Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikogo nie wywale z forum. Nie mam takiej mocy sprawczej.
Poza tym póki żadna nie sieje paniki że na teście zrobiony w 5dpo, na którym nic nie widać mignął cień cienia i zniknął, to na nikogo krzywo nie popatrzę.
Ja sobie tylko henne na rzęsy zrobiłam. Żeby nie malować ale i tak maluję.
A do Irlandii paczkę mogę wysłać z apteki jak trzeba.
Ale to na priv.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 17:55
-
nick nieaktualnyKonieczynka
No wiesz A tak mogliśmy Toba straszyća teraz co? Że Konieczynka krzywo spojrzy.. Lipa
A jak u Was moda na brodaczy? Mój Drwal i fryzjeratrochę mam nadzieję brode mu fryzjer obecnie bo ma duuuuxo za długa gen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 18:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konieczynka nam zepsuła zabawę w strasznie innych
Nie przepadam za broda/zarostem także ten musi być golenie codziennie
Kur** znowu wracałam 2.5h z pracy. Muszę znaleźć coś bliżej domu bo się czuje psychicznie padnięta spędzając dziennie 4-5h na dojazdach
Wróbel czasem poszczenie jest fajne a raczej to co następuje po poście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 19:18
Starania od 2014 z przerwą w 2019 i 2023
♀️ PCOS; mięśniaki macicy; niedomoga lutealna; słaby lewy jajnik; 12/17 i 06/23 cb; 09/23 – miomektomia i cystektomia
♂️ 2018 - morfo 2%; 2023 - morfo 4%
IVF 04/24; mamy 8❄️🥰
🔸05/06/24 FET ❄️5AB🔸5dpt blade ⏸️🔸7dpt mocne ⏸️🔸12dpt beta 887🔸14dpt beta 1874🔸24dpt 6+1 silne krwawienie🔸26dpt 6+3 GS 2.3cm; YS 0.34cm; CRL 0.98cm z bijącym❤️🔸7+3 CRL 1.2cm🔸8+2 CRL 1.9cm🔸9+4 CRL 2.8cm🔸11+3 CRL 4.9cm; NIPT niskie ryzyka; synek 💙🔸13+5 CRL 8.3cm🔸16+5 173g🔸18+5 283g🔸20+4 375g🔸22+3 połówkowe ok 516g🔸25+5 913g 🔸28+5 1426g🔸31+2 2009g🔸33+5 2402g🔸35+5 2883g🔸36+5 3170g🔸37+5 3510g🔸
🍀💙CC 38+3, 3410g, 50cm💙🍀
-
Nefre_ ms wrote:Konieczynka
No wiesz A tak mogliśmy Toba straszyća teraz co? Że Konieczynka krzywo spojrzy.. Lipa
A jak u Was moda na brodaczy? Mój Drwal i fryzjeratrochę mam nadzieję brode mu fryzjer obecnie bo ma duuuuxo za długa gen
To jedyne co mogę zrobić. Krzywo spojrzeć hehe.
Ja wolę jak facet jest gładko ogolony. Żadnej brody -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też lubię jak mój facet jest gładko ogolony, toleruję góra 3-dniowy zarost.
Z brodą wygląda staro03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualnyIwona
mój grzecznie dał się obciąćZ długą brodą wygląda jak dziad z lasu.. A z taką ładnie przyciętą to super
Kiedyś za starych czasów pamiętam jak wracałam ze studiów i odbierał mnie prosto z pracy.. A w tygodniu nie chciąło mu się golić i taki zarośnięty przyjeżdżałhehe to było ciacho wtedy tygodniowe
-
Ja nie lubię jak mój jest zarośnięty, non stop go gonię heheh Ale niektórym psuje nie powiem i wygląda to sexy
U mnie to jakaś chodząca masakra, non stop bym spała chyba taki skutek uboczny tego calego Clo w moim przypadku. Wczoraj wróciłam z pracy, przespałam się, poszłam spać kilka minut po 22 a ledwo o 8 dzisiaj się zwlekłam. Pooli zbliżamy się do szału świątecznych prezentów... Trzeba coś ładnego dla teściówki kupić, u nas w tamtym roku pierwsze święta wspólne (w sensie po ślubie) a była spina przed samymi świętami na całego i daliśmy d... z prezentami. Mieliśmy taką mega kłótnię że ciche dni trwały z tydzień lub dwa więc powiedziałam że żadnych prezentów nie kupujemy. A my dostaliśmy od nich... Więc tak eeee głupio wyszło -
nick nieaktualnySpoko
my nie dostajemy żadnych prezentów, a kupujemy..
Ja muszę pamiętać o wszystkich umieninach, urodzinach i rocznicach, a do mnie te ściowa jak jej mąż nie przypomni to nic nie zrobi...
W zeszłym roku smsa dostałam 2 dni po imieninach.
Kłóciłam się o to z mężem, że nie wpadli na imininy ani na urodziny do mnie... On mi mówi - a zapraszałaś ich? i mu powiedziałam wtedy,że nie wiedziałam, że u nich trzeba kogoś na imieniny zapraszać, ale będę pamiętać, jak jego matka będzie miała imieniny, poczekam na zaproszenie a później będą życzenia... :> jak ktoś dał dupy i zapomniał to mógłby chociaż zadzwonić a nie na odpierdol smsa wysłać. Poza tym on też jest winny, bo gdyby moja matka nie pamiętała o jego urodzinach to bym jej przypomniała, a nie czekała aż całkiem dupy da..
I wcześniej to się spinałam, wymyslałam prezenty, albo jakaś biżuteria hande made, albo coś do kuchni.. A teraz mam wyjebane.
Na imieniny kupuje tylko kwiatki, albo jakiś krem i żel pod prysznic, same banały, chyba że coś jego siostry wymyślą to wtedy się składamy. Na święta mąż robi taką paczkę, - kawa i słodycze :> A tak już się nie wysilam, bo sensu brak...
W tym roku ja byłam zdziwiona, patrze - cała rodzinka przyjeżdza do mnie na kawę. W dniu imienin - rodzice, potem po kolei siostry.. JUż się ucieszyłam
Ale potem jak coś miałam sprawdzić w telefonie jego to patrze przez przypadek, sms do wszystkich "zapraszamy na kawkę imieninową" :> Tak by nie pamiętali, bo znamy się tylko 10 lat a to za krótko, żeby zapamiętać..Iwona27091991 lubi tę wiadomość
-
U nas imieniny urodziny, rocznice to tylko sami między sobą aż tak nie obchodzimy. Nie źle, sami czegoś oczekują a w drugą stronę nie działa. Ja w tamtym roku też na szybko chociaż kawę, jakieś słodkości w efekcie końcowym kupiłam. A w tym roku też myślę żeby coś słodkiego a do tego może stroik jakiś świąteczny... W weekend idziemy na roczek i też myślę nad prezentem... Z prezentami zawsze problemy