Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Gigi wrote:Ja teoretycznie powinnam testować 24.02. Teoretycznie bo praktycznie to będzie raczej termin @.
Kurcze no nie wyobrażam sobie teraz zaprzestać staran. co mamy się zacząć zabezpieczać dopóki tsh nie spadnie ?Gigi lubi tę wiadomość
-
Zgodzę się z tytułem wątku: Jest nadzieja dopóki okresu nie ma!!!
Mi okres spóźniał się 3 tygodnie - 16 testów sikanych negatywnych, 3 x beta hcg ze krwi negatywne. Pojechałam do lekarza żeby wywołać @ lekami ale on powiedział żebym dała sobie jeszcze 2 tygodnie bez leków. Na następny dzień test pozytywny. Mój mały cudEwi28, Agnesa700, Gigi, Dżoana89, Octavia_ lubią tę wiadomość
-
Mama2017 wrote:Zgodzę się z tytułem wątku: Jest nadzieja dopóki okresu nie ma!!!
Mi okres spóźniał się 3 tygodnie - 16 testów sikanych negatywnych, 3 x beta hcg ze krwi negatywne. Pojechałam do lekarza żeby wywołać @ lekami ale on powiedział żebym dała sobie jeszcze 2 tygodnie bez leków. Na następny dzień test pozytywny. Mój mały cud -
Mama2017 wrote:Zgodzę się z tytułem wątku: Jest nadzieja dopóki okresu nie ma!!!
Mi okres spóźniał się 3 tygodnie - 16 testów sikanych negatywnych, 3 x beta hcg ze krwi negatywne. Pojechałam do lekarza żeby wywołać @ lekami ale on powiedział żebym dała sobie jeszcze 2 tygodnie bez leków. Na następny dzień test pozytywny. Mój mały cud
Uwielbiam takie historie! :*
Gratulujęstarania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Mi okres spóźniał się 3 tygodnie - 16 testów sikanych negatywnych, 3 x beta hcg ze krwi negatywne. Pojechałam do lekarza żeby wywołać @ lekami ale on powiedział żebym dała sobie jeszcze 2 tygodnie bez leków. Na następny dzień test pozytywny. Mój mały cud
No prosze jaka niespodzianka! Gratulacje!!!
IMSI 26.06.2018
Beta 10dpt 157.7 12dpt 278.7 -
Mi okres spóźniał się 3 tygodnie - 16 testów sikanych negatywnych, 3 x beta hcg ze krwi negatywne. Pojechałam do lekarza żeby wywołać @ lekami ale on powiedział żebym dała sobie jeszcze 2 tygodnie bez leków. Na następny dzień test pozytywny. Mój mały cud -
Gigi wrote:Aaa nie strasz. Ja dzisiaj dopiero drugi dzień biorę.
PS śliczny suwaczek
Tzn nie do końca jestem pewna czy to od leków, bo być może to dlatego że mieszkamy z teściami. Mniej więcej w tym samym czasie zaczęłam brać leki co się przeprowadziliśmy i od tamtej pory kiepsko jest z moim libido -
Ojej. J a szczerze na progesteronie się nie znam.
Dzisiaj próbuje ograniczyć kawę. Chciałabym całkiem odstawić bo zdarzało się już po kilka kaw dziennie ostatnio . Wypiłam na razie tylko jeden a i już głową mi tak nawala a o senność to już nie wspomnę