Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDeser ! ja kocham deser po obiedzie.. ale się powstrzymuję..
Teraz trochę taka dętka ze mnie, ale się mega ciesze, że byłam na tej siłowni! Nie lubię aktywności fizycznej, ale wiem, że MUSZĘ, bo inaczej nie schudnę, więc z tej ponad godzinki jak na pierwszy raz jestem dumna
W piątek znowu chcę iść z tym, że na takie zajęcia w grupie
Adry lubi tę wiadomość
-
Ag1988 wrote:Czekamy a Ty dużo mówisz Mężowi o staraniach itd... ? U nas sie polepszyły relacje jak zaczęłam sie pilnować zeby nie nawijać na ten temat za dużo, a do tego taki cykl jak teraz odpuściliśmy, to tez dobrze robi! Moze pójdźcie na jakas randkę, spedzcie razem miło czas!
jeszcze oboje mamy niskie libido. 1x tydzien było ok, a teraz jak mamy serduszkować co 2 dni to naprawdę rzygać się chce
może wakacje coś pomogą, już niedługo!
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Nefre_ ms wrote:Czekamy
napisz mu ze nie wyobrazasz sobie, zeby w tej sytuacji nie kupił Ci kwiatówsam z siebie
na przeprosiny
i przepraszał chyba z 15 razy.
malutka_mycha, Nefre_ ms lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Zozo wrote:Ja z chęcią bym założyła słuchawki na silowni ale boję się że będę za mocno sapac :p a bez to się słyszę
ludzie sie mega pocą np. więc to jest gorsze niż takie sapanie
a ja matę kupiłam do ćwiczeń... póki co leży jeszcze nierozpakowanaehhhh...
Adry lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
nick nieaktualny
-
Ja swojemu nie mówiłam czy są te dni czy też nie. Może zaczynałam z myślą że tym razem się uda ale szybko o tym zapomniałam i już oboje z luźna głową robiliśmy co trzeba
ale ja po odstawieniu tabletek miałam libido wyrabane w kosmos, gdybym wcześniej nie brała tabletek to nie wiedziała bym jaka jest mega różnica.
-
Witajcie z rana. Wczoraj tak mnie niepokoiły te moje twardnienia brzucha, że przeszłam się do szpitala. Moja lekarka na urlopie. Przebadali mnie dokładnie i bardzo fajny lekarz powiedział, że jest wszystko ok i żebym wyluzowała. To co czuję to jest związane z rozciąganiem i rośnięciem macicy. Mogę brać 3x2 magnez. Ciąża to czasami przeboje. Najlepsze, że uczył na mnie młodą lekarkę i wszystko robiła najpierw ona, a potem on. Trwało to długo. Pytali czy się nie spieszę bo mogą na mnie poćwiczyć
Mówił, że jestem szczupła i u mnie fajnie wszystko widać na usg. Szczupła? Połechtał moje ego
No ale przynajmniej na usg zbadali i sprawdzili chyba wszystko co jest możliwe.
Ciąża to upierdliwa sprawa.
A moje dziecię nadal kaszle co mnie doprowadza do szału i białej gorączki
Ide jeść śniadanko. Jeśli dam rade.
Miłego dnia Wam! Wiosna coraz bliżejMultiwitamina, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLavende86 widzisz jest dobrze, takze spokojnie
ładny komplement Ci powiedział
a ja juz dzis popołudniu zaczynam weekend, bo wzięłam wolny piątek zeby odsapnąć... co do wakacji, to Adry ja za Ciebie pojadę na ta Sycylię chętnie
Lavende86, Adry lubią tę wiadomość
-
Lavende widzisz niepotrzebnie się martwilas:)
Ja miałam dziś okropny sen,że byłam w szpitalu i urodziłam dziecko ale w ogóle tego nie pamietalam, nie wiedzialam nawet co się urodziło, chlopiec czy dziewczynka i szukalam dziecka po calym szpitalu i nigdzie go nie było... Ech...Lavende86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No uspokoiłam się. Przynajmniej się nie będę stresowała do wizyty. W ogóle pyta się mnie ten lekarz czy ma mi powiedzieć płeć. Ja napalona, że tak, ale jeśli jest pewien na 100%. On coś tam patrzy patrzy i mówi: "A to pani nie powiem"
Mówi, że nie jest pewien i dziecko coś nie chciało pokazać dobrze
Czyli nadal niespodzianka.
Dziś będzie kolejny długi dzień. Chore dziecko zdrowieje chyba bo ma nadmiar energii i doprowadza nas do szału od rana. Przeraża mnie, że nie będzie w przedszkolu przez najbliższy czas. Zanudzi się chyba.Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale mam Nefre smaka na orzeszki ziemne
Takie solone z puszki
Multi - lekarz fajny. Znam go bo w szpitalu od ciąży z córką już trochę byłam i kojarzę tam większość lekarzy. Taki dosyć młody i przystojnyKiedyś bym się wstudziła przy takim, a teraz juz wszystko mi jedno. Kto już nie oglądał mojego podwozia przez te lata... hahaha
Dzisiaj rano - surprice - wymiotowałam. A myślałam, że to już za mną. Czuję mdłości znowu. Nie mam apetytu. Położna się zdziwiła, że schudłam od początku ciąży. Brzuch wystaje lekko, a nogi i dupa chude.
Jedzenie totalnie mnie nie jara. Jem bo muszę.
A z dzieckiem to macie racje, że trzeba organizować czas, ale to nie to samo co w przedszkolu z dziećmi. Ja już nie mam pomysłów. Już po tylu dniach wszystko ją nudzi po 5 minutach. Ona jest z tym co się długo nie skupi na niczym. Kiedyś było lepiej, a teraz to chce malować, a po 5 minutach mówi, że już skończyła i teraz co innego. Na bajki tylko wieczorami ma wenę. Mąż musi codziennie czytać "Alicję w krainie czarów". No a zabawa w Kopciuszka już mi bokiem wychodzi, a to akurat może robić godzinami