Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikogo nie wywale z forum. Nie mam takiej mocy sprawczej.
Poza tym póki żadna nie sieje paniki że na teście zrobiony w 5dpo, na którym nic nie widać mignął cień cienia i zniknął, to na nikogo krzywo nie popatrzę.
Ja sobie tylko henne na rzęsy zrobiłam. Żeby nie malować ale i tak maluję.
A do Irlandii paczkę mogę wysłać z apteki jak trzeba.
Ale to na priv.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 17:55
-
nick nieaktualnyKonieczynka
No wiesz A tak mogliśmy Toba straszyć a teraz co? Że Konieczynka krzywo spojrzy.. Lipa
A jak u Was moda na brodaczy? Mój Drwal i fryzjera trochę mam nadzieję brode mu fryzjer obecnie bo ma duuuuxo za długa genWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 18:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konieczynka nam zepsuła zabawę w strasznie innych
Nie przepadam za broda/zarostem także ten musi być golenie codziennie
Kur** znowu wracałam 2.5h z pracy. Muszę znaleźć coś bliżej domu bo się czuje psychicznie padnięta spędzając dziennie 4-5h na dojazdach
Wróbel czasem poszczenie jest fajne a raczej to co następuje po poście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 19:18
🍀 Czekamy na Ciebie 🍀
Starania od 2014 z przerwą w 2019 i 2023
♀️ PCOS; mięśniaki macicy; niedomoga lutealna; słaby lewy jajnik; 12/17 i 06/23 cb; 09/23 – miomektomia i cystektomia
♂️ 2018 - morfo 2%; 2023 - morfo 4%
IVF 04/24; mamy 8❄️🥰
🔸05/06/24 FET ❄️5AB🔸5dpt blade ⏸️🔸7dpt mocne ⏸️🔸12dpt beta 887🔸14dpt beta 1874🔸24dpt 6+1 silne krwawienie🔸26dpt 6+3 GS 2.3cm; YS 0.34cm; CRL 0.98cm z bijącym❤️🔸7+3 CRL 1.2cm🔸8+2 CRL 1.9cm🔸9+4 CRL 2.8cm🔸11+3 CRL 4.9cm; NIPT niskie ryzyka; synek 💙🔸13+5 CRL 8.3cm 🔸16+5 173g🔸18+5 283g🔸20+4 375g🔸22+3 połówkowe ok 516g🔸25+5 913g 🔸28+5⏳
🍀Planowane CC 11/02/2025🍀 -
Nefre_ ms wrote:Konieczynka
No wiesz A tak mogliśmy Toba straszyć a teraz co? Że Konieczynka krzywo spojrzy.. Lipa
A jak u Was moda na brodaczy? Mój Drwal i fryzjera trochę mam nadzieję brode mu fryzjer obecnie bo ma duuuuxo za długa gen
To jedyne co mogę zrobić. Krzywo spojrzeć hehe.
Ja wolę jak facet jest gładko ogolony. Żadnej brody -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też lubię jak mój facet jest gładko ogolony, toleruję góra 3-dniowy zarost.
Z brodą wygląda staro03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualnyIwona
mój grzecznie dał się obciąć Z długą brodą wygląda jak dziad z lasu.. A z taką ładnie przyciętą to super
Kiedyś za starych czasów pamiętam jak wracałam ze studiów i odbierał mnie prosto z pracy.. A w tygodniu nie chciąło mu się golić i taki zarośnięty przyjeżdżał hehe to było ciacho wtedy tygodniowe -
Ja nie lubię jak mój jest zarośnięty, non stop go gonię heheh Ale niektórym psuje nie powiem i wygląda to sexy
U mnie to jakaś chodząca masakra, non stop bym spała chyba taki skutek uboczny tego calego Clo w moim przypadku. Wczoraj wróciłam z pracy, przespałam się, poszłam spać kilka minut po 22 a ledwo o 8 dzisiaj się zwlekłam. Pooli zbliżamy się do szału świątecznych prezentów... Trzeba coś ładnego dla teściówki kupić, u nas w tamtym roku pierwsze święta wspólne (w sensie po ślubie) a była spina przed samymi świętami na całego i daliśmy d... z prezentami. Mieliśmy taką mega kłótnię że ciche dni trwały z tydzień lub dwa więc powiedziałam że żadnych prezentów nie kupujemy. A my dostaliśmy od nich... Więc tak eeee głupio wyszło -
nick nieaktualnySpoko
my nie dostajemy żadnych prezentów, a kupujemy..
Ja muszę pamiętać o wszystkich umieninach, urodzinach i rocznicach, a do mnie te ściowa jak jej mąż nie przypomni to nic nie zrobi...
W zeszłym roku smsa dostałam 2 dni po imieninach.
Kłóciłam się o to z mężem, że nie wpadli na imininy ani na urodziny do mnie... On mi mówi - a zapraszałaś ich? i mu powiedziałam wtedy,że nie wiedziałam, że u nich trzeba kogoś na imieniny zapraszać, ale będę pamiętać, jak jego matka będzie miała imieniny, poczekam na zaproszenie a później będą życzenia... :> jak ktoś dał dupy i zapomniał to mógłby chociaż zadzwonić a nie na odpierdol smsa wysłać. Poza tym on też jest winny, bo gdyby moja matka nie pamiętała o jego urodzinach to bym jej przypomniała, a nie czekała aż całkiem dupy da..
I wcześniej to się spinałam, wymyslałam prezenty, albo jakaś biżuteria hande made, albo coś do kuchni.. A teraz mam wyjebane.
Na imieniny kupuje tylko kwiatki, albo jakiś krem i żel pod prysznic, same banały, chyba że coś jego siostry wymyślą to wtedy się składamy. Na święta mąż robi taką paczkę, - kawa i słodycze :> A tak już się nie wysilam, bo sensu brak...
W tym roku ja byłam zdziwiona, patrze - cała rodzinka przyjeżdza do mnie na kawę. W dniu imienin - rodzice, potem po kolei siostry.. JUż się ucieszyłam
Ale potem jak coś miałam sprawdzić w telefonie jego to patrze przez przypadek, sms do wszystkich "zapraszamy na kawkę imieninową" :> Tak by nie pamiętali, bo znamy się tylko 10 lat a to za krótko, żeby zapamiętać..Iwona27091991 lubi tę wiadomość
-
U nas imieniny urodziny, rocznice to tylko sami między sobą aż tak nie obchodzimy. Nie źle, sami czegoś oczekują a w drugą stronę nie działa. Ja w tamtym roku też na szybko chociaż kawę, jakieś słodkości w efekcie końcowym kupiłam. A w tym roku też myślę żeby coś słodkiego a do tego może stroik jakiś świąteczny... W weekend idziemy na roczek i też myślę nad prezentem... Z prezentami zawsze problemy