Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Gigi wrote:Przykro mi z powodu waszych @ ale nowy cykl to i nowa Nadzieja
Ja nie wiem czy się cieszyć czy nie...
Bo wszystkie badania które miałam zlecone wyszły super. Wszystkie oprócz tsh 4,0...po miesiącu brania euthyroxu 25 spadło tylko 0,3!nie martw się
-
Sylwia na razie nie byłam u lekarza. Jestem umówiona na poniedziałek dopiero. Mogłam zrobić to tsh w piątek to byłoby bardziej na "świeżo" ale znowu te badania LH, FSH trzeba zrobić w 3/4dc... A w pracy wcale nie tak łatwo żeby sobie przychodzić później wiec chciałam za jednym razem wszystko
-
Gigi wrote:Sylwia na razie nie byłam u lekarza. Jestem umówiona na poniedziałek dopiero. Mogłam zrobić to tsh w piątek to byłoby bardziej na "świeżo" ale znowu te badania LH, FSH trzeba zrobić w 3/4dc... A w pracy wcale nie tak łatwo żeby sobie przychodzić później wiec chciałam za jednym razem wszystko
Raven ma rację, nic się nie martw...do poniedziałku niedaleko, zobaczysz co lekarz zadecyduje.
No i fakt jest to logistyka niezła - pogodzić pracę z tymi wszystkimi wizytami i badaniami.
Ale w końcu doczekamy się tego efektów01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
sylwia1986 wrote:Hej dziewczyny
Gigi na pewno powód do radości jakiś jest skoro wyniki w normie, to TSH no niestety może stwarzać problemy, lekarz nie zalecił Ci zwiększenia dawki ?
Ja mam TSH 1,58 i mi endokrynolog zwiększyła dawkę eutyroxu z 25 na 25/50 co drugi dzień.
Podobno najlepszy wynik dla starających się o dzidziusia to takie około 1
Choć na pewno i z wyższymi wynikami w ciąże zachodzą.
Moniczko,Luccecita,Welonka dzięki za info odnośnie skrzepów w czasie @...tak właśnie myślałam że to raczej normalne w czasie okresu.
Auricomka..te wzniosłe słowa o wiośnie to moja wena twórcza z rana
Bardzo dobra wena twórcza:) własnie mi się rzuciło w oczy. dzisiaj to wiosna pełną parą była nawet się na lezaczku wyłozyłam z rana;) -
Oj tak ...pogoda bajeczna
Ja to nawet po pracy poszłam na lody ;)usiadłam sobie w parku na ławeczce przy stawie, powygrzewałam w słoneczku :)a później dopiero pojechałam do domku
nawet nie wiecie jak się cieszę, że ta zima w końcu się skończyłaOctavia_ lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Dziewczyny, co sądzicie o TSH na poziomie 2,6?
Czy ten poziom należy zbić? Mój ginekolog powiedział, że trochę podwyższone, ale nie przepisał mi żadnych tabletek.
Powinnam iść z tym do endokrynologa? Czy taki wynik może utrudniać zajśćie w ciąże?starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Dżoana89 wrote:Dziewczyny, co sądzicie o TSH na poziomie 2,6?
Czy ten poziom należy zbić? Mój ginekolog powiedział, że trochę podwyższone, ale nie przepisał mi żadnych tabletek.
Powinnam iść z tym do endokrynologa? Czy taki wynik może utrudniać zajśćie w ciąże?Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżoana89 wrote:Dziewczyny, co sądzicie o TSH na poziomie 2,6?
Powinnam iść z tym do endokrynologa? Czy taki wynik może utrudniać zajśćie w ciąże?
Mm Sh na podobnym poziomie. Ginekolog powiedziała że jej wystarczy takie a endokkrynolog zeby lepiej obniżać i od nastepnego cyklu właczamy eutyrox -
Ewi o,15 tsh ? To nie jest za dobrze bo moze swiadczyc o nadczynnosci tarczycy. Ja mialam okolo 2,5 to moj ginekolog kazal mi bezwzglednie stosowac euthyrox 25x1 i kontrola za 2 miesiace. Spadlo do okolo 1,5 i powiedzial ze teraz moze byc, ale mogloby byc jeszcze troche mniej ale na razie dawki nie zmienil...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021