie do tego Lekarza.. takze o to sie nie boje. Zaryzykuje, bo korzyści sa większe niz ryzyko, a tez trzeba zaryzykować zeby sie udalo! A Maz musi isc na badanie dam Mu spokoj do nowego roku, a po drożności, to juz musi sie zbadać!!!
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane panie w 1 dc.@obfita bardzo boli mnie brzuch jakieś rady ?
Nefre
On widocznie zna się na tym bardzo dobrze skoro ma obawy,żeby mi to hsg zrobić on jest ordynatorem w szpitalu to ma duże doświadczenie. .. Ale on nie powiedział,że mi tego nie zrobi tylko że jest takie ryzyko ...no ale jak mi się nie będzie udawało to mi zrobi pewnie . -
Witam w tą beznadziejną pogodę.
Aż się ciężko wstaje gdy całkiem ciemno.
Dziś jeszcze robię leczo na dwa dni. Jeszcze do piątku w pracy i potem 2 tygodnie wolnego juupi.Potem w lutym chyba ferie sobie zrobię. Generalnie chce jak najdłużej pracować bo podwyżkę dostałam a ZUS robi średnią z 12 m-cy.
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Nefre ale jest też ciemnota co się rypie na potęgę a potem zdziwienie że dziecko. Tak jak w tym Ciecierzynie horror. Nie rozumiem tego, tymbardziej że baba miała 6 latka którego niby dobrze traktowała.
Evell odpisałam Ci.
Lavende a Ty jak tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 10:13
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczy ja miałam dziś przykrą sutuację w pracy. Zapomniałam wczoraj zapytać czy mogę dziś wcześniej się urwać o godzinę. Szefowa pozwoliła ale jaką mi awanturę zrobiła... Oskarżyła o oszkiwanie, bo tak się nnie robi na ostatnią chwilę itd. A ja się ttylko zapytałam czy mogę, przyznając się wwprost że zapomniałam i mówiąc że jak nie to ok. Zdaję sobie sprawę że to moja wina... Popłakałam sobie trochę ww koncie a teraz idę jej powiedzieć że od stycznie mnie nie będzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Ag
wątpie
Ale stresik na pewno.. i trzeba mocno kciuki trzymać
Life miał być u Ciebie wczorajAdry chciała obejrzeć, jak się to robi
Bo zastanawia się czy drugie nie machnąć