Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczerze wszystko zalezy od podejsci 2 osob...
Raz jak ryczalam to moj sam powiedział ze jesli nie uda nam sie miec dzieci to najwazniejsze ze mamy siebie i chcemy razem to wszystko przetrwac...
A reszta sie ulozy...
Nefre mnie odziwo jajniki wgl teraz nie bola... Po @ mnie bolaly 2-3 dni...
Wiec u mnie cisza, spokoj. Owulki brak heh
Zanetka i nie podzielilas sie... Wredotka xD -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre mam takie same odczucia... Zwłaszcza po tych pieprzonych testach owu :] Miał być luz blues a jest jakaś huśtawka emocjonalna.... Mnie dzisiaj 2 razy tak napieprzał lewy jajnik, raz podczas jazdy samochodem to aż mnie wyprostowało i teraz znowu to samo... Ale niech boli aby owulacja była
Ja zdecydowałam się na monitoring że będe spokojniejsza a najpierw przed wizytą była spina czy coś urosło a teraz będzie spina czy pęknie, jeśli pęknie to będę znowu w stresie czy progesteron ok i czy ciałko żółte odpowiednio pracuje. Istne wariactwo
Wracając do tematu prezentów to mój mąż byłby zadowolony gdyby dostał coś na ryby ale już tyle gratów się wala w domu że masakra jakaś... Ale trzeba pomyśleć... A na Mikołajki robicie sobie też prezenty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 12:42
-
nick nieaktualnyMy nie robimy takich prezentów. Wyrośliśmy z tego chyba...
A co do monitoringu, to ja marze o tym, żeby chodzić co chwile na monitroing i wiedzieć co się tam dzieje.. Ale teraz jak zmieniłam lekarza to mi powiedział,że mam dwa cykle na ovarinie bez monitoringu zrobić..
Poprzedni lekarz wyjechał.. zobacze może jak wróci to się wcisnę na monitoring do starego :> Ale babka mnie też wkurza.
-
nick nieaktualny
-
Nefre
Ty jednak popros Mikolaja o przenosne USG domowe
W tym cyklu odczuc brak, temperatura taka sobie ale wiecie co za to seks jest zajebisty
Prezentow na Mikolaja nie kupujemy tylko juz na swieta. Czasem sie zdazy jakas czekolada czy cos ale to bardzo rzadko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 12:48
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
🍀 Czekamy na Ciebie 🍀
Starania od 2014 z przerwą w 2019 i 2023
♀️ PCOS; mięśniaki macicy; niedomoga lutealna; słaby lewy jajnik; 12/17 i 06/23 cb; 09/23 – miomektomia i cystektomia
♂️ 2018 - morfo 2%; 2023 - morfo 4%
IVF 04/24; mamy 8❄️🥰
🔸05/06/24 FET ❄️5AB🔸5dpt blade ⏸️🔸7dpt mocne ⏸️🔸12dpt beta 887🔸14dpt beta 1874🔸24dpt 6+1 silne krwawienie🔸26dpt 6+3 GS 2.3cm; YS 0.34cm; CRL 0.98cm z bijącym❤️🔸7+3 CRL 1.2cm🔸8+2 CRL 1.9cm🔸9+4 CRL 2.8cm🔸11+3 CRL 4.9cm; NIPT niskie ryzyka; synek 💙🔸13+5 CRL 8.3cm🔸16+5 173g🔸18+5 283g🔸20+4 375g🔸22+3 połówkowe ok 516g🔸25+5 913g 🔸28+5 1426g🔸31+2 2009g🔸33+5⏳
🍀Planowane CC 11/02/2025🍀 -
nick nieaktualny
-
mam pomysł na prezent mikołajkowy dla męża dzięki Waszym radom:
wyskakuję przewiązana tylko czerwoną kokardką albo tylko w czapce mikołajaNefre_ ms lubi tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualnyJa juz dostalam prezent ma mikolajki czyli karnet na silownie.
A na gwiazdke maz zawsze idzie w bizuterie twierdzi ze to czas blyskotek hehe
A ja mam prezent dla niego na mikolajki ai na gwiazde jeszcze.nie wiem.
My sobie prezentujemy zawsze mikolaja bo my wtedy zostalismy para i to.tak jaakby tez uswiecenie kolejnego roku bycia razem -
nick nieaktualny
-
Mi od poniedziałku do piątku to teraz się ciagnie że masakra. W tym momencie też mogłabym być codziennie aby tylko cokolwiek wiedzieć Ale kuźwa 150zł za każdą wizytę to bym z torbami poszła
O i to jest myśl Iwonka Tez nie będę robić żadnych prezentów. Dla bratanka jedynie trzeba coś kupić bo mieszkają w domu obok a dziecko to dziecko
U nas rocznica w Mikołajki, ale to rocznica związku 9 lat pyknie ale stwierdziłam ze też już nie obchodzimy, tylko rocznicę ślubuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 12:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeheh
Przenośne USG to to jest nr 1 na liście niezbędnych do życia urządzeń w domu..
Razem z wyciskarką do owoców, samoodkurzającym odkurzaczem, parownicą i depilatorem IPL..
Ja wole wiedzieć co się dzieje... Najbardziej wkurza mnie to, że nie wiem.. :>
Ja sobie robię najlepsze prezenty.. Kiedyś mąż kupował mi biżuterie, ale trafiał tak hm.. 1 na 5 zakupów. Więc wole sobie kupić sama ..
Poza tym widzę, że jego to męczy.. Mi to sprawia radość kupić mu coś fajnego, a on się męczy.. To albo mu mówię co ma kupić, albo idziemy na kolację w jakieś fajne miejsce, albo inaczej inwestujemy w siebie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Zawsze mozna isc na randke w mikolajki
Jakies kino czy na kawke i ciacho do kawiarenki
Tez przyjemy dzien wtedy
O i my tak wolimy... Zamiast coś co i tak kupie sobie sama, to lepiej, że pójdziemy i spędzimy miło czasŻanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny