Jak zajsc w ciaze i nie oszalec:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlanche wrote:Na delikatne wyregulowanie cyklu, dwa ostatnie mi się mocno wydłużyły. Myślę, że to po odstawieniu anty, bo przed nimi było jak w zegarku. Stwierdziłam, że spróbuję brać w tym cyklu, a jak nie pomoże to pójdę do lekarza.
Blanche lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem.
W sumie co byście zrobiły na moim miejscu? Dziś jest 40 dc (u mnie norma to 28-29 dni, póki co @ brak), testy negatywne, w poniedziałek zrobiłam betę (wynik negatywny), "objawy" które niby miałam znikły po odebraniu tych wyników. Jutro idę do lekarza, ale mam 1 test, i teraz pytanie: robiłybyście ten test przed samą wizytą (jest rano), żeby dać mu najświeższy wynik? Czy nie narażać się na kolejną pojedynczą kreskę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLeśnik wrote:Ja nie wiem.
W sumie co byście zrobiły na moim miejscu? Dziś jest 40 dc (u mnie norma to 28-29 dni, póki co @ brak), testy negatywne, w poniedziałek zrobiłam betę (wynik negatywny), "objawy" które niby miałam znikły po odebraniu tych wyników. Jutro idę do lekarza, ale mam 1 test, i teraz pytanie: robiłybyście ten test przed samą wizytą (jest rano), żeby dać mu najświeższy wynik? Czy nie narażać się na kolejną pojedynczą kreskę?Leśnik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Allanowa wrote:Ja będę testować 7 maja, więc w Swięta staranka po badaniu drożności, takze pewnie będę się w tym cyklu nakręcac bardziej niż zwykle.
Mi tez tak bedzie wypadac testowanie. Narazie o dziwno przestalam sie nakrecac, ale to chyba wynik tego ze moje mysli sa skierowane na święta i wolny tydz majowy. Moze dobrze sie sklada bo akurat owu wypadnie miedzy tymi terminami. Ake nie zamierzam patrzec w kalendarz owu w tym cyklu. To chyba bedzie moj taki pierwszy z tym postanowieniem. Dziewczyny trzymam kciuki!! -
Blanche wrote:Kinga28 trochę odpoczynku dla psychiki na pewno nie zaszkodzi. Długo się starasz?
Decyzje podjelismy we wrześniu, ale bylam w delegacji w teoretyczne plodne wiec tego nie licze. Wiec w sumie 6 cykli. W pazdzierniku bylo na spokojnie. W lutym zaczelam sie niecierpliwic mocno....Blanche a u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie zaczelam brac ovarin od poniedzialku, Gin mi polecila.
Podlaczam sie do testowania u mnie wypada to na 4-5 Maj.
Postanowilam ze probuje z tymi testami owulacyjnymi w tym miesiacu po raz pierwszy i ostatni bo nie chce sie nakrecac.
Oczywiscie dawajcie znac jak kroras zaciazy:-) ❤️
-
nick nieaktualnyMoniqinWonderland wrote:Ja wlasnie zaczelam brac ovarin od poniedzialku, Gin mi polecila.
Podlaczam sie do testowania u mnie wypada to na 4-5 Maj.
Postanowilam ze probuje z tymi testami owulacyjnymi w tym miesiacu po raz pierwszy i ostatni bo nie chce sie nakrecac.
Oczywiscie dawajcie znac jak kroras zaciazy:-) ❤️ -
Dziewczyny, używała któraś z Was żeli ułatwiających poczęcie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 11:13
Wisienka, Ciasteczkoo, Murzynek lubią tę wiadomość