Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Adry wrote:a ja się nie zgadzam
ściemniać w jakim celu?
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie! Próbuje z lekarzem w sobote! Zobaczymy... a jak pojde na drożność miesiac pózniej to tez sie nic nie stanie, a na pewno mi ulży, bo ten brak wyników Męża mnie dobija... Trzymajcie kciuki!!! Deadline od lekarza to moja nadzieja! Co do matkowania, to troche chyba sie zgadza..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj tez wolal sam... Tez sie krepowal ale w tej sytuacji przy mnie chyba by krepowal sie jeszcze bardziej. No trudno ja tez nie jestem wniebowzieta rozkladajac nogi u lekarza a jednak robie to i nikt sie nade mną nie uzala. A on nawet nie musi przed nikim sie rozbierac tylko robi to sam w osobnym pomieszczeniu... Wiec chyba to lepsza sytuacja niż nasza. Juz nie wspominajac o innych zabiegach,droznosciach itd.
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:POgłaskasz go po główce, potrzymasz za rączkę
spoko
MI też mojego czasami żal , że musi się zbadać, al potem sobie myślę, że chyba zwariowałamNefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Adry ja też nie lubię kombinować ale też nie mislabym z tym problemu gdyby to już za długo trwało. Ja swojemu powiedziałam jak jest, umówiłam i pojechał. Ale gdyby się opierał to w końcu bym powiedziała że takie jest zalecenie lekarza.
Faceci i forum, jakoś mi się to wyklucza. Jak czasami widzę że na takich neutralnych forach, ale nie o komputerach czy samochodach, faceci się wypowiadają to jakoś mi się to gryzie.
Czarnulka zaczyna się zaokraglacAdry, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój też wolał wejść sam. A dzięki mnie wie że pomimo średniego stylu życia jest płodny jak młody bóg
taka dobra żona że mnie
Adry to na zwolnieniu jesteś czy meczysz się w pracy?
No, bardzo ładna sukienka. Masz odpowiednie warunki do takiego dekoltu?ja bym sobie na taką nie mogła pozwolić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 10:14
-
Czasem złe parametry sa przez jakies przyczyny do zlikwidowania np.żylaki albo bakteria. I wtedy leczenie moze zajac troche czasu, suplementy nie pomoga. To chyba lepiej wczesniej wiedzieć i nie tracic czasu... I szkoda zdrowia na stymulacje na próżno...
Adry lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Adry ja też nie lubię kombinować ale też nie mislabym z tym problemu gdyby to już za długo trwało. Ja swojemu powiedziałam jak jest, umówiłam i pojechał. Ale gdyby się opierał to w końcu bym powiedziała że takie jest zalecenie lekarza.
Faceci i forum, jakoś mi się to wyklucza. Jak czasami widzę że na takich neutralnych forach, ale nie o komputerach czy samochodach, faceci się wypowiadają to jakoś mi się to gryzie.
Czarnulka zaczyna się zaokraglac27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyHejka drogie panie.Ja dziś @ mam lżejszą i wziełam ten letrozol naraazie nic się nie dzieje...
Nefre to masz mniejsze cycki niż ja .Ja mam duże w ch...i wszyscy mi to mówią rozmiar 75f lub 90F .Wy tak sie cieszycie,że macie duże cycki a ja nie bo mi one przeszkadzają i wsydzę się ich przykro mi ale taka jest prawda...I prosze się ze mną nie kłucić
Nefre ,moge ci je oddać jak chcesz a ja sboie wezme mniejszę ....
Nie no żarty żartami
Miłego dnia laski .Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Ja też teraz w ciąży powoli mam się czym chwalić, kupiłam sobie na święta sukienkę przez internet. Zobaczyłam ja na żywo i mówię o masakra jaki dekolt. A jak u bralam to ładnie to wygląda, pierwszy raz taki miałam na sobie
Evell, Nefre_ ms, Adry lubią tę wiadomość
-
Tak naprawdę to chyba malo kto na serioma w obwodzie te 85 czy 90... Wiekszosc nosi zle dobrane staniki. Ja mam bardzo maly biust a noszę 65D lub 65C i wbrew pozorom to maly rozmiar. Ale ludzie slysza D i mysla ze to wielkie cyce
ta liczba tj.obwód pod biustem -5cm i zaokraglic w dół
a literka to roznica miedzy obwodem w biuscie a obwodem pod biuste. Tak naprawde praktycznie nie istnieje ten najpopularniejszy rozmiar 75B
Nefre_ ms, Adry lubią tę wiadomość
-
Nawet w sklepach nie wszystkich sie znają... Np w triumphie widzę ze obwody sie zaczynają dopiero od 75... A jak jest za luzny to trzeba naciagac ramiączka i potem tył stanika jest prawie pod karkiem hehe
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
A ze stanikami .. tez nie wiem jakie zawzze dobrac hehe .. a bez nie lubie chodzi jakos tak mi skacza i mnie to wkurza27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity