Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja teoretycznie 29.03 ale nie wiadomo czy się coś nie przesunie.
Jakieś macie plany na weekend? W domku, jakiś wyjazd?
Ja wam powiem, że kiedyś z mezem robiliśmy sobie co tydzień jakieś wypady. Nie jakoś specjalnie daleko, ale zawsze to poza domem. A od jakiegoś czasu to każde z nas marzy tylko tym, żeby wypocząć w domu i dobrze się wyspać... -
Wlasnie wrocilam do domu po ciezkim dniu. Padam...
Te wizyty lekarskie to mega drogie, ale i tak jakby nie patrzec 5 razy tansze niz u mnie-dlatego ja na razie odkladam te badania. Poczekam jeszcze dwa miesiace (to bedzie szesc od kiedy sie obserwuje) i dopiero wtedy zaczne sprawdzac, czy wszystko ok.
Co do testowania to pewnie bedzie kolo 20 marca-chyba, ze owu bedzie wczesniej-w co watpie.
IMSI 26.06.2018
Beta 10dpt 157.7 12dpt 278.7 -
Octavia_ wrote:Ja teoretycznie 29.03 ale nie wiadomo czy się coś nie przesunie.
Jakieś macie plany na weekend? W domku, jakiś wyjazd?
Ja wam powiem, że kiedyś z mezem robiliśmy sobie co tydzień jakieś wypady. Nie jakoś specjalnie daleko, ale zawsze to poza domem. A od jakiegoś czasu to każde z nas marzy tylko tym, żeby wypocząć w domu i dobrze się wyspać...
Ja nie wiem kiedy będę testować bo nie wiem jaki ten cykl bedzie , teoretycznie powinnam 26.03
My nie mamy planów specjalnych rano praca pozniej kino a w niedziele do "teściów" na obiad rodziny. Ciepło robi się to mój bedzie mi w niedzielę rano uciekał z lóżka na ryby -
Dziewczyny, a słyszałyście o takich tabletkach bez recepty jak castangus lub wiesiołek? a może któraś z was stosowała te ,,wspomagacze"? Własnie czytam w necie, że te tabletki brane regularnie mogą pomóc w zafasolkowaniu i jestem ciekawa waszej opinii:)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny powpisywalam was do 1postu jakby coś to będę edytować
Martm27 wrote:Dziewczyny, a słyszałyście o takich tabletkach bez recepty jak castangus lub wiesiołek? a może któraś z was stosowała te ,,wspomagacze"? Własnie czytam w necie, że te tabletki brane regularnie mogą pomóc w zafasolkowaniu i jestem ciekawa waszej opinii:) -
sylwiaen wrote:No i tak dziewczyny zrobiłam test kolejny i nic... jedna kreska a @ jak nie było tak nie ma
Sylwianen na razie sie nie zalamuj i noe stresuj. Zgodnie z naszym mottem jest nadzieja dopoki @ nie ma. Jednej z moich kolezanek okres sie spoznial tydzien, testy wychodzily negatywne, a mimo to byla w ciazy. Teraz ma dwojke dzieci. Taka samo miala przy obu ciazach.
Trzymam wiec kciuki.
IMSI 26.06.2018
Beta 10dpt 157.7 12dpt 278.7 -
Witam wszystkie Staraczki. Jestem tu nowa. Na razie tylko podczytuję forum. Z mężem staraliśmy się bezskutecznie przez kilka lat o potomstwo. Potem odpuściłam i niestety też się nam nic nie wykluło
Właściwie to już straciłam nadzieję, ale jak czytam o Kożuchowskiej... -
Martm27 wrote:Dziewczyny, a słyszałyście o takich tabletkach bez recepty jak castangus lub wiesiołek? a może któraś z was stosowała te ,,wspomagacze"? Własnie czytam w necie, że te tabletki brane regularnie mogą pomóc w zafasolkowaniu i jestem ciekawa waszej opinii:)
Ja zażywam Wiesiołek do owulacji na poprawę śluzu, bo kiepsko z nim u mnie,
Castangusa nie biorę ale ponoć to tabletki ziołowe na wyregulowanie cyklu i gospodarki hormonalnej - sama się zastanawiam czy nie zacząć go brać przez cały cykl.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Agnesa700 wrote:Witam wszystkie Staraczki. Jestem tu nowa. Na razie tylko podczytuję forum. Z mężem staraliśmy się bezskutecznie przez kilka lat o potomstwo. Potem odpuściłam i niestety też się nam nic nie wykluło
Właściwie to już straciłam nadzieję, ale jak czytam o Kożuchowskiej...
A robiliście jakieś badania? Ginekolog coś stwierdził?