Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Just sex
Odpowiedz

Just sex

Oceń ten wątek:
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejuuu a mnie jak zamuliło na spanie.... wyszła moja pobudka o 5.... wrrr Masakra...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Jejuuu a mnie jak zamuliło na spanie.... wyszła moja pobudka o 5.... wrrr Masakra...
    Mnie muli cały czas .. to chyba po tym duphastonie... w sobote bedziemy sie mogły wyspać - w koncu!!! U mnie cały tydzien pobudka o 5tej...

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w sobotę idziemy do brata na ostatki :) a później wrócimy i podziałamy z gierką wiec raczej szybko nie pójdę spać hehe :D

Ag1988, Phia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    My w sobotę idziemy do brata na ostatki :) a później wrócimy i podziałamy z gierką wiec raczej szybko nie pójdę spać hehe :D
    To sie potem pochwal jak było! Ja mam w zamrażarce lody, to moze je wykorzystam jutro na deserek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh...
    jednak do soboty daleko :P
    a gierka stoi nie ruszona :P

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wytrzymacie do soboty? :) Ja mam w paczkomacie, jeszcze muszę odebrać i będzie kusiła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musimy wytrzymac D:
    bo jutro trza wstac po 6 a my dzis 2 zmiany i pewnie do 12 bd gaworzyc :D ...
    w piatek moj jedzie na imprezke z kolezankami z pracy wiec wroci pozno :P a ja nie dosc ze 2 zmiana to w sobote trzeba wstac o 4 bo 1 zmiana jest :P

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuu no w takim wypadku to tak :) Ja też pracowałam kiedyś na zmiany. Ma to swoje + i -....

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez gdy pracowalam w hotelu mialam zniany dzienne i nocne ;)

Ale teraz pracuje same dnie i jednak wole bez zmianowo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat wole zmiany...
    Po 1 wiecej widze sie ze swoim a nie tylko raz na jakis czas jak kiedys...

A jak potrzebuje cos zalatwic nie musze brac zadnego urlopu na szczescie xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas moj ma prace na zmiany to wystarczy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytalam Was pobieżnie bo mam multum roboty :)
    Walcze dzisiaj o miliony i jutro niestety też chujowy dzień przez to :)

W ogóle przeczytałam raz, że warto ustalić sobie w zwiazku takie rytuały.. Chyba bez fartuszka to czytałam jako postanowienia noworoczne czy coś takiego..
    I tam było, że np. buzi zawsze na dobranoc.. Nawet jak się pokłócisz, i jak dajesz to buzi na dobranoc.. to trochę obojgu przechodzi. Oczywiście nie całkiem, ale.. zawsze lepiej niż bez buzi

Moj maz jest wychowany w domu gdzie mama w domu i dwie siostry. Prasowanie - nie umie, nawet nie próbował.. Pralkę włączyć? - ee raczej nie. Mój młodszy brat mu prędzej wstawi niż on sam.. Ale wlożyc do pralki umie..
    Ale jak gotuje to mi pomaga, jak mamy gości i trzeba w domu ogarnąć to też. Tylko my jak mamy dom w wiecznym remoncie, dwa auta i gospodarcze, ogródek i sad.. to on bardzo dużo pracuje na dworze, Ja też w sumie, ale "meskich" typowo czynności jest więcej..

Generalnie ja mam zasadę, że wszystko w szafach jest na wieszaku .. uprasowane. Poza rzeczami roboczymi i takimi na codzien.. Albo takimi co się z reguły nie prasuje.. Niestety męskie rzeczy są raczej do chociaż lekkiego przeprasowania.
    Więc temat ubioru u nas odpada, bo mój zawsze coś tam w szafie znajdzie z tych rzeczy co zostały. Rzadko się zdarza, że np. chce ubrać coś czego w szafie nie ma..
    Ostatnio się ze mnie śmiał, bo mu kazałam kupić jeszcze jedne sportowe spodenki.. A on mówi - no tak, bo ja nie zawsze mam wyprane.. :> se myśle - no ale ja piorę co tydzien.. A jak Ty jedne ciuchy wyciągasz z torby po tygodniu.. to potem jest tydzień opóźnienia :> No przyznał rację.. Teraz wyciąga na drugi dzień ;D tzn dwa razy mu się już udało hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do zmian
    Ja nigdy nie pracowałam na zmiany.. A mój mąż tak. Oboje mamy zdanie, że jeżeli nie będzie takiej konieczności to do tego nie wrócimy.
    Jak zmieniał pracę - w sumie na gorzej płatną, żeby zmian nie było, to też go zachecałam, że jakoś sobie poradzimy przecież z tą różnicą. Chodziło o 1 tys złotych, które wyrównał może dopiero po roku nowej pracy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz np pracuje w ochronie wiec np zmiany zmianami ale poza tym moze sie zdarzyc ze np pracuje w swieta i go wtedy nie ma albo jakies wazne dni.

Ogolnie pracuje w systemach ochronnym ktore dzialaj 24/7 365 dni w roku ale mam nadzieje ze swieta spedzimy razem ;)

Sylwestra ma wolne ale np w nowy rok juz ma na nocke wiec i tak niezle rok temu pracowal w 1 dzien swiat no tak dziwnie bylo ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zanetka

nie zazdroszcze.. z tymi swietami. Bo jednak to jest przykre jak sa swieta a facet poza domem- zwlaszcza dla niego chyba przykre.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie za fajnie ehh ale w tym roku naszczescie nie bedzie najgorzej :D

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znam to troszke od innej strony, moj brat i mama pracują w służbie zdrowia... Jako dziecko nigdy nie było tak żeby mama była całe święta. Ale są zawody które niestety muszą mieć dyżury. Jestem rozbita, druga taka bardzo negatywna wiadomość :-( koleżanka z pracy urodziła martwe dziecko :-\ pierwsze urodziła martwe drugie zdrowe i tu znów taki cios... Boże :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 21:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety są zawody gdzie pracuje się cały czas... Ja doceniam wolne wikendy i siebie Moja Mama prowadzi sklep i pracuje w soboty i dla domu i rodziny to też lipa już

Abi To jest masakra Nosisz 9 miesięcy i koniec...

Ja po shape dzisiaj idę spać =) padam z nóg
    Na jutro zaplanowałam pierwsza depilację heh

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć cześć :-) jeszcze dzisiaj i weekend :-) w poniedziałek krew :-)
    Ja dzisiaj mam zamiar wyjść z koleżanką do barku i mam zamiar wypić jakieś piwooo :-) nie dam się zwariować że po owulacji to już broń Boże nie wolno :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 06:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2018, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny...

I znowu sie nie udalo ;(

Wezcie mnie walnijcie w glowe zebym nie miala smutasnego weekendu...

‹‹ 150 151 152 153 154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ