Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Echh no trudna sytuacja. Głupio obcych prosić o pomoc no ale wiadomo że różnie może być... Pozostaje negocjowac z Kornelem żeby łaskawie wyszedł kiedy tata będzie pod ręką
Krystyna123, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie w miarę uspokojona. Szyjka z 18 mm na 16 mm zjechała ale gin mówi że stan stabilny. Dziecko cięższe to może tak być że będzie się trochę skracać. Leżeć dalej,wizyta 18.03 więc znowu odliczanie. Musi być dobrze, pojutrze 26tc zaczynam.
Synuś waży 740g, przytulił się buzią do łożyska i zasłonił nóżką i rączką i śpi, nie ma oglądania mamusiu.Dostałam zdjęcie tej rączki i nóżki.
Frida91, Nefre_ ms, Multiwitamina, Beatrix_, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Na razie kontaktów tu nie ma żadnych bo i skąd😛 Ale może jakos to będzie.
A kiedy idziesz na jakąś kontrolę?
Arienka to dobrze że stan stabilnyTak od wizyty do wizyty aż się doczekasz do terminu, zobaczysz!
Arienkas83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj to czułam się tak parszywie (duszności, osłabienie, ból pleców, brzucha) że dzwoniłam na infolinie medicover żeby zapytać co robić. Kazali jechać do szpitala bo może poród. No i nic, skurcze się wyciszyły, badanie gin. 1,5 cm zamknięta. A czemu się czuję jakby mnie tramwaj przejechał to nie wiadomo. Czekam jeszcze na wyniki krwi i moczu ale pewnie nic nie wyrażą.
-
nick nieaktualny
-
A mój organizm szaleje, dzisiaj mam pełno śluzu takiego jak na dni płodne
o co chodzi już tu 29dc cyku, przed @ też jest taki bo jakoś wcześniej nie zauwazylam u siebie. Kuźwa anomalia jak w pogodzie
Adry lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Ja też lubię lody u nas są takie pyszne śmietankowe własnej roboty ale tylko śmietankowe są dobre
musimy czekać do sezonu aż otworzą a też bym już zjadla
Krystyna123 lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020