Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzeczytalam Was pobieżnie bo mam multum roboty
Walcze dzisiaj o miliony i jutro niestety też chujowy dzień przez to
W ogóle przeczytałam raz, że warto ustalić sobie w zwiazku takie rytuały.. Chyba bez fartuszka to czytałam jako postanowienia noworoczne czy coś takiego..
I tam było, że np. buzi zawsze na dobranoc.. Nawet jak się pokłócisz, i jak dajesz to buzi na dobranoc.. to trochę obojgu przechodzi. Oczywiście nie całkiem, ale.. zawsze lepiej niż bez buzi
Moj maz jest wychowany w domu gdzie mama w domu i dwie siostry. Prasowanie - nie umie, nawet nie próbował.. Pralkę włączyć? - ee raczej nie. Mój młodszy brat mu prędzej wstawi niż on sam.. Ale wlożyc do pralki umie..
Ale jak gotuje to mi pomaga, jak mamy gości i trzeba w domu ogarnąć to też. Tylko my jak mamy dom w wiecznym remoncie, dwa auta i gospodarcze, ogródek i sad.. to on bardzo dużo pracuje na dworze, Ja też w sumie, ale "meskich" typowo czynności jest więcej..
Generalnie ja mam zasadę, że wszystko w szafach jest na wieszaku .. uprasowane. Poza rzeczami roboczymi i takimi na codzien.. Albo takimi co się z reguły nie prasuje.. Niestety męskie rzeczy są raczej do chociaż lekkiego przeprasowania.
Więc temat ubioru u nas odpada, bo mój zawsze coś tam w szafie znajdzie z tych rzeczy co zostały. Rzadko się zdarza, że np. chce ubrać coś czego w szafie nie ma..
Ostatnio się ze mnie śmiał, bo mu kazałam kupić jeszcze jedne sportowe spodenki.. A on mówi - no tak, bo ja nie zawsze mam wyprane.. :> se myśle - no ale ja piorę co tydzien.. A jak Ty jedne ciuchy wyciągasz z torby po tygodniu.. to potem jest tydzień opóźnienia :> No przyznał rację.. Teraz wyciąga na drugi dzień tzn dwa razy mu się już udało hahaha
-
nick nieaktualnyA co do zmian
Ja nigdy nie pracowałam na zmiany.. A mój mąż tak. Oboje mamy zdanie, że jeżeli nie będzie takiej konieczności to do tego nie wrócimy.
Jak zmieniał pracę - w sumie na gorzej płatną, żeby zmian nie było, to też go zachecałam, że jakoś sobie poradzimy przecież z tą różnicą. Chodziło o 1 tys złotych, które wyrównał może dopiero po roku nowej pracy. -
nick nieaktualnyMoj maz np pracuje w ochronie wiec np zmiany zmianami ale poza tym moze sie zdarzyc ze np pracuje w swieta i go wtedy nie ma albo jakies wazne dni.
Ogolnie pracuje w systemach ochronnym ktore dzialaj 24/7 365 dni w roku ale mam nadzieje ze swieta spedzimy razem
Sylwestra ma wolne ale np w nowy rok juz ma na nocke wiec i tak niezle rok temu pracowal w 1 dzien swiat no tak dziwnie bylo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja znam to troszke od innej strony, moj brat i mama pracują w służbie zdrowia... Jako dziecko nigdy nie było tak żeby mama była całe święta. Ale są zawody które niestety muszą mieć dyżury. Jestem rozbita, druga taka bardzo negatywna wiadomość koleżanka z pracy urodziła martwe dziecko pierwsze urodziła martwe drugie zdrowe i tu znów taki cios... Boże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 21:38
-
nick nieaktualnyNiestety są zawody gdzie pracuje się cały czas... Ja doceniam wolne wikendy i siebie Moja Mama prowadzi sklep i pracuje w soboty i dla domu i rodziny to też lipa już
Abi To jest masakra Nosisz 9 miesięcy i koniec...
Ja po shape dzisiaj idę spać padam z nóg
Na jutro zaplanowałam pierwsza depilację heh -
Cześć cześć jeszcze dzisiaj i weekend w poniedziałek krew
Ja dzisiaj mam zamiar wyjść z koleżanką do barku i mam zamiar wypić jakieś piwooo nie dam się zwariować że po owulacji to już broń Boże nie wolnoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 06:58
-
nick nieaktualny