Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI
Wydawało mi się, że my jakoś tu razem lecimy z tym cyklem a Ty dopiero po owu..
Mnie brzuch boli jak na @, pierwsze krwawienia sa.. ale nie wiem czy to jako @ juz oznaczac czy jszcze nie , bo zwykle @ to jest krwawienie a nie plamienie,, ale ten cykl to caly pojechany
Musze jeszcze ten miostygon kupic czy jak to sie nazywa.. Zapomnialam zamowic wiec pewnie przeplace w aptece -
U mnie to nie wiadomo ani czy jestem po owu ani czy w ogóle będzie, dzisiaj się dowiem. Mój dzisiaj 19 dc i jeśli okaże się że było to miałam testować 6 grudnia ale przy takim obrocie spraw to raczej nie mam co No zobaczymy co dzisiaj wyjdzie... Po pracy lecę tylko po samochód i wio Mój mąż ostatnio kupował w aptece to nie duża różnica była
-
nick nieaktualny
-
Nefre u mnie 39,99 na półce. Jak chcesz to Ci wyśle (priv)
I mam pink superczuły po 5zł
U mnie po jednym zabiegu IPL widac efekt, tzn. włosów brakuje "plackami", gdzieś więcej się uchowa, gdzieś mniej, ale do pełnego efektu to faktycznie 5 zabiegów.
Nefre jak nie wiesz czy to @ to nie @. Jak Cie zaleje będziesz wiedziała. U mnie za to sucho, bez plamień aż dziwnie. 14 dzień po domniemanej owulacji.
Kupujecie prezenty rodzicom? Co dostaną tata i teść? -
nick nieaktualnyzobaczymy ile u mnie.. U ciebie to tanioszka widzę jak na necie..
Pinki kupiłam na allegro, mam cały karton hahaha
ja nie chciałam kupować prezentów, bo od rodziców dostajemy po czekoladzie.. i chciałam symbolicznie jak w zeszłtm roku kupic..
Ale mąż z siostrami stwierdził, że kupują tacie smarfona i robimy zbiórkę, więc mamie też coś trzeba wymyślić.. Dziewczyny wymyslily ze jakis drozszy perfum jej sie kupi.. KObieta nigdzie nie wychodzi, nie uzywa kosmetykow to na bank doceni perfum za 100.. Ja bym wolała zeby jej kupiły cos do kuchni, albo bizuterie, ale corki powinny wiedziec lepiej.. Ja jej raz wisiorek kupilam z wtopionymi kwiatami w zywice i nosi go czesto. W ogole chyba za duzo bizuterii nie ma i nosi na okraglo to samo. Mozna by jej cos wybrac..
A do domu, uwaga, kupujemy wyciskarke. Wiec nie bedzie prezentow juz spersonalizowanych dla domownikow.. Dostanie tylko babcia jakies witaminki i chyba mlodemu cos kasy damy, bo student w wiecznej potrzebie.
-
Jak nie pękło, to ja dzisiaj chyba pęknę przez to wszystko Wow pink po 5 zł taniocha Jak się okaże że pękło coś to chyba się zgłoszę Konieczynko Ja osattnio chciałam kupić owulacyjne z domowego laboratorium to w moim kochanym miasteczku nigdzie nie było :] Najwyżej kupię w rossmannie chociaż to ostateczność
Ja teściowej kupuje stroik jakiś ładny świąteczny i do tego słodycze+wino+kawa+herbata taki skromny upominek, ale. Mama chciała torebkę a tacie coś na ryby W ogóle co roku mówimy że nie robimy prezentów tylko coś skromnego małego a później wychodzi jak zawsze. -
Nefre widzę że urobiłaś mężusia, tzn. że doszedł już do wniosku że bez wyciskarki nie możecie dalej normalnie funkcjonować.
ABI90 wrote:Jak nie pękło, to ja dzisiaj chyba pęknę przez to wszystko Wow pink po 5 zł taniocha Jak się okaże że pękło coś to chyba się zgłoszę Konieczynko Ja osattnio chciałam kupić owulacyjne z domowego laboratorium to w moim kochanym miasteczku nigdzie nie było :] Najwyżej kupię w rossmannie chociaż to ostateczność
Ja teściowej kupuje stroik jakiś ładny świąteczny i do tego słodycze+wino+kawa+herbata taki skromny upominek, ale. Mama chciała torebkę a tacie coś na ryby W ogóle co roku mówimy że nie robimy prezentów tylko coś skromnego małego a później wychodzi jak zawsze.
Owulacyjne na alledrogo kupiłam, takie same jak Twoje chyba były.
Trzymam kciuki za Twoją komóreczke I żołnierzyki męża oczywiście też.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 10:29
-
Tak tak takie same różowiutkie mamy Jak nie pękło to mam luteinę i chyba podziałam z nią, zresztą wypytam lekarza. Ogólnie chciałam podjęzykową ostatnio a dostałam receptę na dopochwową...
Paznokcie przydałoby się zrobić też nowe bo spory odrost już mam ale dzisiaj wrócę i pewnie od razu padnę na twarz... -
nick nieaktualnyKOnieczynka
przekonałam go głownie tym,że jak kupię ją teraz to mam rabat 150 zł.. blach weekned. to raz, a dwa to moge ja przez miesiac testowac i zwrocic..
Do tego zakladajac ze sok taki z cymesa kosztuje chyba 3 złote, to litr soku takiego kosztuje 12 zł.. Odejmuje koszt owowców na litr soku 2 zł ( wg mojego meza to za mało, owowce sa drozsze, ale mowie, ze bedziemy do wszystkiego wkaldac jabka a one sa u nas za darmo :> i marchewki sa tanie.. i takie tam. )
to policzylismy ze robiac litr soku raz na tydzien obowiazkowo, to wyciskarka zwroci nam sie po 4 latach..
Oczywiscie gdybysmy nie mieli wyciskarki, nie kupowalibysmy sokow z cymesa 1 l na tydzien :>
I jak bedziemuy robili sok dwa razy w tygodniu to i tez bysmy nie kupowali tyle soki
Ale widze ze go wkrecilo to, pokazalam mu mase filmikow.. jak sie myje, jak sie obsluguje.. i z bolem ale kazal kupic
W ogole mialam wrazenie, ze on chce sam to kupic, ale walczy sam ze soba, ze to tyle pieniedzy.. i mu na reke za ja o to stekam :>
A i jeszcze powiedzialam, ze kasa od babci na swieta tez idzie na wyciskarke.. bo babcia kazdemu daje kasiorke.. I mama tez cos dolozy. Ale to zdazyl sie zgodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 15:30
-
nick nieaktualnyNefre my jedziemy na rowno ten sam dzien cyklu 27
Z prezentami to robimy na swieta ale co jesCze to nie ma pojecia ogolnie raczej do mnie bo moja rodzina robi nam prezenty wiec my robimy im rodzicom rodzenstwu mojemu ;:
Tescie nie uznaja prezentwow my im tylko symbolicznie wtedy jakis alkohol im dajemy albo cos
No a sobie maz w swieta zawsze mi daje cos z bizuteri lub perfumy ja mojemu na mikolajki kupilam trymer do zarostu wiec na swieta mu kupie zestaw kosmetykow ktore uzywa i perfumki do tego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre masz homa-ir 2.87
Ja miałam chyba 2.15 i już mam leki i dietę.
Glukoza po godzinie za wysoka a insulina na czczo , po godzinie i po 2 za wysoka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 17:07
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny