Jak zajsc w ciaze i nie oszalec:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Stosowałam ten żel przy staraniach o pierwsze dziecko, nie przeszkodził 🙂
Teraz używamy Pre-seed, chyba na tej samej zasadzie. A co do witamin to póki co tylko Ovarin, a w nim jest jest kwas foliowy, vit D, B6, B12, inozytol. No i jem w miarę zdrowo, dużo warzyw i owoców28 lat, UK
Listopadowa mama 2014
Urodzę w 2020!🙂 - 5cs -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny odnosnie witamin to ja od poczatku staran bralam keas foliowy i kompleks witamin a mimo wszystko poronilam wiec chyba nie ma na to regoly:( na chwile obecna zobaczymy jak ovarin sie sprawdzi.
Co do zelu to pierwszy raz o tym slysze, serio hehe moze warto sprobowac😁
Dobrej nocki kochane😴😚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blanche wrote:Jak się macie dziewczyny? U mnie dni płodne, więc działamy ostro co 2 dni. Muszę uzbroić się w cierpliwość do następnego testowania... 🙂 Dobrze, że po drodze są święta, to się czymś zajmę 🙈
Blanche lubi tę wiadomość
-
Uda się, jestem jakoś pozytywnie nastawiona w tym cyklu 🙂 aczkolwiek my kobiety to ciągle musimy na coś czekać: na okres, dni płodne, owu, testowanie, trymestry, poród i inne 😉
MoniqinWonderland lubi tę wiadomość
28 lat, UK
Listopadowa mama 2014
Urodzę w 2020!🙂 - 5cs -
No prawda, my tez bedziemy dzialac bo sie plodne zblizaja. Na szczęście dzis wracam z delegacji :)wiec bedzie bez przeszkód, i zamierzam sie oddac rozkoszą majoweczki, grilom i odpoczynczkowi. I wierze ze tez zobacze II kreski zaraz po majowce;)
-
Kochane powiem wam ze ja tez jakos jestem nadzwyczaj spokojna w tym cyklu😁 Zaraz swieta a potem Majowa to moze bardzo bardzo pozytywnie wplynac na nasze starania😊
Swoja droga to nawet ostatnio nie mysle o zaplodnieniu podczas sexu tylko oddaje sie emocjio, dobry znak...hmm musi sie udac w tym cudnym miesiacu Maju🌹🏵🌼🌻LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
MoniqinWonderland wrote:Kochane powiem wam ze ja tez jakos jestem nadzwyczaj spokojna w tym cyklu😁 Zaraz swieta a potem Majowa to moze bardzo bardzo pozytywnie wplynac na nasze starania😊
Swoja droga to nawet ostatnio nie mysle o zaplodnieniu podczas sexu tylko oddaje sie emocjio, dobry znak...hmm musi sie udac w tym cudnym miesiacu Maju🌹🏵🌼🌻
coś w tym jest, mnie nawet libido wzrosłoMoniqinWonderland, Murzynek lubią tę wiadomość
-
Jak tam kochane po swietach?
Ja objedzona i wypoczeta:) O dziwo jakos specjalnie nie oczekuje tego Majowego testowania. Bardziej oczekuje Majowego wolnego hehe.
Caly czas jestem na ovarinie a maz moj lyka spiruline oczywiscie dzialamy dalej co bedzie to sie okaze.
Ogladalam prze przypadek jakis program ciaza z zaskoczenia czy cos takiego w Swieta kobieta opowiadala ze byla w ciazy i dopiero w 7 miesiacu odkryla ze jest w ciazy heheh nie wiem jak to mozliwe ale prosze cuda sie zdazaja wiec jestem dobrej mysli ze nam sie tez zdazy taki Majowy ciazowy cud;)
Milego dnia! -
Witam Was kochane:) ja tez czekam zeby przebrnac przez okienko pracy i do kolejnego wolnego. Mialam jakis niekontrolowany stres nad którym nie mogłam zapanowac od piątku do nd związany z pragnieniem dzidziusia... jak nie w tym miesiacu lece na zywiol, bez sprawdzania w kalendarzu, moze bedzie prezent na urodziny. Ale jakos mam male zalamanie.....
MoniqinWonderland lubi tę wiadomość
-
Kinga28, uda się napewno, a trochę luzu nie zaszkodzi. Mnie dużo dało kilka dni wolnego przez święta, nawet zapomniałam o staraniach 🙈 przypomniałam sobie dzisiaj rano jak mi aplikacja od Avy zakrzyczała po zgraniu danych z nocy, że na podstawie wszystkich parametrów wyglada na to, że owu była. No to teraz czekam do 3 maja czy @ przyjdzie (pewnie po drodze i tak nie wytrzymam i zrobię testy)28 lat, UK
Listopadowa mama 2014
Urodzę w 2020!🙂 - 5cs -
Blanche wrote:Kinga28, uda się napewno, a trochę luzu nie zaszkodzi. Mnie dużo dało kilka dni wolnego przez święta, nawet zapomniałam o staraniach 🙈 przypomniałam sobie dzisiaj rano jak mi aplikacja od Avy zakrzyczała po zgraniu danych z nocy, że na podstawie wszystkich parametrów wyglada na to, że owu była. No to teraz czekam do 3 maja czy @ przyjdzie (pewnie po drodze i tak nie wytrzymam i zrobię testy)
Ja mam jeszcze jeden test, ale to pozostałości z zakupów na poczatku staran. Czekam do wtorku 7 maja bo tak powinnam mieć @ mniej więcej, ale juz nie mam parcia na testy, wrecz sie ich boje a raczej kolejnego widoku I kreski. W kwietniu mialam nadzieje bo mi sie @ 5 dni spoznila, ale jednak przyszla zamierzam tylko przerzucić się na siemie lniane, od maja, i czekam co bedzie:) trzymam kciuki 3 maja za Ciebie!! -
U mnie sie wyjasnilo. Kolejny miesiac jednej kreski.
Juz nie mam sily😭
Jestem zalamana i szczerze mowiac mam juz dosc...😔
Ja juz koncze z tym testowaniem i oczekiwaniem kazdego miesiaca tylko po to by kolejny tydzien po testowaniu przeplakac...ehh
Kurwa jebnieci ludzie wyrzucaja noworodki do rzeki a normalny zdrowy czlowiek nie moze zajsc w ciaze😔
Jaki ten swiat jest pojebany....
Oby wam sie udalo 3mam kciuki✊✊✊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 05:15
-
MoniqinWonderland wrote:U mnie sie wyjasnilo. Kolejny miesiac jednej kreski.
Juz nie mam sily😭
Jestem zalamana i szczerze mowiac mam juz dosc...😔
Ja juz koncze z tym testowaniem i oczekiwaniem kazdego miesiaca tylko po to by kolejny tydzien po testowaniu przeplakac...ehh
Kurwa jebnieci ludzie wyrzucaja noworodki do rzeki a normalny zdrowy czlowiek nie moze zajsc w ciaze😔
Jaki ten swiat jest pojebany....
Oby wam sie udalo 3mam kciuki✊✊✊
Rozumiem Twoja wściekłość... sama nie raz płakałam z bezsilności, zwłaszcza kiedy dowiadywalam sie o kolejnej ciazy wsrod znajomych.... ja jeszcze czekam na @ a potem zamierzam skupić się na budowie domu i tez ograniczam działalność w sieci, musze chyba odpocząć od tego tematu.