Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Gigi wrote:Teraz przeczytałam, że powinno być najlepiej w granicy 2, 5 w ciąży.
Gin do którego idę jest też endokrynologiem także pewnie już mi coś na to przepisze -
M@ziii wrote:O widzisz to fajnie że takiego znalazłaś w mojej miescinie nie ma takiego, w okolicy też nie ma i muszę chodzić osobno. podwójne koszta. Na Nfz bym się chyba noe doczekała.
Dobra wiadomość jest taka, że @ już odpuszcza.
Mam tylko nadzieję, że gin nie zabroni starań z powodu tego wysokiego tsh -
Gigi, nie ma co się łamać, dopiero rozpoczęłaś starania, więc wszystko przed Tobą. Trzymam kciuki! Może to zabrzmi brutalnie, ale przynajmniej przy ciąży biochemicznej masz pewność że żołnierzyki męża są sprawne a i u Ciebie też jest w porządku i masz owulacje.
Ja już mam weekend. równiez praca w w biurze, 8 h, i styczność z rynkami zagranicznymi. ten tydzień mnie umordował. Teraz czas na odpoczynek.Gigi lubi tę wiadomość
starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Hej dziewczyny, własnie wróciłam z pracy i od razu tu zajrzałam:) W końcu mamy weekend, ale niestety mój mąż pracuje do późna więc sama dzisiejsze popołudnie spędzę, może zrobię małe porządki w domu:P
welonka, ja płacę za wizytę u ginekologa z usg 100zł, a jak robiona mam cytologię to 120zł. -
Teraz tez place podobnie za usg 100zl , jak mam usg +cytologię 150zl
Sama cytologia 100zl a jak ide po receptę to 50zl i wizyta nie trwa 15 minut zawsze lekarz odpowie na moje pytanie i wszystko wytłumaczy
U poprzedniego lekarza płaciłam za komplet usg cytologia 250 zl za usg 200 zl i wizyta ekspresowa -
welonka wrote:M@ziii ja w pracy duzo potrafię znieść,ale do czasu tu chyba ten czas skończył się, w moim miescie niestety same hotele i sklepy na każdym kroku.
Dziewczyny a ile płacicie za wizytę u ginekologa?
Każdy ma jakieś granice nie ma co ich przekraczać. Ale pracodawcy tak się wycwanili i myślą że pracownik za nic nie odejdzie.
Ja za wizytę z usg płace 100 zł. Jak byłam na monitoringu to za cały cykl też 100 z tym że pierwsza wizyta była w gabinecie prywatnym a później w szpitalu. -
Gigi wrote:Ja też idę prywatnie bo na NFZ do sporo czekania i akurat w tej sytuacji nie moglam sobie na to pozwolić.
Dobra wiadomość jest taka, że @ już odpuszcza.
Mam tylko nadzieję, że gin nie zabroni starań z powodu tego wysokiego tsh -
moje badania dzisiejsze wyrzydzone od lekarza rodzinnego
bilirbina całkowita, cholesterol, glukoza, HDL cholesterol, Kreatynina, Magnez, Mocznik/Azot Mocznikowy/BUN, Mocz-badanie ogólne i badanie paskowe, Morfologia + płytki + rozmaz automatyczny, OB, przeciwciała a-tyreoglobulinowe/ anty-TG, potas, progesteron, T4 wolne, Transaminaza GOT/AST, Transaminaza GPT/ALT, Trójglicerydy, TSH, Witamina D - metabolit 25 OH