Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvell wrote:Nefre nie mam pojecia może od tej mety,kij go wie
Promyk ja oglądałam świetny film polecam.
Issa kiedy miałaś tą laparo ? Bo ja mam na 13 marca i szczere mówiąc to trochę boje się u ciebie jak wrażenia? ?
Frida witajGratuluję. A jak się czujesz?
Nefre nic nie pobierali, bo nie widzieli takiej potrzeby. Czasami zrosty potrafią się zrobić z jakiegoś błahego zapalenia. Trzymam za ciebie mocno kciuki. Wszystko pyknie, zobaczysz. Jeszcze będziesz się śmiała że to wszystko jak w Mission Impossible byłoEvell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Adry wrote:sie rozpisały baby. Evell, ja poluję najpierw na książkę,ale ktoś mi mówił, że serialteż jest mega
dziewczyny, dziękuję za rady odnośnie dłoniW ogóle lubię książki Żulczyka.
Adry, Evell lubią tę wiadomość
-
Frida nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego dobrego samopoczucia!
U mnie każdy dzień to walka! Dziś znowu wymiotowałam dalej niż widziałam. Mdłości non stop. Mam ochotę się położyć i umrzeć w ciszy
No a dziecię me mnie nie oszczędza. Dziś jak wymiotowałam to ją ruszyło sumienie i mówi do męża, że chce mnie pocałować, a mąż na to "Teraz to ja bym jej nie całował"
A tak to cały dzień jestem księciem, a ona Śnieżką.
Issa - witaj ponownie
Frida91, IssaMelissa lubią tę wiadomość
-
Adry - ambitne masz plany z tym przyjęciem
Ja zawsze na spontan jadę. Tylko roczek był wypasiony, a teraz to ozdabiam pokój i kupuję urodzinowe gadżety na allegro. Na małej ważny jest tort. Nie ważne jaki, ważne żeby świeczki były i dmuchanie
Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdry wrote:pamiętacie jak koniczynka miala całą macicę zmasakrowaną po stanie zapalnym? może zrosty są właśnie od tego, może ktoś nawet nie wie, że coś się niedobrego dzieje w środku a takie kwiatki wychodzą dopiero po paru latach
Adry nie strasz bo ja się boję juz mam stresa przed tą laparo .
Co do książki to tez słyszałam że fajna frida też lubię Żulczyka fajne ma cytaty haha. ..Frida91 lubi tę wiadomość
-
Zulczyk ma fajny styl pisania. Ta Slepnac od świateł to o handlarzu narkotykami ale fajne jest tez Wzgórze psów, Instytut, Zrób mi jakąś krzywdę. To raczej kryminały w pewnym sensie a ta ostatnia o miłości ale też specyficzna
Evell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Zulczyk ma fajny styl pisania. Ta Slepnac od świateł to o handlarzu narkotykami ale fajne jest tez Wzgórze psów, Instytut, Zrób mi jakąś krzywdę. To raczej kryminały w pewnym sensie a ta ostatnia o miłości ale też specyficzna
Ja mam Wzgórze psów i instytut,ale chciałabym jeszzcze Ślepnąć od świateł kupić lub obejrzecFrida91 lubi tę wiadomość
-
Adry Ty sobie zawsze tyle naladujesz roboty a później spisz po kilka godzin, szalona matka
O tym serialu słyszałam, o książce nie. A lubię zawsze zacząć od książki więc dobrze wiedzieć
Ja dziś byłam w nietypowym kinie. Były stoliczki i krzesełka oraz bar, gdzie można było zamówić kawę, soczek, ciastko. Ale popcornu nie było. Była któras w takim retro? Ciekawe doświadczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 18:27
-
Multiwitamina wrote:Takie delikatne bóle w dole brzucha , albo góra to są te przepowiadajace? Troszkę okresowo troszkę inaczej? Przechodzi szybko i nie pojawia się często. Ale chyba z dnia na dzień więcej. Może temu że magnezu nie wzięłam dziś jeszcze zapomniałam;/