Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak zajsc w ciaze i nie oszalec:)
Odpowiedz

Jak zajsc w ciaze i nie oszalec:)

Oceń ten wątek:
  • Blanche Przyjaciółka

Wysłany: 4 maja 2019, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez raczej nici z II w tym miesiącu. 3 maja negatywny, dzisiaj wyszło mi coś dziwnego na teście - pół bladej drugiej kreski, wiec pewnie test był wadliwy. Kupię wieczorem nowy i powtórzę rano, ale pewnie uderzy mnie w oczy biel 😏@ spóźnia się już 2 dni... brzuch zaczął już bolec wiec pewnie przyjdzie jutro. Może i lepiej, bo nowy cykl i kolejna szanse.
    Co chwilę jakaś znajoma albo w rodzinie ktoś albo rodzi, albo zachodzi. Dlaczego u niektórych to takie proste? Ehh...

28 lat, UK
    Listopadowa mama 2014
    Urodzę w 2020!🙂 - 5cs <3
  • malinka1 Nowa

Wysłany: 18 grudnia 2023, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to już chyba milion forów przeczytałam i milion apek przerobiłam.. fajna jest ovufriend i https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asystentciazy&hl=pl&gl=US ;) Bardzo mi pomogły zajść i przejść przez pierwszą ciążę

‹‹ 4 5 6 7 8
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ