Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Adry - ty kiedyś pokazywałaś ładne materiały na pościel dla dziecka. Gdzie je kupujesz? Jak z jakością? Szukam pościeli dla małej i nic ciekawego nie umiem znaleźć. Kupiłam jej wczoraj na necie nową kołdrę już taką większą bo ona śpi pod taką kołderką/kocem minky i ponoć to nie jest zbyt dobre na dłuższą metę do spania. Nie oddycha to. A ona sie uparła bo to kocha. Tylko kocyk pandziątkowy i koniec (są na nim pandy). Teraz kupiłam porządną kołdrę antyalergiczną i oddychającą i szukam fajnej pościeli.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja dziś mało co spałam w nocy. Jestem nieprzytomna. Za dużo się martwię. Nie mogę spać. Okropne. Jak już zasne to za chwilę się budzę. A jeszcze mała się budziła w nocy kilka razy.
Evell - trzymaj się! Szybko pójdzie. Będziesz słodko spać, a jak się obudzisz będzie już po.
Multi - ty na pewno szybko wrócisz do figury bo jesteś szczupła z natury. Moja koleżanka przytyła sporo więcej i szybko z niej zeszło. Wróciła do swojej wagi szybko. Ja nawet boję się na wagę stawaćMam już niezły brzuch, ale reszta ciała wydaje się, że bez zmian.
-
nick nieaktualny
-
Adry - śliczne! Ja właśnie nie wiem... moja mama potrafi szyć takie proste rzeczy, ale nie wiem czy będzie jej się chciało bawić.
Są fajne pościele na necie ale ceny powalają. Nie wiem czy warto takie kwoty ponad 200zl dawać za pościelMi się zawsze podoba wszystko co drogie
Kołdrę kupiłam 140x200 więc szukam czegoś na ten wymiar. W sumie zajęłam się tym po to by zająć myśli i mieć odskocznię od tematów szpitalnych i dołujących.
-
Dziewczyny dziękuję za kciuki. U mnoe bylo mega wszystko pod gorke i nie tak. Polozba powiedziala ze takiego porodu nie widziala jeszcze. Opowiem jak dojde do siebie. Matylda jest juz na swiecie. Urodziła sie dzis o 6.40. 3620 i 55 cm.
Jeszcze raz dziękuję 😘
Trzymam kciuki za Wrobel. Czuje ze zaraz sie spotkamy.Wróbel, Adry, Multiwitamina, Nefre_ ms, Frida91, Iseko, Arienkas83, Evell, Zozo, Ag1988, malutka_mycha, Lavende86, Paula83, Krystyna123, IssaMelissa lubią tę wiadomość
-
Przyjęli mnie ale nie wiem co dalej. Dziewczyny pamiętajcie żeby tuż przed rozwiązaniem zrobić usg na którym będzie przypuszczalna waga dziecka. Mi nikt takiego nie dał i okazuje się że to problem. Badali ale nie napisali. Opinie które usg jest najważniejsze jeśli chodzi o termin porodu też są różne. Jeden twierdzi że to poniżej 10 tygodnia, inny że z testu papa.
-
Beatrix_ wrote:Dziewczyny dziękuję za kciuki. U mnoe bylo mega wszystko pod gorke i nie tak. Polozba powiedziala ze takiego porodu nie widziala jeszcze. Opowiem jak dojde do siebie. Matylda jest juz na swiecie. Urodziła sie dzis o 6.40. 3620 i 55 cm.
Jeszcze raz dziękuję 😘
Trzymam kciuki za Wrobel. Czuje ze zaraz sie spotkamy.masz dobre przeczucia
Dobrze że już jest przy tobie. Odpoczywaj ie. -
Beatrix gratulacje!34 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Czesc dziewczyny. Staram sie z mężem od 6 miesiecy odrugie dziecko i dalej nic. Powiedziałam ze to juz ostatni meisjac staran i jak nie wyjdzie to koniec, bi juz nie mam sily. Nie moge ustalic dnia owulacji, bo testt pokazuja mi dwie kreski często nawet przez 4 dni. Bardzo chciaalbym miec drugie dziecko bo juz twraz bylaby roznica 3 lat a nie chce tak duzej roznich meidzy dsiecmi. Poradzcie co zrobix aby sje udalo? Biore tabletki z wiesiolka i ovarin od tego miesiaca. Mam nadsieje, ze pomoze
-
Berenikaa wrote:Czesc dziewczyny. Staram sie z mężem od 6 miesiecy odrugie dziecko i dalej nic. Powiedziałam ze to juz ostatni meisjac staran i jak nie wyjdzie to koniec, bi juz nie mam sily. Nie moge ustalic dnia owulacji, bo testt pokazuja mi dwie kreski często nawet przez 4 dni. Bardzo chciaalbym miec drugie dziecko bo juz twraz bylaby roznica 3 lat a nie chce tak duzej roznich meidzy dsiecmi. Poradzcie co zrobix aby sje udalo? Biore tabletki z wiesiolka i ovarin od tego miesiaca. Mam nadsieje, ze pomoze