Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Just sex
Odpowiedz

Just sex

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nas akurat poinformowali o tym..
    Zreszta robiac badanie czytasz przewaznie neta i tam wszystko tez jest napisane czarno na bialym jak przebiega badanie...

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupiłam świąteczne poszewki na poduszki :-) https://zapodaj.net/bdf972513be50.jpg.html jeszcze kocyk i poza tym to chyba mam dodatki świąteczne :-) ale znając życie to jeszcze coś dokupienia, tyle pięknych rzeczy :-)

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja sprawdzałam na stronie kliniki i pytałam w klinice o wytyczne i nic takiego tam nie było no ale nie ma co się teraz nad tym zastanawiać. Jak w labie mówią komuś że nie można to nie robi tak i tyle.

npV2p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abiii ja tez juz szaleje za swiatecznymi pierdolkami ;)

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja staram się ograniczyć. Bo co roku się kupuje ale taki szal w sklepach ze ciężko się hamować :-) sprzatnelam łazienkę, ogarnia mnie luz i rozpiera energia :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę że to jak szybko idzie w takim badaniu zależy jak dużym problem dla faceta jest seks w ogóle Jak przychodzi mu łatwo to przy pomocy żony też pójdzie w miarę Jeśli Ty wiesz jak go się obsługuje oczywiście...
    Rozumiem że facet sam nie daje rady bo seks sam ze sobą to jednak coś zupełnie innego..

Moze pocwuczcie wiecej seks w domu albo w innych miejscach wtedg na badaniu będzie też łatwiej heh

Ja na święta kupiłam czerwony obrus o biały.. Mam bieżniczki i będę wymieniać heh Innych dekoracji nie przewiduje oprócz Choinki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 3 dc jeszcze plamie a taka ochota na seks... =/

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w tamtym roku pierwszy raz sami w wynajmowanym mieszkaniu byliśmy. Kupiliśmy żywą choinkę, miałam mały czerwony obrus, stroik i więcej nie kupowalismy. A w tym roku u rodziców w domu i kupuje trochę dupereli ale największą frajda będzie jak będziemy mieć już swój dom :-)

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) jejku spać nie mogłam dzisiaj, do pracy na 9 a ja od 5 nie śpię :-)

• Iwona27091991 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI ranny ptaszku ;)
    My w tamtym roku kupiliśmy dużo rzeczy na święta do nowego domu.
    W tym roku tylko uzupełnię o jakieś pierdołki

03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
    1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
    2 IVF 08.2019 beta 0
    3 IVF 12.2019 brak zarodków
    4 IVF 02.2020 beta 0
    5 IVF 07.2020 cb
    09.2020 naturalny cud cb
    Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
    02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
    04.2024 czekamy na drugiego synka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi spij jak możesz, ja od 5 na nogach.. teraz 9h pracy .. Eh, a ja juz słucham świątecznych piosenek, w weekend bede kupować poszewki na poduchy 1 świąteczna i jedna granatowa, 2 butelkiwo zielone juz mam. Jeszcze musze jakis obrus i ładna latarenke kupić, tylko sie zastanawiam czy obrus/bieżnik do kuchni kupić uniwersalny, czy typowo świąteczny :) dobrze, ze święta idą! Takze jest na co czekać! A i jeszcze woski z yankee candle- lubicie? Macie jakies świąteczne do polecenia? Abi a moze u Was po clo bobas na święta w prezencie przyjdzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 07:35

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pracynie pewnie przymroczy na sen hehe. Już zdążyłam w urzędzie papiery załatwić. Ag yankee candle pięknie pachną :-) nie nastawiam się na nic, co ma być to będzie ale dzisiaj pomimo że temperaturę mierzyłam 1,5godz wcześniej to i tak wyższa :-) rano mieliśmy sexik hihi taki na luzie i od razu dzień przyjemniejszy pomimo zachmurzenia :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sie zastanawiamy nad zywa choina;)
    Wiem ze pozniej igiel pelno itp ale ten zapach mniammmm ;);)

My tez mielismy dzisiaj rano przy sniadanku jedzac jednoczesnie jejeczniczke no bosko :D

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tamtym roku mieliśmy żywą, u rodziców na dole też będzie żywą. Tylko my na górze chyba sobie sztuczna postawimy :-) muszę zobaczyć czy się zmieści :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas żywa! Heh, ale poki co wieczna wojna i seksu brak.. juz nie pamietam kiedy mieliśmy taka przerwe (od niedzieli) i dupa, bo mi sie nie chce, mężowi tez... generalnie lipa, bo tylko kłótnie i milczenie w zasadzie .. chyba rzucę w cholerę te starania na jakis czas... po duphastonie to ze mnie takie śpiące zwłoki, ze tylko bym kawe pila albo spała .. a i ten moj zrobił sie jak stary dziad, który ciagle narzeka... wczoraj nie spodobał Mu sie obiad i wylądował na ziemi i kanapie... nawet nie miałam siły Go zamordować... ale ręce opadly.. nie żebym była w pracy od 6-18 z dojazdami i zakupami... tak sie wyflaczylam..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 09:48

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag nie możemy naciskać tak na facetów,u nas też powinno być niedziela/poniedziałek a było sobota i wtorek. Plemniki nie żyją tylko przez chwilę w nas tylko troszkę dłużej więc jeśli ma się udać to się uda ;) Ogólnie to ja sobie myślę że nie powinniśmy robić tego pod przymusem. Oboje mamy wspólny cel ale nic na siłę... Ja stwierdziłam że muszę urozmaicić nasze życie w sypialni bo zakrada się monotonia. Może w ten sposób popracujcie? :) A kłótnie fakt też się zdarzają... Przed staraniami i przed urodzeniem tego upragnionego dziecka są kłótnie a później będzie jeszcze więcej ;) Ale jak są kłótnie to i ładnie pogodzić się można :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko, ze ja mam wrażenie, ze taki właśnie porządny seks by nam pomógł wszystko rozładować.. tylko sie nie chce..

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam takie ciśnienie jakiś czas temu. Później przegadaliśmy z mężem że będziemy się starać co 2-3 dni. W końcu to nie tylko mi zależy na maluszku :) A ten cykl mam wrażenie że jestem spokojniejsza teraz po owu niż przed :) A wcześniej jak się starałam wyluzować to było odwrotnie.

Ogólnie to nie mogę się doczekać tej gierki, Phia może już próbowaliście? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga klotnie kłótniami...
    Kazdy sie czasami kloci i ma ciche dni hehe
    Ale zrzucić talerz z obiadem bo mu nie smakowal to troche chamskie...
    Ja wychodze z zalozenia ze jak mu nie smakuje to niech sb sam gotuje...

Na godzenie dobry sexik sie wam przyda hah

Nefre_ ms, Iza-K lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi jeszcze nie ale plany sa na sobote bo bd mieli spokoj i duzo czasu dla sb ❤❤

‹‹ 148 149 150 151 152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ