X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2019, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No biorę żelazo w moich witaminach... Ale widać to mało, zrobię dzis sok z buraka ;) A te bakterie to nie wiem... Może i mam jakąś infekcje ale chyba do wizyty nic mi się nie stanie.

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2019, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glukoza też chyba spoko bo 81.

malutka_mycha lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2019, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas sie zje*** moj Maz moze stracić prace z dnia na dzien, z mojej wypłaty to nie widze zebysmy ogarneli.. hmmm oszczędności brak.. bo wladowane w remont.. i jak żyć? Chyba bedziemy musieli zawiesić starania aż ogarniemy ... :( zawsze cos..

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2019, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beda upadać ... heh.. wiem, ze moze to jeszcze potrwać... ale nie ogarnę finansowo np stymulacji.. bo to jakies 400 zł.. heh.. a jak będzie bez pracy długo to dramat ... czarno to widze.. ale dobrze, ze chociaz mam prace, bo tak bylibyśmy w dupie totalnej... heh

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2019, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma umowę na czas nieokreślony, w firmie jest od 2 lat.. nie mamy oszczędności, w styczniu skończyliśmy remont, na jakies 150 000 ... heh.. dzis otwieramy wieczorem wino i musimy cos postanowić... z praca to będzie wysyłał cv od dzis... tylko On nie jest tak bardzo zmotywowanym człowiekiem jak ja.. wiec moze byc roznie... był raz bez pracy (sam sie zwolnił bez nowej) jak jestesmy w związku i to był straszny czas.. wytrzymać sie z Nim nie dało..

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2019, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, nie mamy oszczędności.. tez chciałabym je miec, a co do urlopu, to tak planowaliśmy, bo generalnie, wtedy było wszystko ok, a wypłata z premia u Męża to spory zastrzyk gotówki, wiec kwestia oszczędności jak teraz remont ogarnięty, to byłaby szybko nadrobiona.. zdycham... teraz bedzie jeszcze gorzej.. juz mam stres taki, ze szok..

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2019, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie zawieszałabym starań. Nigdy nie wiadomo ile to potrwa... Sama się starałam w niepewnej sytuacji i nadal mamy mega niepewna. Ktoś by może powiedział że to nieodpowiedzialne :P Ale mogło to trwać dużo dłużej a sytuacja zawsze może się zmienić.

Adry, Nefre_ ms lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2019, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krystyna mój też nie pracuje od nowego roku :P Moja wyplata idzie mam cala na wynajem. Ale u nas to zawsze jak cudowne rozmnozenia chleba i ryb :P Nie wiem jak my to robimy że zawsze jakoś dajemy radę i z głodu nigdy nie umieramy.

Krystyna123, Adry, Multiwitamina lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2019, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry ... ja sie ciesze, ze nie mamy kredytu.. ma od dzis cv wysyłać.. zobaczymy... makabra jakas.. dobrze, ze jutro ide na ta siłownie (mam multisporta) to sie tam wyżyje ... ale wpadłam w jakas panikę.. masakra..

Adry, Nefre_ ms lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2019, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze wozić cuchy na siłownie w samochodzie... dzis bym poszła.. my kredytu właśnie nie chcieliśmy, bo ja jestem strasznym pesymista i bym co dziennie sie bała.. wiec ogarnislismy dosyć długo, stopniowo i z kompromisami ten remont, grunt, ze mieliśmy właśnie dom i kwestia kredytu na mieszkanie odpadła.. moze szybko znajdzie prace ten moj Maz i bedziemy miec płynność finansowa jednak.. oby!!! Heh.. no dzis to sie nie skupie na niczym ...

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multi ja w miarę spokojnie na razie. Ostatnio lekarz mówił że 2 tygodnie do następnej wizyty to na pewno jeszcze donoszę. Już mi ciężko z brzuchem się poruszać ale niech mała będzie na 100% gotowa.

Ag spokojnie, znajdzie pracę - macie jeszcze trochę czasu. Najważniejsze że nie macie kredytu bo to jest koszmarne obciążenie (albo długów). Co do odpowiedniego momentu na dziecko to tak naprawdę nie ma go nigdy. Jakby na niego czekała to nigdy bym dzieci nie miała. Mam czasem myśli że jesteśmy nie odpowiedzialni żecteraz ale cholera z kasą zawsze może się poprawić a czas się nie zatrzyma.

Multiwitamina lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2019, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryska ja widzę że Ci dużo do szczęścia nie trzeba skoro po dwóch spacerach z psem rozwód odwolujesz :) dobrze ze papierów nie złożyła bo by w sądzie zglupieli.

Lavende super że się uspokoiła, szkoda że smerf nie pokazał co ma między nogami :)

Nefre no waga zawodowa :) jak ta 5 jest z przodu to od razu człowiekowi lżej :D

Multi jak będziesz miała donoszona to okna możesz już myć, będziesz miała mniej po porodzie :D

Multiwitamina, Krystyna123 lubią tę wiadomość

f1d9680377.png

Wysłany: 7 lutego 2019, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    A ja mam moje wyniki. Mam lekką anemie a do tego pare erytrocytow i bakterie w moczu... Ale na pocieszenie nie mam hiv, kiły ani wzw b :P
    Wizyta dopiero 19.02.
    Nic tylko Cie bzykac :)

Frida91, Adry lubią tę wiadomość

f1d9680377.png

Wysłany: 7 lutego 2019, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    No biorę żelazo w moich witaminach... Ale widać to mało, zrobię dzis sok z buraka ;) A te bakterie to nie wiem... Może i mam jakąś infekcje ale chyba do wizyty nic mi się nie stanie.
    A w wynikasz masz napisane pojedyncze? Czy liczne

f1d9680377.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2019, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    A w wynikasz masz napisane pojedyncze? Czy liczne
    Liczne niestety.

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2019, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie piękne panie ;*

Dziś w końcu poćwiczyłam i znowu czuje że żyję :) potem jeszcze wieczorem lece na kijki.

Nefre ja ciągle składam cv ale nikt jeszcze do mnie nie dzwoni ehhh
    Zozo a jak u ciebie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2019, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ms ja tez chce zmienić prace... nawet teraz jest dobry dla mnie nabór.. ale teraz sie boje ... bo jak cos to dwójka bezrobotnych i ciąża... słabe to.. heh.. wiecie nawet mi sie tego jutrzejszego urlopu odechciało...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2019, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry właśnie na rożne rzeczy ludzie wydają pieniądze.. ja od slubu nie wiem co to jest kosmetyczka, do fryzjera chodzę 2 razy do roku podciąć włosy (tez mysle to ograniczę) ciuchy mam stare - jedynie jak cos dostanę od Teściowej to mam nowe, Maz to samo, z wychodzeniem tez nie szalejemy, raczej sporadycznie, nie zarabiamy zle w sumie, żyjemy skromnie, ale np. Remont udało nam sie zrobic, wyjechać tez wyjeżdżaliśmy, takze to jest zawsze cos za cos. Przed slubem zawsze miałam oszczędności .. teraz cieżko.. nie czuje sie z tym komfortowo..

Adry, Multiwitamina, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

• Lavende86 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2019, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag - nie martw się. Mąż na pewno szybko coś znajdzie. Teraz z pracą raczej nie ma problemu. Zwłaszcza dla facetów. A zmienić zawsze można. Nie zawieszaj starań :-)

Wróbel i Multi - wy tam się miejcie na baczności bo to może być lada chwila. Moim 2 bliskim koleżankom wody odeszły w 37tc i urodziły. Ja też w 37. Moja siostra z dnia na dzień się dowiedziała, że ma złe ktg i też w 37 małego wyciągnęli. 37 tydzień to już niby ciąża donoszona.

Adry, Ag1988, Multiwitamina lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2019, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny beda niedługo pierwsze Bobasy wątkowe ale cudnie!!! Trzymam kciuki za Was!!!

Adry, Evell, Multiwitamina, IssaMelissa lubią tę wiadomość

‹‹ 809 810 811 812 813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ