Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moj mąż też ma rozstępy. Ja mam takie drobne na dupie po okresie dojrzewania ale tak to raczej nie mam tendencji. Moja mama też nie miała. Ale wiem że tu właśnie kwestia podatności skóry no i tego czy szybko dużo się tyje... Niektóre dbają smaruja cuduja a i tak mają... Profilaktycznie smaruję się balsamem no ale co będzie to będzie i tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 13:01
-
Multiwitamina wrote:Syn mi się tak wierci głową w dole że szok. brzuch mam napięty i lata mi na wszystkie strony. Do tego kop w żebra .
Jak dla Beatrix odeszły wody to ona dziś już przytuli maleństwo jak to jest?
Wróbelku a ty zostajesz na oddziale czy tylko ktg?
Wody caly czas odchodzą ale akcji skurczowej brak. O 16 moze podłącza oksy.
Mam nadzieję Multi ze dzis zaczelam i dzis skończęMultiwitamina, Nefre_ ms, Frida91, Adry, Zozo lubią tę wiadomość
-
Ja już w domu, jutro na 8.00 na IP spowrotem i jeśli będą miejsca to mnie przyjmą jak nie to na Inflandzką. Chyba że jeszcze dziś coś nastąpi co nie jest wykluczone bo zaczełam krwawić po badaniu. Na razie obserwuje.
Generalnie jestem wściekła na debili z bielsńskiego. Mała waży ok. 4kg i pewnie skończy się cesarką. Powinni mi wywołać poród 2 tygodnie temu...Iza-K lubi tę wiadomość
-
Adry mówiłaś i miałaś rację. Przekazałam radę koleżance i też ucieka z bielańskiego do św. Zofii.
Kiedyś było inaczej ehhhh. Ja poszłam tam bo się wad wrodzonych bałam i liczyłam w razie czego na profesora Dębskiego. Nie ma co, teraz po jego śmierci to nawet lekarze stamtąd uciekają hi hi hiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 15:47
Adry lubi tę wiadomość