Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNadrobiłam cały dzień, bo dziś była walka z czasem z racji przyjmowania gości..
Adry na ręce spróbuj maść ochronną z witaminą A z apteki - tani, skuteczny, tłuścioszek, na noc, albo np. masło shea. Jeżeli faktycznie wyprowadzisz się do Włoch to już Ci zazdroszczęA Twoja Mała będzie miała super przyjcie urodzinowe
Co do filmów/ seriali - to widziałam "Zimną wojnę" - jestem bardzo na tak, za to "Roma" dla mnie - nie zobaczyłam w niej tego fenomenu.
"Ślepnąc od świateł" - nie mój klimat, ale serial zrealizowany bardzo dobrze!
-
nick nieaktualnyIssaMelissa witam się
tak w skrócie to staramy się od 2018 r. ale na przeszkodzie stoi nam - u mnie pcos, cykle bezowulacyjne i hmmm (nie wiem jeszcze co.. diagnozujemy dalej), jestem po 3 nieudanych cyklach z clo+pregnyl (były 2 owulacje), a Mąż - po wielkich bojach, gdy się zbadał, to wyszła słaba morfologia i problem z ruchem.. Także walczymy..
Życzę Ci żeby Twoja walka już niedługo zakończyła się sukcesemA dla Mamy - dużo siły i zdrówka!
IssaMelissa lubi tę wiadomość
-
Evell wrote:Nefre nie mam pojecia może od tej mety,kij go wie
Promyk ja oglądałam świetny film polecam.
Issa kiedy miałaś tą laparo ? Bo ja mam na 13 marca i szczere mówiąc to trochę boje się u ciebie jak wrażenia? ?o kurczak, teraz wszystkie na laparo! Ja się też niedługo wybieram, pod koniec lutego idę ustalić termin
Evell, IssaMelissa lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAg1988 wrote:IssaMelissa witam się
tak w skrócie to staramy się od 2018 r. ale na przeszkodzie stoi nam - u mnie pcos, cykle bezowulacyjne i hmmm (nie wiem jeszcze co.. diagnozujemy dalej), jestem po 3 nieudanych cyklach z clo+pregnyl (były 2 owulacje), a Mąż - po wielkich bojach, gdy się zbadał, to wyszła słaba morfologia i problem z ruchem.. Także walczymy..
Życzę Ci żeby Twoja walka już niedługo zakończyła się sukcesemA dla Mamy - dużo siły i zdrówka!
Miło mi
Dziękuję, ja tobie też życzę dużo siły i żebyś szybciutko zobaczyła dwie kreseczki.
czekamynadzidzie wrote:Cześć Issa dawno Cie tu nie było!o kurczak, teraz wszystkie na laparo! Ja się też niedługo wybieram, pod koniec lutego idę ustalić termin
Aż byłam zła że ktoś mnie budzi hahaha
Nefre_ ms wrote:Czekamy
Faktycznie wszystkie na laparo heh funklub po prostu hahaJak ktoś chce honorowe członkostwo to do mnie proszę hahaha
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja bym sobie z chęcią narkozę zapodała bo ostatnio budzę się o 3:00 w nocy i nie mogę spać
Dziś rano mieliśmy mały dramat pt. "Nie chcę iść do przedszkola". Był niezły płacz. Aż ciężko w takich momentach. Biedulka. Długą przerwę miała i się odzwyczaiła. Mam nadzieję, że jakoś przetrwa ten dzień.
A ja idę jeszcze spać bo noc była do dupy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikt sam nie zostanie. W kupie siła i nieważne czy z brzucholami czy bez. Narazie jest nas kilka, więc nie ma co płakać nad jeszcze całym mlekiem.
A dla mnie to już właściwie poranek był. Pracę zaczynam o 5, a autobus mam o 3.30 więc teraz dla mnie jest jakoś południe
Zombiaki "żondzom" hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 08:59
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Oj Issa JAK Ci z takim wczesnym wstawaniem? Przyzwyczaiłam się?
Dla mnie to zawsze była największą kara, ja mogę iść spać o 3 ale żeby móc trochę dłużej pospaćtypowa sowa że mnie
Nefre czas szybko leci ale TY też jesteś petarda bo tak szybko to załatwiłas. Tak to do lipca byś czekala -
IssaMelissa wrote:Nefre ja otworzyłam fanklub rozkładania nóg pod narkozą
Jak ktoś chce honorowe członkostwo to do mnie proszę hahaha
założe się że przecietna kobieta w całym swoim życiu nie będzie tyle u ginekologa co my na tym etapie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 09:26
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Zozo wrote:Ja tez się nie wyspalam przez mojego kręci się w tym łóżku cała noc, co mi się przysnelo to ten mnie obudził
łeb mi pęka od niewyspania jakbym na kacu była masakra jakaś. No właśnie Issa co ty na forum tu robiłaś w nocy baa nad ranem prawie hihi
No Nefre masz racje szybko to leci chwila moment i będziesz już powszystkie tu po laparo zakoczycie a ja sama zostanę hehe
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
nick nieaktualnyHahaha, ja dzis sie wbijam do mojego Ginekologa, bo sie zorientowałam, ze Jego drugi gabinet jest 5 minut od mojej pracy hahahaha co za radość!!!! Teraz bede chodzić nawet na kawke do Niego! Takze dzis chętnie rozłożę nóżki - a nie jak w piątek
Frida91, IssaMelissa lubią tę wiadomość