Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Gigi wrote:A ja o tej naprotechnologii pierwsze słyszę. Aż musiałam się do informować dużo się od was nauczę
Gigi, dzięki naprotechnologii Kożuchowska zaszła w ciążę w wieku 40 latstarania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Dziewczynki jesteście kochane, dziękuję Wam za wszystkie słowa wsparcia i otuchy.
Życzę każdej z nas doświadczenia cudu nowego życia. Uda nam się, trzeba być tylko cierpliwym.Octavia_ lubi tę wiadomość
starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
A ja jeszcze w pracy. Wlasnie sobie zrobilam mala przerwa. Wiem co to znaczy praca biurowa. Sama siedze przed komputerem kilka godzin dziennie, a jak wracam do domu to mysle o pracy, ze jeszcze to i tamto trzeba zrobic, albo ze juz terminy sie zblizaja i trzeba sie sprezac. No ale coz-taki juz urok mojej pracy. Ale weekend juz wkrotce ☺
IMSI 26.06.2018
Beta 10dpt 157.7 12dpt 278.7 -
Maaggi wrote:A ja jeszcze w pracy. Wlasnie sobie zrobilam mala przerwa. Wiem co to znaczy praca biurowa. Sama siedze przed komputerem kilka godzin dziennie, a jak wracam do domu to mysle o pracy, ze jeszcze to i tamto trzeba zrobic, albo ze juz terminy sie zblizaja i trzeba sie sprezac. No ale coz-taki juz urok mojej pracy. Ale weekend juz wkrotce ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 14:21
-
Ja pije jedna, max dwie dziennie potem już tylko herbatkę pije
Dziewczyny zrobiłam nam taka listę. Tylko napiszcie szczerze czy jesteście za taką listę, czy się podoba czy nie, co zmienić, dodać lub usunąć itp
Wpisałam wszystkie dziewczyny, które tutaj pisały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 15:11
Gigi, Ewi28 lubią tę wiadomość
-
Dżoana89 wrote:Gigi, dzięki naprotechnologii Kożuchowska zaszła w ciążę w wieku 40 lat
Octavia lista bardzo mi się podoba. Tak ładnie zielonoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 15:44
-
welonka wrote:Mazii ja po dzisiejszej kłótni z szefem tez stwierdziłam ze najwyższa pora zmienić pracę