Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochana nie ma się czego bać. Laparo miałam w listopadzie. Wzięli mnie na salę, dali "pooddychać" i nie zdążyłam odpowiedzieć "dzień dobry" doktorowi który wszedł chwilkę później. Potem obudziłam się nieźle skołowana i troszkę obolała, ale pierwsze pytanie jakie usłyszałam to czy chcę lek przeciwbólowy. Ja miałam laparo ambulatoryjnie czyli po jakiś 3-4 godzinach wracałam do domu, ale musiałam być pod stałą opieką kogoś dorosłego przez 24h. Dostałam ibuprom 600 do domu i to wszystko. Następne dni byłam trochę obolała i "wzdęta" na brzuchu. Miałam tylko nieprzyjemny skutek uboczny narkozy, strasznie bolał mnie kark i ramiona. Jakby mnie ktoś pobił, ale to po 2-3 dniach też przeszło. Łącznie to po jakiś 5 dniach byłam nawet na chodzie.Evell wrote:Nefre nie mam pojecia może od tej mety,kij go wie
Promyk ja oglądałam świetny film polecam.
Issa kiedy miałaś tą laparo ? Bo ja mam na 13 marca i szczere mówiąc to trochę boje się u ciebie jak wrażenia? ?
Frida witaj
Gratuluję. A jak się czujesz?
Nefre nic nie pobierali, bo nie widzieli takiej potrzeby. Czasami zrosty potrafią się zrobić z jakiegoś błahego zapalenia. Trzymam za ciebie mocno kciuki. Wszystko pyknie, zobaczysz. Jeszcze będziesz się śmiała że to wszystko jak w Mission Impossible było
Evell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polecam książkę czytałam już ze 2 razy zanim serial powstałAdry wrote:sie rozpisały baby. Evell, ja poluję najpierw na książkę,ale ktoś mi mówił, że serialteż jest mega
dziewczyny, dziękuję za rady odnośnie dłoni
W ogóle lubię książki Żulczyka.
Adry, Evell lubią tę wiadomość
-
Frida nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego dobrego samopoczucia!
U mnie każdy dzień to walka! Dziś znowu wymiotowałam dalej niż widziałam. Mdłości non stop. Mam ochotę się położyć i umrzeć w ciszy
No a dziecię me mnie nie oszczędza. Dziś jak wymiotowałam to ją ruszyło sumienie i mówi do męża, że chce mnie pocałować, a mąż na to "Teraz to ja bym jej nie całował"
A tak to cały dzień jestem księciem, a ona Śnieżką.
Issa - witaj ponownie
Frida91, IssaMelissa lubią tę wiadomość
-
Adry - ambitne masz plany z tym przyjęciem
Ja zawsze na spontan jadę. Tylko roczek był wypasiony, a teraz to ozdabiam pokój i kupuję urodzinowe gadżety na allegro. Na małej ważny jest tort. Nie ważne jaki, ważne żeby świeczki były i dmuchanie
Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdry wrote:pamiętacie jak koniczynka miala całą macicę zmasakrowaną po stanie zapalnym? może zrosty są właśnie od tego, może ktoś nawet nie wie, że coś się niedobrego dzieje w środku a takie kwiatki wychodzą dopiero po paru latach
Adry nie strasz bo ja się boję juz mam stresa przed tą laparo .
Co do książki to tez słyszałam że fajna frida też lubię Żulczyka fajne ma cytaty haha. ..
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Zulczyk ma fajny styl pisania. Ta Slepnac od świateł to o handlarzu narkotykami ale fajne jest tez Wzgórze psów, Instytut, Zrób mi jakąś krzywdę. To raczej kryminały w pewnym sensie a ta ostatnia o miłości ale też specyficzna
Evell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Zulczyk ma fajny styl pisania. Ta Slepnac od świateł to o handlarzu narkotykami ale fajne jest tez Wzgórze psów, Instytut, Zrób mi jakąś krzywdę. To raczej kryminały w pewnym sensie a ta ostatnia o miłości ale też specyficzna

Ja mam Wzgórze psów i instytut,ale chciałabym jeszzcze Ślepnąć od świateł kupić lub obejrzec
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Adry Ty sobie zawsze tyle naladujesz roboty a później spisz po kilka godzin, szalona matka

O tym serialu słyszałam, o książce nie. A lubię zawsze zacząć od książki więc dobrze wiedzieć
Ja dziś byłam w nietypowym kinie. Były stoliczki i krzesełka oraz bar, gdzie można było zamówić kawę, soczek, ciastko. Ale popcornu nie było. Była któras w takim retro? Ciekawe doświadczenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 18:27
-
Podobno te przepowiadajace to są takie że twardnieje Ci brzuch i ten skurcz z góry schodzi na dół. Ale pewnie co kobieta to inaczej by to opisała. Mi twardnieje cały brzuch, nic nie schodzi na dół ale też uznaje je za te przepowiadajace.Multiwitamina wrote:Takie delikatne bóle w dole brzucha , albo góra to są te przepowiadajace? Troszkę okresowo troszkę inaczej? Przechodzi szybko i nie pojawia się często. Ale chyba z dnia na dzień więcej. Może temu że magnezu nie wzięłam dziś jeszcze zapomniałam;/
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH