Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa myślę że to jak szybko idzie w takim badaniu zależy jak dużym problem dla faceta jest seks w ogóle Jak przychodzi mu łatwo to przy pomocy żony też pójdzie w miarę Jeśli Ty wiesz jak go się obsługuje oczywiście...
Rozumiem że facet sam nie daje rady bo seks sam ze sobą to jednak coś zupełnie innego..
Moze pocwuczcie wiecej seks w domu albo w innych miejscach wtedg na badaniu będzie też łatwiej heh
Ja na święta kupiłam czerwony obrus o biały.. Mam bieżniczki i będę wymieniać heh Innych dekoracji nie przewiduje oprócz Choinki. -
nick nieaktualny
-
My w tamtym roku pierwszy raz sami w wynajmowanym mieszkaniu byliśmy. Kupiliśmy żywą choinkę, miałam mały czerwony obrus, stroik i więcej nie kupowalismy. A w tym roku u rodziców w domu i kupuje trochę dupereli ale największą frajda będzie jak będziemy mieć już swój dom
-
ABI ranny ptaszku
My w tamtym roku kupiliśmy dużo rzeczy na święta do nowego domu.
W tym roku tylko uzupełnię o jakieś pierdołki03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualnyAbi spij jak możesz, ja od 5 na nogach.. teraz 9h pracy .. Eh, a ja juz słucham świątecznych piosenek, w weekend bede kupować poszewki na poduchy 1 świąteczna i jedna granatowa, 2 butelkiwo zielone juz mam. Jeszcze musze jakis obrus i ładna latarenke kupić, tylko sie zastanawiam czy obrus/bieżnik do kuchni kupić uniwersalny, czy typowo świąteczny dobrze, ze święta idą! Takze jest na co czekać! A i jeszcze woski z yankee candle- lubicie? Macie jakies świąteczne do polecenia? Abi a moze u Was po clo bobas na święta w prezencie przyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 07:35
-
W pracynie pewnie przymroczy na sen hehe. Już zdążyłam w urzędzie papiery załatwić. Ag yankee candle pięknie pachną nie nastawiam się na nic, co ma być to będzie ale dzisiaj pomimo że temperaturę mierzyłam 1,5godz wcześniej to i tak wyższa rano mieliśmy sexik hihi taki na luzie i od razu dzień przyjemniejszy pomimo zachmurzenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas żywa! Heh, ale poki co wieczna wojna i seksu brak.. juz nie pamietam kiedy mieliśmy taka przerwe (od niedzieli) i dupa, bo mi sie nie chce, mężowi tez... generalnie lipa, bo tylko kłótnie i milczenie w zasadzie .. chyba rzucę w cholerę te starania na jakis czas... po duphastonie to ze mnie takie śpiące zwłoki, ze tylko bym kawe pila albo spała .. a i ten moj zrobił sie jak stary dziad, który ciagle narzeka... wczoraj nie spodobał Mu sie obiad i wylądował na ziemi i kanapie... nawet nie miałam siły Go zamordować... ale ręce opadly.. nie żebym była w pracy od 6-18 z dojazdami i zakupami... tak sie wyflaczylam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 09:48
-
Ag nie możemy naciskać tak na facetów,u nas też powinno być niedziela/poniedziałek a było sobota i wtorek. Plemniki nie żyją tylko przez chwilę w nas tylko troszkę dłużej więc jeśli ma się udać to się uda Ogólnie to ja sobie myślę że nie powinniśmy robić tego pod przymusem. Oboje mamy wspólny cel ale nic na siłę... Ja stwierdziłam że muszę urozmaicić nasze życie w sypialni bo zakrada się monotonia. Może w ten sposób popracujcie? A kłótnie fakt też się zdarzają... Przed staraniami i przed urodzeniem tego upragnionego dziecka są kłótnie a później będzie jeszcze więcej Ale jak są kłótnie to i ładnie pogodzić się można
-
nick nieaktualny
-
Też miałam takie ciśnienie jakiś czas temu. Później przegadaliśmy z mężem że będziemy się starać co 2-3 dni. W końcu to nie tylko mi zależy na maluszku A ten cykl mam wrażenie że jestem spokojniejsza teraz po owu niż przed A wcześniej jak się starałam wyluzować to było odwrotnie.
Ogólnie to nie mogę się doczekać tej gierki, Phia może już próbowaliście? -
nick nieaktualnyAga klotnie kłótniami...
Kazdy sie czasami kloci i ma ciche dni hehe
Ale zrzucić talerz z obiadem bo mu nie smakowal to troche chamskie...
Ja wychodze z zalozenia ze jak mu nie smakuje to niech sb sam gotuje...
Na godzenie dobry sexik sie wam przyda hah
Nefre_ ms, Iza-K lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny