X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak zajsc w ciaze i nie oszalec:)
Odpowiedz

Jak zajsc w ciaze i nie oszalec:)

Oceń ten wątek:
  • Blanche Przyjaciółka

Wysłany: 4 maja 2019, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez raczej nici z II w tym miesiącu. 3 maja negatywny, dzisiaj wyszło mi coś dziwnego na teście - pół bladej drugiej kreski, wiec pewnie test był wadliwy. Kupię wieczorem nowy i powtórzę rano, ale pewnie uderzy mnie w oczy biel 😏@ spóźnia się już 2 dni... brzuch zaczął już bolec wiec pewnie przyjdzie jutro. Może i lepiej, bo nowy cykl i kolejna szanse.
    Co chwilę jakaś znajoma albo w rodzinie ktoś albo rodzi, albo zachodzi. Dlaczego u niektórych to takie proste? Ehh...

28 lat, UK
    Listopadowa mama 2014
    Urodzę w 2020!🙂 - 5cs <3
  • malinka1 Nowa

Wysłany: 18 grudnia 2023, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to już chyba milion forów przeczytałam i milion apek przerobiłam.. fajna jest ovufriend i https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asystentciazy&hl=pl&gl=US ;) Bardzo mi pomogły zajść i przejść przez pierwszą ciążę

‹‹ 4 5 6 7 8
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ