Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim
U mnie weekend jakiś byle jaki, tzn. w sobotę byliśmy u rodzinki w odwiedziny, a wczoraj mąż był cały dzień na rybach praktycznie. Ogólnie spięcie mieliśmy wieczorem bo przegiął totalnie, ale nie będę wyrzucać swoich żali Dzisiaj jadę znowu na wizytę, wątpię że cokolwiek ruszyło i teraz znowu mam tysiąc pytań, co jeśli ten pęcherzyk nie pękł dzisiaj wypytam lekarza chociaż miałabym tam godzinę siedzieć -
Ja też z żalami nie będę się już wychylać. Wystarczy że ostatnio atmosfere zepsułam. Ehhh...
Myślę teraz jak wypróbować te waszą pozycje na leniucha/rozgwiazde. Kręciliśmy się wczoraj rano ale tak nam nie szło Nawet przez chwile tak nie było...
Phia jak gadzety? -
nick nieaktualnyE tam
wyrzucajcie żale ja jak nagadam na wszystkich to już mi złość przechodzi
Wikend minął @ pewnie w tym tygodniu przyjdzie, a ja mam libido tak wysokie, że biedny mąz zakwasy będzie miał
W ogóle czytam tą książke 365 dni i tam jest tyle seksu, że to chyba od tego..
Ogólnie jestem zawiedziona tą całą fabułą, ale.. na pobudzenie działa dobrze
Pierwsze strony lekko hm.. na ostro i nieprzyjemnie, ale potem dochodzi wiecie uczucie delikatność i te sprawy..
Taka kopia Greya Troche.. Phia Ty chciałaś to chyba kupić?
Majty mokre jak się wieczorem czyta, a mąż obok korzysta. -
nick nieaktualnyWyrzucac zale o to chodzi zeby sie lzej zrobilio.
No chyba ze zbyt prywatne
Ja wczoraj poszalalam z ksiazkami ale zupelnie innymi;)
Zakupilam.z przepisami jedna to weganskie alodycze a druga IO w polskiej kuchni
Cos ostatnio sie zleniwilam do czytania a zawsze lubilam :d -
Ja chyba dzisiaj podjadę i wykupię karnet na basen Ale to jak będę wracała od lekarza. Będę miała karnet to będzie impuls żeby chodzić regularnie
Na domiar złego w samochodzie od jakiegoś czasu słyszałam że mi z tyłu szumi ale wszyscy mówili w domu że wymyślam. No to tak wymyślam że łożysko padło Jakiś czas temu wymieniałam przednie i to jedne a w sumie około 500zł zapłaciłam a teraz z tyłu, czuję że dopada mnie seria niefortunnych zdarzeń.
Jedyne co udało się załatwić to projekt u projektanta. A i okazało się że mamy zły dokument z ratusza i trzeba iść jeszcze raz. Wydali nam zaświadczenie o warunkach zamiast warunki techniczne z linią zabudowy itp. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:W ogóle, wiecie jaka to jednak siła wyobraźni..
Człowiek jak sobie poczyta albo się nawkręca, to od razu mokro haha
Iwona jak tam IPL?
ja właśnie zamówiłam i nie wiem czy dzisiaj będzie, czy jutro.. myślałam, że dzisiaj, ale chyba jutro;/
Czekam na święta03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny