Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ajjj znowu czekanie do poniedziałku... dzisiaj 16dc na prawym jajniku pęcherzyk bez zmian 19mm i kilka mniejszych, na lewym dominujący 25mm endometrium 7mm. W poniedziałek kolejna wizyta.... Ciekawe czy pęknie... I pije wino dopiero po 18 wyszłam z gabinetu i jeszcze zajechaliśmy zjeść i do teściowej na moment
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 20:54
-
Ja piję winko za nasze przyszłe brzuszki
Żanetka93, Konieczynka, Ag1988 lubią tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
Do mnie wpadła sąsiadka i też osuszylysmy butelkę.
Tak się jeszcze zastanawiam czy czytają nas dziewczyny które wpadły tu na Chwile. Mabi, Ola31, multiwitana? Ktoś jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 10:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia świetny wynik. A czujesz się jakoś lepiej jak nie jesz cukru? Bo z wagi zleciało Ci bardzo dużo. Ile teraz wazysz drobinko?
Abi budz spiocha. Bo dostaniesz pierdolca mój mąż potwierdza że jak mnie regularnie nie przetrzepie to nie ma życia w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 07:26
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Phia świetny wynik. A czujesz się jakoś lepiej jak nie jesz cukru? Bo z wagi zleciało Ci bardzo dużo. Ile teraz wazysz drobinko?
Abi budz spiocha. Bo dostaniesz pierdolca mój mąż potwierdza że jak mnie regularnie nie przetrzepie to nie ma życia w domu.
Czyli to normalka u facetow xD
Czy czuje sie lepiej hmmm... Moze troszke xD
Drobinko haha chyba wielorybku xD
Jeszcze ciut musi ze mnie zleciec zebym byla zadowolona xD
-
nick nieaktualnyJa mam o tyle zle ze jestem jablkiem...
Ostatnio z brzucha zlecialo prawie 5 kg a teraz zaledwie 0.5kg...
A za to z jednej nogi 0.4kg a teraz prawie po kilogramie...
Wiec wiem ze brzuch to bd moja zmora hehe zreszta jak zawsze xD
Ale jak ludzie widza to juz jest dobrze...
Do świąt chcialabym jeszcze te 5kg zjechac i odziac sie w piękną tuniczkeKarmelova lubi tę wiadomość
-
Nnieeee ja nie miałam ciśnienia że musi być sex hehe dzisiaj rano powtorzone było ovu i flo wyznaczyło mi owulację, a ja wiem że do wczoraj jej nie było hehe oszustwo gdybym sugerowała się apka to już sexy byłyby nie tak czesto i może tu tkwi problem czas się podnosić z wyrka i wypić kawkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 08:14
-
nick nieaktualnyA to ja w tym miesiacu mam taka nerwowosc PMSowa ze normalnie masakra...
W pracy dzies jestem i mam takie nerwy na wszystko wkolo w sklepie mnie ludzi wkurzali nawet maz sie smial ze niech leci tem tydzien do okresu bo musi nadgodziny brac bo strach do domu wracac haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 09:42
-
nick nieaktualnyA mnie wczoraj teściowa wkurzyła Ja pierdole jak ja czasami nie lubię tej rodziny...
Była gadka o wyjeździe za granicę Bo brat męża jeździ teraz na rusztowania
I mój mówi że też by pojechał do pracy za granicę
A ja mówię że już mu mówiłam że jak onza granice to ja rzucam pracę bo wszystkie żony siedzą w domu
A teściowa mi mówi prosto w oczy Ale one mają dzieci
A doskonale wie co nas spotkało
Mówię że nie wszystkie i podaje przykłady
I teściowa że one pracy szukają To jej też powiedziałam że ja bym też tak szukała jak one...
Głupia baba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz było mi tak przykro bo mówiła to o tak na mnie wprost patrzyła
Albo mi się wydawało że miała taki wzrok bo tam tyle dzieci było i już było mi ciężko...
Ale dzwueczy mi to w uszach
Wiesz oni maja takie podejście specyficzne Ja mówię że jak dwoje pracuje to nie trzeba za granicę jechać Można spokojnie żyć OK może domu za to nie postawisz ale kredyt splacisz.. I może standard jest niższy ale nic nie jest wg mnie warte więcej niż mąż w domu Mój mówi co jakiś czas żeby wyjechał z ja mu ciągle mówię że po to do roboty chodzę żeby nie musiał A jak chce jechać to będę siedziała w domu jak jego matka Ja chcę robić za dwóch niech robi...
Poza tym baby do roboty ale to żony synow Bo córki to lepiej żeby siedziały w domu jak matkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 10:57
-
Nerfe skąd ja znam takie "taktowne" podejście. Okropne.
A za granicą pieniądze nie rosną na drzewie. Opłaca się żyć tam w nędzy, zapierdalać jak dziki i wrócić tu z kasą. Ale jak chcesz żyć normalnie to aż tak różowo nie ma. Początkowo jesteś sam w obcym miejscu, w obcym kraju, bez rodzin i znajomych. Co z tego że zarabiasz w euro, skoro wydajesz w euro.
Moja przyjaciółka załozyła rodzine z Polakiem w Londynie. Byłam u nich na wiosne i była jej mama. Gdy córka nie słyszała zaczęła ręce załamywać, nad wynajętym mieszkaniem, mała klitka, norka, wydają na bierząco to co zarobią. Ona w szkole a on na budowie. Moja przyjaciółka mówi że zarabia średnią krajową jak na UK a stać ja żeby opłacić przedszkole i niewiele zostaje, bo przedszkole państwowe kosztuje majątek.
I nie wiem czy rozłąka jest tego warta. Ja bym się zgodziła na wyjazd na max miesiąc- dwa. Potem albo razem tam albo razem tu.