Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć.
Staram sie już od roku i 9 miesięcy. Od maja tego roku jesteśmy pod opieką kliniki . Problemem jest brak owulacji u mnie- stymulacja letrozolem bez zadnego efektu. 2 stymulacje na clostilbegyt-nieskuteczne. Potem cykl z oceną droznosci-wszystko drożne ale cykl nie był stymuolwany więc bez efektu.
Wróciłam do stymulacji-trzeci cykl. Myślałam, że sie udało, był cień kreski. Ale w powtórzonych testach już nic. Tak dałam sie nabrać bobotestom. Ten cykl przeżyliśmy z mężem najgorzej.
Teraz był czwarty cykl. Jajeczko nie urosło wiec włączono mi jeszcze raz stymulacje w srodku cyklu. Jajko urosło, dostałam zastrzyk. Cieszyłam się, że będzie prezent na święta. W 12 dpo test ujemny. 13 dpo test ujemny. W usg- torbiel ciałka żółtego...
Ja naprawde już nie mam siły. Nie wiadomo czy w nastepnym cyklu dostane stymulacje, bo pozostaje pytanie czy torbiel się wchłonie.
U mnie wszystko idzie nie tak.. :(i brak mi już siłStarania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPromyczku! Witamy tutaj! Piszemy o wszystkim, takze jak cos to pisz co Ci na serduchu leży, pocieszymy! A jak Ci wesoło, albo chcesz sie pochwalic to tez tutaj miejsce
ja ostatnio rozkminiam jakiego mamy przystojnego Lekarza i problemy z badaniem Męża.. tak w skrócie to u mnie
-
nick nieaktualny
-
Multi z ilością nie wiem, ja jeszcze nic nie mam
Ale o tym smarowania słyszałam, 0ozodbno z ziaji lanolina jest dobra, nie ma w sobie syfu. Ale z własnego doświadczenia jeszcze tego nie wiem, cały czas się zabieram żeby to kupić.
Promyk witajMultiwitamina lubi tę wiadomość
-
Adry ja mam chyba najlepszą możliwą opcję bo mieszkamy sami i mamy 100% prywatności. Jeśli nie chcemy lub nie mamy czasu to tydzień nie widzimy się z rodzicami. No ale są w tym samym mieście co jest super bo zawsze mogą połączyć siły. Moja mała uwielbia być z moją mamą i mnie to bardzo cieszy. Mają super kontakt. Ja też mam bardzo dobry kontakt z rodzicami i teściami. Mimo wszystko bardzo dobrze, że wszyscy mają swoje mieszkania i nie wchodzą sobie na głowę. No i u nas ani rodzice ani teściowie nie są z tych co się wtrącają lub mówią jak mamy robić. Doceniam tą sytuację bo na serio mamy pomoc, a i mała ma z tego korzyść bo ubóstwia dziadków. Domaga się żeby do nich chodzić. Moi rodzice przeprowadzili się tu z 2 lata temu więc nie zawsze miałam ich blisko.
-
Cześć ddziewczyny. Lavande super że wszystko dobrze.
Do mnie wczoraj przyszła koszulka nocna taka do porodu i do karmienia. Fajna jest bardzo wygodna. Obijam się kkonkursowo w pracy teraz. W weekend będzie szycie ibhaftowanie prezentów.malutka_mycha, Multiwitamina, Zozo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA bo myślałam, że uciekasz
Ja dziś muszę odpocząć jakoś i od jutra śmigać z przygotowaniami...
A i zrobiłam sobie teścik po zastrzyku z pregnylu, więc udawany pozytywny był.. Ta druga kreseczka bardzo bladziutka, ale była! oby następnym razem druga kreska była prawdziwa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 19:19
Zozo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZozo olej okna
Ja chyba nie będę myć, bo z tym moim przeziębieniem... Myłam ostatnio jak wróciłam od lekarza z potwierdzoną owu w poprzednim cyklu - tak, myłam te okna, bo jakbym była w ciąży - hahahaha. Dobra jestem nie ma co.. Ale w tym cyklu już zero takiego nastawiania się...