Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavende86 wrote:No fakt
Dobrze, że nie masz takich przegód jak ja
Ja się boję, że mi znowu wyjdzie niskie białko pappaale obyśmy obie niedługo już byly spokojne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 14:26
Lavende86 lubi tę wiadomość
-
Nefre_ ms wrote:Kurcze mam jutro tego ginekologa na nfz. , przychodzi od godziny 9.. czasami od 8.30.
Ja mam czas jutro do godziny hm 9.45.
I zastanawiam sie o której przyjsc
Zeby byc na poczatku i zdarzyć,,Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
O kurde ale akcja Lavende! Ale dobrze ze na strachu sie skończyło!
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Frida91 wrote:Za to Ty nie miałaś stresu o tętno
ale obyśmy obie niedługo już byly spokojne
Fajnie było zobaczyć. Chociaż ja mam taki mechanizm obronny po poronieniu, że staram się mało myśleć o ciąży i nue przywiązywać się tak jeszcze. Większość dni nie dociera do mnie, że tam ktoś jest. Boję się straty. Nie wiem kiefy wyluzuję. Było już ok, ale ta akcja napędziła mi stracha.
-
nick nieaktualnyLavende86 odpoczywaj dużo! Ten Twój Dzidziuś to jest łobuziak! Albo łobuziara, juz Cie tak straszy... Jade dzis do lekarza.. w sumie to mi sie nie chce, ale do tego hsg musze ogarnac .. Maz o dziwo juz w domu.. ostatnio cos marudzi, ze niby za dużo pisze na kompie.. tez ma problemy..? Takze raczej dzis moja aktywność dalej bedzie znikoma... cieżko Was nadrobić..
-
Lavende ja nie mam takich przeżyć a i tak się boję straty. Więc rozumiem Cie. Mam lepsze i gorsze dni. Ostatnio była masakra a już dziś troche lepiej i znowu nastawiam się bardziej pozytywnie. Taka sinusoida.
-
Frida i Lavende ja nadal się boję. Dziś np prawie w ogóle nie czuję ruchów i też mam do dupy humor. Coś tam może poczułam motylka a może mi się zdawało. Denerwuje mnie to choć gin mówił że na tym etapie nie muszę czuć codziennie, jednak ja bym wolała codziennie bo skąd mam wiedzieć czy żyje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 16:56
-
Adry to może na razie nic z nimi nie rób jak nie jesteś pewna
a zmęczenie moze być przez tą pogodę i niskie ciśnienie... Mi tez nic sie nie chce jak taka szarówa i nie ma słońca.
Arienka rozumiem Cię... Ale nie masz serio na razie powodów do obaw, wszystko jest ok a maluch nie codzienniw musi dawac tak mocno o sobie znac. Niedługo będzie Cie kopał i bedzoesz miala dosycArienkas83 lubi tę wiadomość
-
Adry jeszcze nie. Ale chodzi na rozmowy więc mamy nadzieję ze znajdzie coś niebawem.
Zobaczysz na wiosnę odmłodniejesz w takim raziejakoś tak czasem wystarczy więcej słońca i już więcej się chce. A tak to zimno i buro i nic tylko zapaść w sen zimowy... Styczeń to w ogóle moim zdaniem taki depresyjny miesiac.
-
U mnie chyba sie okres zaczyna
cos sie dzieje niedobrego u mnie. Dzisiaj 39 dc. W 36 mialam jakby sluz plodny a wczoraj rano jakies plamienie i cisza. Ciaze wykluczam.. Jak sobie radzicie na zakupach ogladajac te wszystkie malenkie ciuszki, zabawki itd ? Ja pracuje jako niania i zauwazylam ze zaczelam dzieciom nalogowo zabawki kupowac ubrania, moj juz krzyczy ze z torbami nas puszcze hehe
-
Pantofelek2013 wrote:Ciaze wykluczam.. Jak sobie radzicie na zakupach ogladajac te wszystkie malenkie ciuszki, zabawki itd ?
ja nie wchodze w takie regały, a jak wejde przypadkiem, to szybko w tył zwrot!
i to chyba jedyne rozwiązanie
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Frida91 wrote:A ja zrobiłam sobie hummus na kolację mniamPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Nefre_ ms wrote:Ona mi powiedziała w recepcji, że czasami sie zdarza że ktoś przyjdzie o 7, nie może zagwarantować, ale nie chce wyjsc na debila znowu, chyba wbije przed 8..i zobacze co sie bedzie dzialo. Jak nie to za tydzien przyjde i tyle.. ale chyba @ dostane to tez lipa.. Potem mam poradnie chirurgiczna umówiona na 28 stycznia..
Może wbiję na 7.30.. to bedzię tak pomiędzy największą gorliwością..bo widać, że chyba nie często chodzisz
1,5h przed to jest norma. Jak przyjdziesz o 8 to na bank nie zdazysz do 9:45 wejść. 7:30 to jest najpóźniejsza godzina moim zdaniem. Sama zreszta zobaczysz
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
nick nieaktualnyJestem po wizycie.. pęcherzyka nawet nie ma... nic.. takze cykl w dupke.. wymaz zrobiony, skierowanie do szpitala jest.. i zapowiedź laparoskopii raczej dalej.. ale najwazniejsze dla Męża witaminy i nic nie mówił, tylko ze mam wykupić jupi!!!
malutka_mycha lubi tę wiadomość