X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    a ja się nie zgadzam :) ściemniać w jakim celu?
    Jeżeli lekarz nie widzi zasadności badania również męża to nie podchodzi kompleksowo. Więc albo warto zmienić lekarza albo sciemnic mężowi. Nie mówię że jest to najlepszy sposób ale z tego co Ag mówi to próbowała już męża do tego przekonać, nie jest stanowczo na nie ale nie potrafi się zmotywować. Wiec "lipny" ostateczny termin od lekarza może by go zmusił do ruszenia się do kliniki.

Frida91 lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie! Próbuje z lekarzem w sobote! Zobaczymy... a jak pojde na drożność miesiac pózniej to tez sie nic nie stanie, a na pewno mi ulży, bo ten brak wyników Męża mnie dobija... Trzymajcie kciuki!!! Deadline od lekarza to moja nadzieja! Co do matkowania, to troche chyba sie zgadza..

Wysłany: 20 grudnia 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre rozwalilas mnie tekstem o jadrach. Nie przestaje się rechotac :D

f1d9680377.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic im nie będzie od robienia do kubeczka :p Byli singlami to pewnie robili to co chwilę a nagle tacy wrażliwi...

Adry lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Nic im nie będzie od robienia do kubeczka :p Byli singlami to pewnie robili to co chwilę a nagle tacy wrażliwi...
    Moj ma z tym problem... ale przecież pojadę z Nim i zrobimy wszystko zeby sie udało...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka piękny brzusio!!!

czarnulka24 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogadam z Lekarzem.. zobaczymy... moze pyknie w grudniu i będzie po problemie.. (chociaz Maz na to pewnie liczy, ze w koncu sie uda i nie bedzie musiał sie zbadać).

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez wolal sam... Tez sie krepowal ale w tej sytuacji przy mnie chyba by krepowal sie jeszcze bardziej. No trudno ja tez nie jestem wniebowzieta rozkladajac nogi u lekarza a jednak robie to i nikt sie nade mną nie uzala. A on nawet nie musi przed nikim sie rozbierac tylko robi to sam w osobnym pomieszczeniu... Wiec chyba to lepsza sytuacja niż nasza. Juz nie wspominajac o innych zabiegach,droznosciach itd.

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    POgłaskasz go po główce, potrzymasz za rączkę ;D :D :D

spoko :)

MI też mojego czasami żal , że musi się zbadać, al potem sobie myślę, że chyba zwariowałam :D :D
    Chyba bede „głaskać” po czymś innym... cos czuje, ze sie narobie przy tym badaniu Hahaha. Bedzie gorzej niz u gina ... bo tam tylko nóżki rozłożyć i sru - resztę robi Pan Doktor.

Nefre_ ms lubi tę wiadomość

Wysłany: 20 grudnia 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry ja też nie lubię kombinować ale też nie mislabym z tym problemu gdyby to już za długo trwało. Ja swojemu powiedziałam jak jest, umówiłam i pojechał. Ale gdyby się opierał to w końcu bym powiedziała że takie jest zalecenie lekarza.

Faceci i forum, jakoś mi się to wyklucza. Jak czasami widzę że na takich neutralnych forach, ale nie o komputerach czy samochodach, faceci się wypowiadają to jakoś mi się to gryzie.

Czarnulka zaczyna się zaokraglac :)

Adry, czarnulka24 lubią tę wiadomość

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam wrażenie juz u ginekologa jakbym rękę pokazywała.. przywykłam...i ide chętnie bo sama jestem ciekawa co tam sie u mnie dzieje..

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Nefre sexy ta kiecka :)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png

Wysłany: 20 grudnia 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też wolał wejść sam. A dzięki mnie wie że pomimo średniego stylu życia jest płodny jak młody bóg :) taka dobra żona że mnie :)

Adry to na zwolnieniu jesteś czy meczysz się w pracy?

No, bardzo ładna sukienka. Masz odpowiednie warunki do takiego dekoltu? :D ja bym sobie na taką nie mogła pozwolić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 10:14

f1d9680377.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem złe parametry sa przez jakies przyczyny do zlikwidowania np.żylaki albo bakteria. I wtedy leczenie moze zajac troche czasu, suplementy nie pomoga. To chyba lepiej wczesniej wiedzieć i nie tracic czasu... I szkoda zdrowia na stymulacje na próżno...

Adry lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Adry ja też nie lubię kombinować ale też nie mislabym z tym problemu gdyby to już za długo trwało. Ja swojemu powiedziałam jak jest, umówiłam i pojechał. Ale gdyby się opierał to w końcu bym powiedziała że takie jest zalecenie lekarza.

Faceci i forum, jakoś mi się to wyklucza. Jak czasami widzę że na takich neutralnych forach, ale nie o komputerach czy samochodach, faceci się wypowiadają to jakoś mi się to gryzie.

Czarnulka zaczyna się zaokraglac :)
    No i to duzo szybciej niz w poprzedniej ciazy

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka drogie panie.Ja dziś @ mam lżejszą i wziełam ten letrozol naraazie nic się nie dzieje...

Nefre to masz mniejsze cycki niż ja .Ja mam duże w ch...i wszyscy mi to mówią rozmiar 75f lub 90F .Wy tak sie cieszycie,że macie duże cycki a ja nie bo mi one przeszkadzają i wsydzę się ich przykro mi ale taka jest prawda...I prosze się ze mną nie kłucić :P
    Nefre ,moge ci je oddać jak chcesz a ja sboie wezme mniejszę ....

Nie no żarty żartami :)

Miłego dnia laski .

Wysłany: 20 grudnia 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też teraz w ciąży powoli mam się czym chwalić, kupiłam sobie na święta sukienkę przez internet. Zobaczyłam ja na żywo i mówię o masakra jaki dekolt. A jak u bralam to ładnie to wygląda, pierwszy raz taki miałam na sobie :D

Evell, Nefre_ ms, Adry lubią tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak naprawdę to chyba malo kto na serioma w obwodzie te 85 czy 90... Wiekszosc nosi zle dobrane staniki. Ja mam bardzo maly biust a noszę 65D lub 65C i wbrew pozorom to maly rozmiar. Ale ludzie slysza D i mysla ze to wielkie cyce ;) ta liczba tj.obwód pod biustem -5cm i zaokraglic w dół:) a literka to roznica miedzy obwodem w biuscie a obwodem pod biuste. Tak naprawde praktycznie nie istnieje ten najpopularniejszy rozmiar 75B ;)

Nefre_ ms, Adry lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet w sklepach nie wszystkich sie znają... Np w triumphie widzę ze obwody sie zaczynają dopiero od 75... A jak jest za luzny to trzeba naciagac ramiączka i potem tył stanika jest prawie pod karkiem hehe :)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ze stanikami .. tez nie wiem jakie zawzze dobrac hehe .. a bez nie lubie chodzi jakos tak mi skacza i mnie to wkurza :)

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
‹‹ 643 644 645 646 647 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ