Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwaga kawał:
Kobieta w ciągu dnia spotykała się ze swoim kochankiem, podczas gdy jej mąż siedział w pracy. Nagle do domu wrócił 9-letni syn, zobaczył parę i schował się w szafie, aby podglądać.
Do domu wrócił też mąż kobiety. Ta szybko schowała kochanka w szafie, nie wiedząc, że w środku siedzi już chłopak.
Młody nagle odezwał się: „Ciemno tutaj”.
Kochanek odpowiedział: „Faktycznie”.
– „Mam piłkę” – stwierdził chłopiec.
– „To wspaniale” – odpowiedział mężczyzna.
– „Chcesz ją kupić?”
– „Nie, dziękuję.”
– „Mój tata jest na zewnątrz…”
– „OK. Ile?”
– „250 $.”
Kilka tygodni później sytuacja powtórzyła się. Chłopiec i kochanek znowu siedzą razem w szafie.
– „Ciemno tutaj” – zaczął 9-latek.
– „Faktycznie” – odpowiedział mężczyzna.
– „Mam rękawicę do baseballa.”
Kochanek pamiętając ostatnią sytuację, od razu zapytał malca „Ile?”.
– „750$.”
– „Niech ci będzie.”
Kilka dni później ojciec mówi do chłopca:
– „Bierz swoją rękawicę. Idziemy na dwór i porzucamy sobie.”
Chłopiec odpowiedział:
– „Nie mogę. Sprzedałem piłkę i rękawicę.”
Ojciec spytał więc malca:
– „Za ile je sprzedałeś?”
– „1000 dolarów” – odpowiedział chłopiec.
Ojciec stwierdził:
– „To dużo za dużo. Nie powinieneś tak oszukiwać swoich przyjaciół. Pójdziemy do kościoła i się wyspowiadasz.”
Poszli więc do kościoła i ojciec nakazał synowi usiąść w konfesjonale.
Chłopiec powiedział:
– „Ciemno tutaj.”
– „Nie zaczynaj znowu!” – odezwał się ksiądz.Krystyna123, Arienkas83, malutka_mycha, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Ja z kolei mam mega apetyt ostatnio. Ciągle chce mi się jeść
Mdli mnie tylko na pusty żołądek albo jak zjem za dużo. Zauważyłam, że chyba muszę jeść mniejsze porcje ale częściej niż normalnie. Do tej pory nic nie przytyłam, ale za to zaczęłam trochę ćwiczyć w domu
To ja coś apetyt straciłam i dobrze. Została ochota na kwaśne owoce i soki i to się chyba nie zmieni.
Ja dziś w domku zostałam. Nie dość że wczoraj jak się kładłam to parę razy jakbym się zapadała bez zawrotów to jeszcze synek o trzeciej obudził i mało co spałam więc wolne sobie wzięłam.
Dziś lepiej zawrotów nie mam ale jakby takie lekkie zaburzenia błędnika taka trochę słabość jak chodzę to właściwie nic a jak półleżąc to takie lekkie zapadanie się czy błędnik właśnie. Ciśnienie niskie bo 100/67 to się kawy napiłam
Dzwoniłam do gina i do obserwacji,zrobić jutro tą morfologię i jakby się nasilało to L4 i wyśle do neurologa. Stawia na zmęczenie lub neurologia/błędnik. W każdym razie Maluchowi nie szkodzi ani też żadne przepływy czy łożysko.
-
Arienka - myślę, że to n8c groźnego. Zawroty głowy w ciąży są częste. Ja też miewam co jakiś czas. Plus jest ciężka pogoda, a ty masz niskie ciśnienie. Jeśli morfologia będzie ok to bym się nie matwiła tylko więcej wypoczywaj
Arienkas83 lubi tę wiadomość
-
Poczta to świetne miejsce do obserwowania ludzi. Stałam dzisiaj za starsza babka, nazwisko Chrzan. Wysyła kasę do siostry - nazwisko Pietruszka. Nie mogłam się powstrzymać od śmiechu, na szczęście wewnętrznego
babeczka kompletnie nie wiedziała o co ta babka z obsługi pytała, kabaret. A najgorsze ze nas też to pewnie czeka
Frida91, czekamynadzidzie, Adry, Arienkas83, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
Lavende86 wrote:Ja ogólnie czuję się źle, jak chora. Zero siły, mdłości, zawroty głowy, wieczorami boli mnie głowa - a wyniki mam ok. Także chyba musimy to przetrwać i tyle
więc potwierdzam : trzeba przetrwać
Lavende86 lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
malutka_mycha wrote:Poczta to świetne miejsce do obserwowania ludzi. Stałam dzisiaj za starsza babka, nazwisko Chrzan. Wysyła kasę do siostry - nazwisko Pietruszka. Nie mogłam się powstrzymać od śmiechu, na szczęście wewnętrznego
babeczka kompletnie nie wiedziała o co ta babka z obsługi pytała, kabaret. A najgorsze ze nas też to pewnie czeka
ech, nie cierpię poczty
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
W ogóle mam dzisiaj jakiś wisielczy humor. Nie wiem chyba musze sobie zrobić znowu przerwę od owufriend bo jest mi tylko coraz gorzej... Pomyślę, czy by nie zniknąć na jakiś czas. Zobaczymy.Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Adry wrote:Szybki numerek ze starym zaliczony - nie mogliśmy się powstrzymać i posłaliśmy mała przed tv na 10 minut. Ale warto było... Tv to ostatecznie nie takie zło. Hehehe
Adry, Lavende86 lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Adry wrote:Szybki numerek ze starym zaliczony - nie mogliśmy się powstrzymać i posłaliśmy mała przed tv na 10 minut. Ale warto było... Tv to ostatecznie nie takie zło. Hehehe
My tak przez ponad pół roku "robiliśmy" dziecko i lipa z tego była. Dopiero normalny seks bez planowania i synka w mieszkaniu zaowocował. I co najlepsze-nie w sypialni tylko na kanapie w salonie. Tak jak z synkiem. Jakieś fluidy albo podziemne cieki chybaAdry, Ag1988, Lavende86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Adry wrote:Ja co tylko mogę wysyłam i odbieram paczkomatami. Ciężko znoszę wizyty na poczcie
Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny