Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Gigi wrote:Przykro mi z powodu waszych @ ale nowy cykl to i nowa Nadzieja
Ja nie wiem czy się cieszyć czy nie...
Bo wszystkie badania które miałam zlecone wyszły super. Wszystkie oprócz tsh 4,0...po miesiącu brania euthyroxu 25 spadło tylko 0,3! -
Sylwia na razie nie byłam u lekarza. Jestem umówiona na poniedziałek dopiero. Mogłam zrobić to tsh w piątek to byłoby bardziej na "świeżo" ale znowu te badania LH, FSH trzeba zrobić w 3/4dc... A w pracy wcale nie tak łatwo żeby sobie przychodzić później wiec chciałam za jednym razem wszystko
-
Gigi wrote:Sylwia na razie nie byłam u lekarza. Jestem umówiona na poniedziałek dopiero. Mogłam zrobić to tsh w piątek to byłoby bardziej na "świeżo" ale znowu te badania LH, FSH trzeba zrobić w 3/4dc... A w pracy wcale nie tak łatwo żeby sobie przychodzić później wiec chciałam za jednym razem wszystko
Raven ma rację, nic się nie martw...do poniedziałku niedaleko, zobaczysz co lekarz zadecyduje.
No i fakt jest to logistyka niezła - pogodzić pracę z tymi wszystkimi wizytami i badaniami.
Ale w końcu doczekamy się tego efektów01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
sylwia1986 wrote:Hej dziewczyny
Gigi na pewno powód do radości jakiś jest skoro wyniki w normie, to TSH no niestety może stwarzać problemy, lekarz nie zalecił Ci zwiększenia dawki ?
Ja mam TSH 1,58 i mi endokrynolog zwiększyła dawkę eutyroxu z 25 na 25/50 co drugi dzień.
Podobno najlepszy wynik dla starających się o dzidziusia to takie około 1
Choć na pewno i z wyższymi wynikami w ciąże zachodzą.
Moniczko,Luccecita,Welonka dzięki za info odnośnie skrzepów w czasie @...tak właśnie myślałam że to raczej normalne w czasie okresu.
Auricomka..te wzniosłe słowa o wiośnie to moja wena twórcza z rana
Bardzo dobra wena twórcza:) własnie mi się rzuciło w oczy. dzisiaj to wiosna pełną parą była nawet się na lezaczku wyłozyłam z rana;) -
Oj tak ...pogoda bajeczna
Ja to nawet po pracy poszłam na lody ;)usiadłam sobie w parku na ławeczce przy stawie, powygrzewałam w słoneczku :)a później dopiero pojechałam do domku
nawet nie wiecie jak się cieszę, że ta zima w końcu się skończyłaOctavia_ lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Dziewczyny, co sądzicie o TSH na poziomie 2,6?
Czy ten poziom należy zbić? Mój ginekolog powiedział, że trochę podwyższone, ale nie przepisał mi żadnych tabletek.
Powinnam iść z tym do endokrynologa? Czy taki wynik może utrudniać zajśćie w ciąże?starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Dżoana89 wrote:Dziewczyny, co sądzicie o TSH na poziomie 2,6?
Czy ten poziom należy zbić? Mój ginekolog powiedział, że trochę podwyższone, ale nie przepisał mi żadnych tabletek.
Powinnam iść z tym do endokrynologa? Czy taki wynik może utrudniać zajśćie w ciąże?Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżoana89 wrote:Dziewczyny, co sądzicie o TSH na poziomie 2,6?
Powinnam iść z tym do endokrynologa? Czy taki wynik może utrudniać zajśćie w ciąże?
Mm Sh na podobnym poziomie. Ginekolog powiedziała że jej wystarczy takie a endokkrynolog zeby lepiej obniżać i od nastepnego cyklu właczamy eutyrox -
Ewi o,15 tsh ? To nie jest za dobrze bo moze swiadczyc o nadczynnosci tarczycy. Ja mialam okolo 2,5 to moj ginekolog kazal mi bezwzglednie stosowac euthyrox 25x1 i kontrola za 2 miesiace. Spadlo do okolo 1,5 i powiedzial ze teraz moze byc, ale mogloby byc jeszcze troche mniej ale na razie dawki nie zmienil...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021