X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Just sex
Odpowiedz

Just sex

Oceń ten wątek:
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jak były takie kłótnie to nie gotowałam a póxniej przychodził z pracu a tu dupa obiadu nie było, tylko dla niego mały problem pojechał na kebab/do baru itp i sobie radził... Ale z czasem zrozumiał ze mi jest przykro jak tak robi. Ostatnio mieliśmy kłótnię przed tą imprezą firmową bo nie przygotował rzeczy które chce ubrać a koszul ma naprawdę multum i nie wiedziałam co chce ubrać. Obudził się 15 min przed wyjazdem i z aferą że ma nie wyprasowane. Powiedziałam ze mógł wyjąć co chce. A stwierdziłam że go budziła nie będę niech zobaczy jaki to sam zaradny jest :D Póxniej pogadaliśmy przeprosił, przyznał rację. Na koniec zostaliśmy w hotelu i było meeega godzenie:)

Aaaaaaa własnie przyszła gra, czeka w paczkomacie na odbiór :D my pewnie wypróbujemy też w sobotę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi- motyw z koszula klasyk... mnie to tak wkur*** ze szok!!! A poza tym wiecznie trzeba Go pakować, bo dziecko zapomni... a potem pretensje... W sobote mamy gości... moze w niedziele cos podziałamy... bo za chwile znowu okres moze byc, a to juz ograniczenia ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odpukac mam dobry czas z mezem ogolnie od zawsze sie dogaujemy jak cos nie pasi to gadamy i dochodzimy do kompromisu :D

Seks na sile to nie seks. Znalam faceta co starali sie tak ze seks byl tylko w plodne pozniej facet dla niej nie istnial. Czysta prokreacja. A wiecie jak sie facet czul? Jak maszyna taki tam dawca nasienia.

Ja tam sie wole bzykac kiedy sie chce.
    Np nie umialabym soboe ustali ze o seksimy sie w pom srode i piatek kochaniee.
    Owszem dobrde wiedziec ze sa plodne akurat zeby nie przegapic czy cos ale kurde jak w zegarku to co to za seks.

Co sie kiedys dziecku powie?
    Byles z wyliczenia? Ja tam wole powiedziec ze z milosci .

A sprawa prac domowych? Zalezy czy facet traktuje zone jako kobiete czy jak sluzbe : przynies wynies zrob.

Te czasy juz minely to tak jakby laska traktowala faceta tylko jako maszyne do robienoa pieniedzy.

My tam mamy wlasny podzial obowiazkow i jest ok...

A jesli zrobilabym jakas rzecz ktora by mu nie posmakowala to by powiedzial kochanie no nie wchodzi. Moje slowa wtefy by brzmialy : oki nie jedz na sile.

I zrobil by sobie co tam chce ;)

Wzajemne traktowanie duzo mowi o tym jak wyglada sam zwiazek;)

Starajac sie o dzidzie to lepiej zeby wygladal dobrze :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj jak ma cos nie wyprasowane bo nie zdayzlam np to bierze zelazko rpzklada deske i prasuje :D

Oj doceniam tego mojego chyba serio mam skarb pod dachem :D

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetka, dużo zależy od tego jak był wychowany w domu :) Mój mieszkał z babcią, mamą i ciocią więc do prac domowych się nie dotykał. Po roku udało mi się wypracować z nim pewne sprawy. Jak mieszkaliśmy sami a on siedział w domu zimą to np wstawił pranie, wywiesił, pozbierał ale prasowanie mu nie szło więc odpuściłam. Zmywał naczynia ale w końcu się wkurzył i kupił zmywarkę :) Potrafił upiec jakiś obiad jak przygotowałam mu wcześniej mięso, obrał i ugotował ziemniaki. Ale nie mogę oczekiwać że skoro nie robił nic przez 28 lat w domu a teraz zacznie robić od początku do końca wszystko sam. :) Ja jestem dumna że i tak się zmienił i nie został w tej swojej nieporadności. Wiecie ze on ani herbaty ani kanapek nie mógł sam zrobić bo go nie dopuszczały? :) Przecież to paranoja hehe. Ja specjalnie póxniej podczas spotkań rodzinnych mówiłam ze a to obiad zrobił, a to pozmywał a to jedno a to drugie, może i były zdziwione a może i zniesmaczone ale ja byłam dumna:) A widok jaki był zadowolony jak pierwszy raz zrobił obiad i to karkówkę z ziemniakami i surówką był bezcenny :D

Co do wyliczeń że co 2-3 dzień sex to były zalecenia lekarza i on sam tego też pilnował, co nie znaczy że jak nie mamy ochoty to robimy to na siłę lub jeśli mamy chęć codziennie lub 2-3 razy dziennie to tego nie robimy. Trzeba wpuścić trochę luzu podczas starań bo inaczej wszyscy by oszaleli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 10:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj w sumie nauczyl sie samodzielnosci bo wczesnie sie wyprowadzil z domu jezdzil za granice do pracy itp wiec musial sobie radzic.

Wiec racja zalezy jak minela mlodosc;)

A ze seks co 2 dni to bron boze nie bylo do Cb Abi tak ogolnie o nas mowilam ;)

Wiadomo ze jak np facet ma cos z nasieniem czy kobieta cos tam cos tam to inna sprawa ;)

Bardziej mi chodzilo o to ze np wiem.ze nadchodza plodne to soboe sama wyliczam kiefy bedziemy wtedy go zaciagam a pozniej dla mnie seks nie istnieje;)

Tak by nie umiala o to mi chodzilo hehe

• Iwona27091991 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://mybutik.pl/208-2-Sukienka-z-koronkowym-dekoltem-i-kontrafaldami-CZERWONA-p758

nie znalazłam tamtej cekinowej sukienki więc zamówiłam sobie taką
    zobaczymy jak będzie wyglądać, jak źle to zwrot i szukam innej ;)

03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
    1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
    2 IVF 08.2019 beta 0
    3 IVF 12.2019 brak zarodków
    4 IVF 02.2020 beta 0
    5 IVF 07.2020 cb
    09.2020 naturalny cud cb
    Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
    02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
    04.2024 czekamy na drugiego synka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ochotę mojego za drzwi wystawić czasem! A czasem jest jak anioł! Ostatnio zaczął nam robić w kuchni moja wymarzona ścianę z białych cegiełek - normalnie duma mnie rozpiera! A z drugiej strony to sa takie sytuacje jak wczoraj i mam dosyć.. a z dzieckiem pewnie bedzie kosmos i ciagle kłótnie, bo niewyspanie itd. Wiec moze i lepiej, ze nie wychodzi.. co do seksu, to oprócz tego jak mamy spiny, to robimy jak chcemy, bo i tak owulacja u mnie była tylko raz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 10:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E no nie mow tak ze dobrze ze nie wychodzi ;) nie wolno tak gadac ;)

A kiecka super ;)

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetka ja wiem, ja napisałam tylko jak jest u nas ;) Ale jakbym miała tak na siłę co 2 dzień i czy mam chęć czy nie albo czy mąż ma chęć czy nie to można by było ogłupieć, tak jak mówisz takie "robienie dziecka" a nie przyjemność i owoc miłości :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 10:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy chyba gdzieś wyskoczyć poza dom, chociaz na kilka godzin zeby sie oderwać od wszystkiego! I zmienić otoczenie! Albo skupie sie na sobie zeby troche sie ogarnac, to zawsze na plus... wiedziałam, ze bedziemy miec problemy, ale nie myślałam, ze bedzie tak ciężko i popsuje sie miedzy nami..

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę swoją sukienkę wystawić, w tym roku dużo imprez było więc kupiłam kilka sukienek. Na przyszły rok nie mamy nic więc szkoda mi żeby leżały taka muszę wystawić https://sukienkowo.com/nowosci/blanche-podwojnie-rozkloszowana-sukienka-bez-ramion-czerwona/1281 i tą chyba też wystawię https://roseboutique.pl/product-pol-5785-Sukienka-tiulowa-Julia-ozdobiona-gipiura-Bezowa.html ostatnio szafę porządkowałam tylko kurcze weny brak żeby zdjęcia porobić hehe

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag polecam takie wyjazdy, my ostatnio nie mieliśmy chęci wracać do domu to anwet w tym hotelu zostaliśmy po imprezie, ano śniadanko, jakiś czas temu w Hotelu koło Pisza weekend też przyjemny :) Taka zmiana otoczenia wpływa pozytywnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I chyba niedługo kupimy wakacje na marzec - przez nasze „moze bedzie ciąża” przepadła nam super oferta- jestem wściekła na siebie.. takze poluje dalej i jak cos to rezerwuje! Trzeba złapać oddech :) tak akurat w marcu, po lutym - wysypie porodów u nas w rodzinie i wśród znajomych. Chyba ze nie bede poprawna i oleje te nowe dzieciaki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 11:08

Żanetka93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym najpierw zaczela od naprawiania relacji z mezem ;)

Jak juz bedzie wszystko wracalo na dobre tory to wroci i temat dziecka.

Napisz mu sms : dzisiejszy wieczor rezerwuje dla nas ;*

Wystroj sie zrob cos pysznego zadbaj o amtosfere a pozniej usiadzcie powiedz ze go kochasz ze chcesz go takiego jak dawniej ze nie chcesz go tracic i ze jest dla ciebie najwazniejszy. Moze maz sie skusi na.jakie szczere wyznanie i bedzie super ;)

My swego czasu mielismy gorszy czas i tak wlasnoe zrobilam i wszystko sie naprawilo.

Wpadl na drugi dzien z kwiatami powiedzial ze mnie kocha jak wariat i ze jestem jego najwiekszym szczesciem ;)

Od tej pory jest no miedzy nami istny niekonczacy sie miesiac miodowy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 11:12

Ag1988, Konieczynka, Iza-K lubią tę wiadomość

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie często są problemy przez to że nie rozmawiamy ze sobą szczerze i nie mówimy co leży na sercu. A ani jedna ani druga strona niestety ale w myślach nie przeczyta... A taka rozmowa może dużo pomóc i zmienić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pięknie!!!! To jest pomysł ;) wykorzystam jutro ten patent, bo dzis mamy gości... moze ja tez sie zmieniłam ... jestem bez energii i radości życia... ale czasem cieżko byc radosnym jak nic nie wychodzi i sie wszystko kumuluje .. a w marcu seks pod palmami ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba dzialac poki nie jest jesCze najgorzej :D

Znasz swojgo faceta wiesz.co lubi co go rusza wiec wykorzystaj to i zaaranzuj cos fajnego :) powiedz co ci lezy na serduchu ;)

Maz moze tez sie otworzy i to juz bedzie poczatek sukcesu ;);)

Ag1988 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to ja mam z mezem naprawde niezle xD

Ja gotuje obiad a on myje gary haha sam z siebie...

Ja na pewne rzeczy przymykam oczy bo sama nie jestm idealna haha bo kto niby jest idealem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj zmywarkę tez ogarnie, obiad czasem ugotuje, tylko właśnie potem jakas akcja z dupy i cały „czar pryska”..

‹‹ 149 150 151 152 153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ